Gå til innhold

Heiper

Medlemmer
  • Innlegg

    261
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heiper

  1. @leirdueredet

    I følge SlashGear har Lumia 920 RichRecording.

    "According to SlashGear, the Windows Phone sports a trio of special microphones Nokia co-developed for Rich Recording. What does this mean for consumers? The 'High Amplitude Audio Capture' (or HAAC for short) microphones are able to record a broader range of frequencies than standard microphones. HAAC microphones reach 140 dB, which is a significant increase against traditional microphones. This leads to clearer audio being recorded with less distortion."

     

    LED blitsen på Lumia 920 er en nyutviklet type, som skal ligne Zenon blitz.

     

    Jeg kan jo selvfølgelig lage en lignende liste for Lumia 920 ang 808, og siden jeg aldri har brukt en Nokia 808 kan jeg jo bare finne på argumenter jeg tror er korekte. Noe som ser ut til å være populært når man lager slike lister. ;)

     

    Inntil noe annet er bekreftet fra Nokia velger jeg heller å tro på det som står i Nokia`s egen spec. fremfor hva en nettavis skriver...

    Og Nokia må jo være mer eller mindre blank på markedsføring om de ikke oppgir att 920 har rich-recording i specen vell ??

    På 808 ble jo dette markedsført hardt før lansering og i specen..

    Det eneste jeg har sett hittil fra Nokia`s egen spec er att 920 gjør lydopptak i mono (noe som førøvrig er meget sært for en toppmodell i 2012)....

     

    LED blitzen er sikkert en forbedret type ja, tviler ikke på det, men uansett kan aldri LED erstatte xenon. Det er jo ikke uten grunn att 808 har begge deler (LED som videolys og xenon til bilder).

     

    Vi får se om Nokia kommer med en korrigering i specen etterhvert :)

     

    Jeg synes nå du bør sjekke fakta før du klager på noe i stedet for å klippe og lime fra andre fora. Denne tlf har 3 HAAC-mics som kommer klart frem i spec sheet. Du kan sjekke her f.eks http://press.nokia.com/wp-content/uploads/mediaplugin/doc/lumia_920_datasheet_final.pdf

     

    Står svart på hvitt der: Audio:3 distortion free high amplitude mics

     

  2. Jeg ser ikke helt den store tingen her som ikke kan gjøres med Live Mesh på Windows? Der kan du enkelt synkronisere mapper så de er oppdatert på alle PCene du vil ha de oppdatert på og det lagres opp mot SkyDrive, samt kan fjernstyres over web browser....

     

    Eller som andre her har tatt opp med Dropbox-funksjonalitet. Eneste som var anderledes var at enkeltprogram bruker det så det er vanskeligere å finne filene?

  3. Spørs hvor mye det vil hjelpe mot patentsøknader mot Android fra de store (Apple, Microsoft og Oracle) dog. Patentene Motorola sitter på her ser ikke ut til å være godt egnet som "våpen" i slike saker.

     

    Man ser det veldig tydelig i saken de har gående mot Microsoft, hvor de har måtte gi tapt på så si alt de har prøvd mot MS. Hadde de hatt sterkere patenter å slenge i fjeset til MS hadde de allerede brukt de i saken, nå som den har kommet ganske så langt.

     

    Spennende utvikling dog :)

  4. @ATW

     

    De sier jo i mail #2 at de må få en lisensavtale om de skal fortsette som de gjør nå, og det vil jo si at de selv mener de nå bruker teknologi i Android de bør betale for. Jeg kan lime inn hva selve dommern i denne saken sier om disse 2 epostene:

     

    The judge told Google that "you are going to be on the losing end of this document" with "profound implications for a permanent injunction".

     

    De har ikke blitt dømt for å bryte noe ennå, men det ser veldig svart ut for Google så langt i denne saken.

  5. «If Sun doesn't want to work with us, we have two options: 1) Abandon our work and adopt MSFT CLR VM and C# language - or - 2) Do Java anyway and defend our decision, perhaps making enemies along the way»

    –Andy Rubin, oktober 2005

     

    Det er mailen jeg har lest også, men det står ingenting der om at google mener de har brutt patenter, ei heller om at de "peiser på" uten å betale lisenskostnader (ikke skjønner jeg hvordan man tolker at mailen handler om begge deler heller).

     

    Slik jeg tolker det, så er det en eller annen uenighet/mangel på samarbeid som skaper trøbbel med javaplattformen, og de vurderer å enten ditche den, eller forsvare sin posisjon. Uenigheten det er snakk om er ikke spesifisert, og kan være penger, patenter eller noe annet, å regne med trøbbel er ikke det samme som å ikke mene at man har rett, eller mene at motparten krav er legitimt. Dette er basert på denne ene mailen, om det finnes mere informasjon rundt, så kan jo dette føre til en oppklaring av situasjonen.

     

    AtW

     

    Har du tatt en titt på mail#2 som bekrefter dette?

     

    ""What we've actually been asked to do (by Larry [Page] and Sergey [brin]) is to investigate what technical alternatives exist to Java for Android and Chrome. We've been over a bunch of these, and think they all suck. We conclude that we need to negotiate a license for Java under the terms we need.""

    Skrevet av Lindholm i 2010, og dette bekrefter at de visste om dette i LANG tid, og var klar over det i 2010 også.

     

    Poenget med disse epostene er at de på lang vei bekrefter at Google har gjort dette vel vitende om at de bryter patentene. Noe også selve dommeren i denne saken sier i sine uttalelser om disse epostene. Google prøver på det sterkeste nå å få fjernet disse fra saken, men ser ut til å tape der og.

     

    Blir Google dømt for å ha brutt disse patentene, og da også med vilje, har det stor betydning for Oracle. Erstatningsbeløpet blir da ganget med 3.

  6. Jeg ringer lite pr. måned, ca. 10-15 min.

    Hender jeg sender litt over 200 mld. pr. måned.

     

    Jeg har Netcom Youngtalk nå, men telefonen jeg vil ha nå har ikke Youngtalk som 1 kroners telefon. Link til telefon.

     

    På forhånd takk, gjerne forklar hvorfor det abonnomentet passer meg.

     

    Jeg ville heller gått til netcom sine egne sider og sett på samme telefon. Da får du den til 1,- og med Flexitalk 99 (som vil si månedsavgift på 99). Det vil passe deg bra :)

     

    https://secure.netcom.shop.moobi.com/index....d/8918/action/1

  7. Hei!

    jeg har lest flere steder at "savage garden" med sangen "to the moon and back" skal finne sted på singstore, men jeg kan ikke finne det noen steder! har prøvd med alle språkene, er det noen som hvet svar??

     

     

    et triks til de som ikke hvet det, er at viss du skifter språk på singstar får du andre sanger opp i singstore!!!

    Jeg tror den skulle komme med den nye oppdateringen. De fikk problemer med denne oppdateringen ser det ut til, så du får bare vente til over helgen og sjekke om den er kommet da under nye sanger.

  8. Når jeg prøvde å kontakte Sony Norge fikk jeg klar beskjed om å levere den gjennom en butikk.

    Kommer vel å ta en god stund før din er ferdig. Først skal du sende den til CDON, når den endelig

    kommer fram dit må vel den til en slags kontroll, når den er ferdig i kontrollen må den til

    Nordisk film med sin jævlige kundeservice og så må den tilbake samme vei..

     

    Kan ta sin stund :)

     

    Kan jo levere den gjennom Expert så sender de den videre. Utifra hva jeg har lest

    bruker de faktisk omtrent 2-3 måneder på å sende en NY Ps3 til deg. Har du en 40 giga kan

    du jo refundere pengene, har du en 60 giga derimot kan det ta en god del tid.

    Litt personlig erfaring her, jeg refunderte pengene til 40 gigaen min etter 2 måneder

    fra Lefdal.

     

    Kan man refundere pengene på en 40 GB PS3? Er du sikker på dette, og refundere pengene vil egentlig si å heve kjøpet? Står det noe om dette i forbrukerkjøpsloven?

     

    Jeg leverte inn min defekte 40 GB på Gamestop for snart 5 uker siden, og den er enda ikke ferdig reparert! Spurte butikken om jeg hadde rett til å heve kjøpet, men fikk nei som svar...

     

    Jeg leverte min i midten av august, og fikk den tilbake etter 10 dager.... (40gb). Jeg kjøpte min på Elprice, så leverte den der. Det dumme er at de som har reparert den har "skada" ytre på den med stygge riper. Den ser ikke like pen ut nå når den står der ved siden av TVen.

     

    Mvh

    Heiper

  9. Det er ikke så enkelt for Sony og MS som flere her vil ha det til. I hvert land er det forskjellige firma som har rettighetene til å publisere fra diverse filmprodusenter. For eksempel så står SF Norge for utgivelsene av MGM og Twentieth Century Fox og noen andre. De må da lage egne avtaler for hvert land hvor det er slik, og det tar tid i Europa, desverre.

     

    Det er kanskje teit at det er et slikt system, men det kan ikke MS og Sony gjøre noe med. Og da er det også klart at de lanserer i USA først, hvor de da med avtale med ett land vil få lansert det til mange millioner. Her i Europa må de lage avtaler for en hel haug med land for å få tilgang på en like stor kundemasse.

×
×
  • Opprett ny...