Gå til innhold

jamunds

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jamunds

  1. Når eg logger på gmail, får eg denne meldingen i ein gul ramme over inn-boxen: "Arrgh! The page has been corrupted. If you are running security or firewall software, you may have to disable it" Det står kor mange nye meldinger eg har i inn-boxen, men gmail viser ikkje desse.

     

    Har funne ut at det er norton internet security som blokker slik at desse meldingene ikkje blir vist, har og vore borti at nis har blokket direkte linker til medlasting av exe-filer. Nokon som veit kva i Nis som blokker dette?

     

    Ønsker ikkje svar som sier at eg bør nytte noko anna enn Nis, for dette er det første problemet eg har med nis. Vil ha svar med løysing i nis!!

     

    På førehand takk for all hjelp!

  2. Jeg trenger å blokere porter enten i NIS eller Zonealarm. Korleis gjer eg dette! Har sett i help i ZA og det som står der, passer ikkje med siste versjon av prog. Går inn på Firewall/main i ZA. i help står det at det skal finnes ein custom knapp i både trusted og internet zone, men eg har berre ein advanced knapp nederst. og denne åpner ikkje det samme som den i help.

     

    Blir sikkerheten redusert med to brannmurer, ZA og NIS oppå kvarandre?

  3. Brukte datamaskinen min her om dagen, da skjermen begynnte å flimre, slik at eg ikkje kunne sjå kva som stod på skjermen. Straks etter slo skjermen seg av og gjekk i kvile modus, mens maskinen fotsatte å gå. Startet maskinen på nytt, og skjemen flinret fra første stund, og slo seg av etter eit sekund eller to. Det samme skjedde da eg satte inn oprativsystem cd'en for å prøve å starte maskinen med denne. :(

     

    Kva er problemet? :hmm: Virus, skjerm eller skjemkort?

     

    Håper på raske svar!

  4. Brukte datamaskinen min her om dagen, da skjermen begynnte å flimre, slik at eg ikkje kunne sjå kva som stod på skjermen. Straks etter slo skjermen seg av og gjekk i kvile modus, mens maskinen fotsatte å gå. Startet maskinen på nytt, og skjemen flinret fra første stund, og slo seg av etter eit sekund eller to. Det samme skjedde da eg satte inn oprativsystem cd'en for å prøve å starte maskinen med denne. :(

     

    Kva er problemet? :hmm: Virus, skjerm eller skjemkort?

     

    Håper på raske svar!

×
×
  • Opprett ny...