Gå til innhold

naztradam

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av naztradam

  1. Takker og neier :) Nei, har ikkje funnet noko om rusmiddelmisbruk, men flere som eg har snakket med, har tatt med de forskjellige teoriene som står på side 186-190 på stikkordsarket sitt. Lurer på om eg og skal ta å gjøre det.

    Eneste eg kommer på om rusmiddelmisbruk er at i bondesamfunnet var det alkoholmisbruk i mange familiar. Far i huset fekk gjerne lønning, og kjøpte sprit for alt med ein gong. Mongen byrja og å røyke tideleg. Og nå er rusmiddelmisbruk meir openlyst og akseptabelt, og det er mange fleire rusmiddel.

  2. Har eit problem med Copperhead musa mi. Den har fungert helt perfekt i flere mnd. helt til for ca 2 uker siden. Om eg gjør en kjapp bevegelse med musa, stopper den helt opp og eg må plugge den utav og inn i usbporten igjen. Søkte litt på google, men lite som hjalp siden razerzone er nede atm. Det eg lurer på er om det er noen her som har/har hatt samme problem, og evt har mulige løsninger? Har lastet ned nyeste firmwaren og følger veiledningen i Razer tray utility, men når eg kommer til det steget der eg skal holde inne Profile Changer knappen under musa, og samtiding plugge den ut og inn, så vill ikkje musa reagere når eg setter den i igjen; så eg får ikkje trykket på OK for og starte updaten. Bruker eg tastaturet til og trykke Ok, kommer det bare ei feilmld om at firmware updaten mislykkes.

    Anyone?

     

    NaZtradam / Øystein B.

×
×
  • Opprett ny...