Gå til innhold

Krizz80

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Krizz80

  1. dette har ingenting med HW å gjøre.. forumet er STORT så du må bla deg frem riktig!

    7719742[/snapback]

     

    Jepp, jeg vet og har også tatt forbehold om at denne kunne flyttes av moderator hvis nødvendig. Jeg fikk svar og hjelp. Takk til hsiverts.

     

    Går ut i fra at du kan leve fra den skrekkelige opplevelsen om post på feil sted, ta en gåtur så går det nok over.

  2. Hei,

     

    Litt usikker på hvor denne posten skal ligge, men i håp på noen svar, så legger jeg den under bærbare maskiner. Jeg har ett litt finurlig problem. Når jeg trykker ctl+alt+del for å få frem task manager, får jeg kun bilde av cpu usage. I mitt hode er det kanskje kun et lite innstillings problem. Er det noen som har vært borti noe liknende. Om dette problemet er alvorligere enn trodd, så vennligst innformer meg. Håper vi har noen som kan svare på dette. Legger med et bilde.

    post-59432-1168787048_thumb.jpg

  3. Ville nok gått for 939 ja, kommer nok barnesykdommer på AM2 som på alle andre sokler..

    6061298[/snapback]

     

    Hei,

     

    939 er nok mer utprøvd og stabilt, samt at som nevnt det vil komme litt barnesykdommer med en ny socket.

     

    Før dere gir ut svar, så heller tenkt litt tilbake. Hva om spørsmålet hadde vært:

     

    Skal jeg gå for Socket A eller 939 systemet. Det var lite barnesykdommer med å gå over til en ny socket som jeg kan huske. Hvorfor skal man da anbefale å kjøpe et "nytt" system på en socet som allerede er blitt bestemt skal gå ut?

     

     

    :hmm:

  4. Nå er den endelig kommet og førsteintrykket er bra. Solid sak, lett og ikke noe bråkete. Litt kjipt at skjermen er såpass mye mindre enn lokket, da ASUS bruker samme kassen til 15" og 15,4", men greit nok. Brukbar lyd også, for å være en laptop.

    Angående minneslotter:Under lokket for minnebrikken er det bare en slott tilgjengelig,dvs at den andre slotten er lukket og låst med en 512MB brikke. Jeg kjøpte som nevnt tidligere 1GB ekstra. Lurer litt på om jeg skal kjøre 1,5GB single channel eller bytte den til en 512 og kjøre 1GB dual channel... (?)

    5093359[/snapback]

     

     

    Morsomt som denne tråden fortsatt lever :cool:

     

    Slengte selv inn en 1024mb brikke i min. 1,5 er altids greit å ha. 512 vs 1024 i pris er heller ikke stor forskjell å skryte av. Merk deg en ting: Under M6 så er det bare en slot. Den andre ligger under tastaturet et sted slik at du må knote litt mer for å finne.

     

    *bare en tanke

  5. Pc sitter i en egen lomme. Deretter så kommer resten av rommet på sekken hvor det er ganske god plass, så det vil nok ikke være problemer med skolebøker etc. Den skulle kanskje hatt litt mer polstring i bunnen, men ellers så har den nok puter.

     

    Sekken sitter i hvert fall veldig behagelig på, og hvis du har bruk bærveksen som fulgte med ASUS så vil du ikke angre denne investeringen. +-800 for en sekk er mye, men etter min vonde erfaring med bruk av bæreveske i 3 uker, så kunne jeg aldri tenke meg å bytte tilbake. Den har også en liten lomme for mobiltelefon foran, noe jeg har savnet på sekker jeg har hatt siden anno 2001 :D

     

    Den er nok vannavstøtende og med en godt gummihåndtak på toppen av sekken som er en fordel f. eks når man må stå på bussen.

  6. Hei Terese :yes:

     

    Jeg har jo M6Va jeg også, og kan bekrefte at 15.4 ikke bør puttes inn i 15 sekker. Jeg kikket også en god stund etter en veske som kunne passe. Endte opp med at jeg stakk ned til digitalimpuls og plukket opp en Targus:

     

    De har også denne vesken på komplett.no

     

    Targus Sport

     

    Masse plass og god å ha på. Case Logic sekkene jeg så på kunne ha passet om man hadde presset. Glidelåsen kom litt borti kanten og i tidens løp vil man nok legge litt merker her og der, noe man helst vil unngå.

     

    Targusen er absolutt å anbefale.

  7. Er det virkelig bare jeg som er frustrert over at det er bare 1 stk side knapp? Jeg aner ikke hvordan "alle" andre spiller i fsp spill, men da jeg var ganske aktiv, så var jeg helt avhengig av 2 stk sideknapper.

     

    Er det kanskje slik at den store sideknappen kan fungere som ---> og <--- eller er det slik at folk har lest seg blind på tester som skryter både g5 og g7 opp i skyene, at de ikke kan se den vesentlige mangelen?

     

    Help me out here. :ermm:

  8. Hehe, er litt n00b når det kommer til bærbarpc, og finner ikke ut hvordan jeg skal få den ned i sporet uten å knekke rambrikke?? :p

     

    noen som har en forklaring/tegning? =)

    5002294[/snapback]

     

     

    Ikke et så uvanlig problem det der. Tok litt tid da jeg selv skulle settet inn 1gig brikka mi. Prøvde å stikke den inn vannrett, noe som har helt på jorde. Som sagt, pass på at det er ca.30 garder og deretter bøy den ned. ;)

  9. X700 kortet er den tingen som kan "støye" under spilling 01/03/05 3dmark etc. Sitter på den nu og må virkelig si den lille summinga eller er å kunne leve med. Etter å ha sett min M6 gav fattern ordre om bestilling av en ASUS til og det ble en litt rimeligere A6.

     

    Jeg har fortsatt planer om å skrive en liten review.

     

    Hva mener du med støye under spilling? Er det veldig mye støy?

    Går viften kontinuerlig under lett arbeide? Har hørt om folk som ikke har vært fornøyd med sin Asus da den støyer for mye. Men jeg må jo si at den ser nydelig ut. :p

     

    Litt off topic:

    Hvordan er go6600 256MB mot x700 128MB? Er x700 bedre tross mindre minne? :hmm:

    Det er jo go6600 som sitter i Netshop 259. Er det forresten noen som vet som noen linker til erfaringer med 259?

    Den støyer i den forstand at du hører "summinga" fyrer opp. Desverre er det nok nødvendig med et såpass kraftig kort. Må desverre ærlig innrømme at den fyrer opp til tider hvor det er liten last også.

     

    Litt må man vel lide for skjønnheten eller hva?

     

    128mb vs 256mb problematikken tørr jeg ikke begi meg ut på i denne tråden, siden vi kunne ha brukt mange sider på å diskutere og analysere dette. :cool:

  10. stemmer dette? at asus støyer?

     

     

    Som dere så på M6Va linken så virker det som om folk bare forsvinner etter at de har mottatt sin M6Va. Det er en grunn til det:den er rett og slett bare herlig.

     

    X700 kortet er den tingen som kan "støye" under spilling 01/03/05 3dmark etc. Sitter på den nu og må virkelig si den lille summinga eller er å kunne leve med. Etter å ha sett min M6 gav fattern ordre om bestilling av en ASUS til og det ble en litt rimeligere A6.

     

    Tok og benyttet muligheten til å slenge inn 1 GB ram brikke til min egen M6. Til min forundring ble det mye glattere grafikk/mer fps i 3dmark 03, men scoren ble ikke så skyhøy bedre. Oppstart og mye ting oppe av gangen derimot ble en mye mer behaglig opplevelse med 1536 mb ram Vs 512.

     

    Min anbefaling er å ikke bruk så mye penger på M6-en og bli skuffa fordi du ikke slang på mer ram i sammen slengen, fordi det er det virkelig verdt og du vil se hva maskina er god for.

     

    Jeg har fortsatt planer om å skrive en liten review.

     

    :w00t:

  11. Så vidt jeg kan se har den ikke DVI, stemmer det? Skulle gjerne hatt det...

     

    Og er det andre butikker enn Komplett, Mamoz, PS Data og Articom som selger denne?

    Har ikke DVI, men har mulighet for en slags docking bak. Fresh XP pro install sp2. Da starter man med 2001SE Bench :thumbup:

     

    Må desverre komme tilbake til dette når jeg har inst. Photoshop CS etc. Kan Røpe at på 1024x768 så endet man opp på respektable 15779.

  12. Edit:Leste meg opp på de nyeste postene nå..

     

    Hører mye bra om denne maskinen, men skal jeg kjøpe den blir det med høyeste oppløsning, sitter nå på en Inspiron 8200 1600x1200 oppløsning og vil ikke gå til noe lavere. Er så fint å ha en stor arbeidsflate (er ikke mange som tenker på det ved førstegangskjøp og ender ofte med 1024x768..)

     

    Hvor får man tak i denne modellen billigst (altså den med høy oppløsning)?

    1.Er det 1x512 brikke eller 2x256?

    ...Slik jeg har forstått er det 1x512 på 2,13GHz utgaven (WSXGA+) og 2x256 på den andre.

    2.Er det 5400rpm på hardisken?

    ...Ja

    3.Er det innebygget mic?

    ...Ja

    4.Bra høytalere? Synes de på min 8200 er helt OK.

    5.Hvordan dvd-brenner er det? Brenner den Duallayer, dvs 8gig plater?

    6.Batteri tiden? Skulle gjerne hatt en som varte mer enn 3timer.

    7.Vifte støy? Kan bare sammenligne med 8200 og den er helt ok.

    8.Positive/negative erfaringer så langt?

     

    Ble mange spørsmål, men håper noen som har kjøpt maskina tar seg tid til å svare.

     

    Mvh.

    Ken8

    Ok!

     

    Fram til jeg har skrevet en min-review, så skal jeg prøve å svare(hatt den i 6 timer nå) :whistle:

     

    Min ASUS M6Va fra Psdata:

     

    1. Ble fortalt av psdata.no at det er 1x512mb(skal sjekke)+WXGA, om det er 2x256 på de "andre" kan jeg ikke uttale meg om.

    2. 5400rpm har den(IDE)

    3. Mic har den

    4. 4 stk spilte Doom 3 og de funket meget bra

    5. Brente DVD i stad og det står dual på den(brente bare single)

    6. Batteritid rundt 3,5 alt etter som= 3.20

    7. Vifta til X700 suser og går, men ikke så ekstrem som mange skal ha det til. Roer seg ned etter hvert.

    8. Positiv= den var mye lettere enn jeg hadde trodd(2,6 kg) og

    sleek design.

    Negativ= Vifta kicka inn som f.... på Doom 3 tung/applikasjoner. Må vel jobbe for harde livet stakkar.

     

    Husk: for all del at dette er en slags barebook modell. Den kan komme i så mange forskjellige konfiger. Ser at det har kommet en ny M6V på komplett.no, men ble meget overasket over at det var bare X600 128MB på den.

     

    Som tideligere nevnt i denne posten. Vi som har disse M6V-ene kan bare utale oss om den configen/nettbutikken vi har kjøpt av/i med 100% sikkerhet. Største forskjellene er nok WSXGA & WXGA & SXGA og CPU siden slike ting er ganske håndfaste. De fleste M6V-ene nå har X700 128MB.

     

    Håper du ble en liten promille klokere :)

  13. Hvilken av dem er å anbefalle. vil ikke bruke mye penger, men hvis jeg tjener veldig på den til 15.000 så blir det den. hva er forskjellene og er det verdt 2.000

    Er ikke 2 lapper, men ca. 1600,- :hmm:

     

    I mitt tilfelle så kjøpte jeg den til 13495,- på PSdata. Ble ca. 13600,- med frakt.

     

    Greia er at da kan jeg med god sanvittighet bruke ca. 1200,- på en 1gb ram.

     

    *er en tanke

×
×
  • Opprett ny...