Gå til innhold

Interloop

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Interloop

  1. Hei,

    Fikk i dag min nye maskin;)

    Skrudde alt sammen, koblet til og var klar til å starte opp.

    Da jeg startet opp kom det ingen bilde på skjermen, etter litt feilsøking har jeg finni ut at det i følge brukermanualen til hovedkortet er cpuén det er noe feril med. Den sier nemlig at det finnest 4 leds inne i maskinen, hvis et av disse lyser konstant er det en indikasjon på at noe er galt, der hvor det står cpu led lyser det konstant i det jeg skrur på maskinen.

    Har ikke tatt uhemmet på noen skjøre plasser på cpuen eller lignende. den er plaser riktig og alt. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre, noen tips eller erfaringer?

     

    Mvh

    Thomas

  2. Er det mulig å forwarde 2 ip add på samme port.

    Alså skal åpne port 3389 ( remote desktop) men vil gjerne forwarde den til både 10.0.0.* og en annen 10.0.0.* er dette mulig? får det ikke til på routern, får beskjed om at det krasjer med tidligere innstillinger. er det da mulig å bare gjøre dette i filtersettet i stede?

  3. Jaja...da var jeg med i klubben jeg og. En N95 Sand og et 2GB kort påvei fra MPX.no.

     

    La en hundrings ekstra i portoen og får den ekspress, så har jeg den iallefall før helga. Skal bort og blir godt å ha noe å knote med ;P

     

    Trudde faktisk at det M2 kortet jeg har i min k800i skulle passe i N95...bra jeg sjekket det før jeg trykte på knappen da...(DOH)

     

    Uansett blir det enormt spennende. Jeg må innrømme jeg er noe bekymret for den sliden og rikling i den..samt det "klikkeproblemet" jeg ser enkelte har hatt på mobile-review. Ligger en video av det på youtube....som jeg ikke klarer å finne just nu...men den viser at når man klikker på nav tastene på høyresiden...så klikker liksom dekselet. Det er likesom den er feilkonstruert og ikke "poppet" riktig på plass.

     

    Hvis dette blir tilfelle er det jo garanti, angrefrist og hele greia...men fa** den skal være unødvendig på et handsett til over 6k.

    8406101[/snapback]

     

     

    Hei!

     

    Flere som irriterer seg over at tydligvis serveren som deler ut disse "gratis" kartene for nedlastning er så SINNSYKT treg i dag?

     

    Skal hente ned ca 60mb med kart.. Tar jo ca 1.5 - 2 timer!!

     

    Regner dog med at dette er kun pga at veeldig mange får Telefonen i dag. Og at sakene er overbelasta.

     

    Andre som har erfaringer?

     

    mvh

     

    Torbjørn

  4. W610 er på lager på www.katshing.se om du vil bestille via Sverige  :)

    8367741[/snapback]

     

     

    Telekiosken får mest sannsynlig noen av de første som kommer til Norge. Bekreftet inn til deres grossist 18.04. Så de fleste begynner å få sine allerede neste uke ;-)

  5. Jeg skal definitvt ha denne :) Fikk vann i munnen når jeg så presentasjonen.

     

    Har drevet med salg av mobiler i ca 4 år, og denne har alt jeg skulle ønske en mobil kunne ha.

     

    Det eneste som gjenstår å se er om den er stabil og kjapp. Virket helt grei når Steve demonstrerte den.. Men man vet jo aldri.

     

    Vurderer faktisk å ta sommerferien til USA for å kjøpe litt tidligere.. Men er det noen som vet følgende:

     

    1. Får man kjøpt den ulåst i USA?

    2. Får man lagt inn norsk ordliste i ettertid på disse modellene?

     

     

    mvh

     

    Torbjørn

  6. Jeg har en laptop som jeg bruker på skolen, data annsvarlig har lagt inn passordet for å koble til nettverket, men jeg vil gjerne se passordet. Er det noe måte jeg kan gjøre dette på, passordet er lagret i en standar profil så jeg slipper å skrive det inn vær gang jeg skal logge på nettverket, er det noe software elller lignende jeg kan laste ned for å se passordet? i profilen ser jeg bare ******* å det hjelper lite:P

  7. Hei, jeg har en Linksys WAG-351 router som har 54Mb hastighet å 6700Kbs linje fra NGT, Når jeg kobler opp laptopen med kabel til routern får jeg ca 5700Kbs på "Speedometeret" men får bare ca 4300 når jeg kobler til via det trådløse? noen som vet hvorfor? Har helt 100% ypperlige forhold på signalstyrke mellom laptopen å routern..

  8. Jeg skal betvile sterk at man MERKER! noe forskjell etter å ha fjernet WGA.

    Jeg personlig er ikke for at microsoft skal sjekke etter lovlig kopi av mitt os hele tiden, men jeg legger jo ikke noe spesielt merke til dette, for å være helt erlig merker jeg det ikke i det hele tatt.

    Hadde alle bare kunnet brukt lovlig operativ system hadde dette ikke vert noe problem.

    Så hvorfor ikke bare holde oss til loven :yes:

  9. Hei, vil gjerne ha tråløs på laptopen, bruker nå kabel.

    Er det sånn ate jeg MÅ kjøpe meg en trådløs router for å få dette til, eller finne det noe som helst form for

    antenne som jeg kan sette i en av portene på switsen? Håper det er det, er stress å måtte begyne å koble ny swits:P liker den jeg har nå:p

    Mvh

    Thomas

  10. Hei, vil gjerne ha tråløs på laptopen, bruker nå kabel.

    Er det sånn ate jeg MÅ kjøpe meg en trådløs router for å få dette til, eller finne det noe som helst form for

    antenne som jeg kan sette i en av portene på switsen? Håper det er det, er stress å måtte begyne å koble ny swits:P liker den jeg har nå:p

    Mvh

    Thomas

  11. Hei, jeg har lyst til å lage en ganske enkel animasjon av en leilighet, vil ikke ha så mye farger å detaljer, men det helt generele litt enkle møbler osv, begynte her om dagen å sette meg litt inn i maya 7, dette er kanskje et litt for avansert program siden jeg er nybegyner på dette feltet, å kanskje ikke helt det rette programmet til denne animasjonen, noen som har forslag om program eller hhvordan jeg skal klare dette?

    Håper på seirøse svar,

    Mvh

    Thomas :)

  12. Hei, har tengt til å kjøpe meg et nytt digital kamera å har valgt meg ut 2 alternativer, men er ikke sikker på hva jeg skal gå for, kameraet kommer til å bli brukt over alt kan vi si.. På fest, på tur, utafor huset, osv.

    Kameraene jeg har sett på er: Nikon Coolpix S2 & Sony Cyber-shot DSC-T7 eventuelt Sony Cyber-shot DSC-T1 er ikke sikker på hva som er forskjellen på de to siste.

    Noen som har noen erfarringer eller kan si meg hvem jeg burde velge å hvorfor hadde vert til stor hjelp.

    Vet at minne brikkene til Nikon kameraet er billigere en det til Sony.

     

    På forhånd takk.

    Mvh

    Thomas.

  13. hehe, min første pc var med AMD cpu, da jeg fikk en Intel vifte, som jeg feilbestilte å sendte i retur ikke passet brukte jeg heller en gammel en til amd 200mhz, jeg skjønte ikke da offor bilde plutselig forsvant å alt blei svart å det lukta svidd:P med tiden skjønte jeg at det kanskje blei litt varmt for min AMD athlon 1700+ med amd200mhz vifte:P

  14. så lenge du kan få lasta ned riktig oppdatering fra en annen eller samme maskin så mener jeg å huske at du skal kunne overskrive bios brikken flere ganger, så vist du finner riktig oppdatering skulle vell ikke det være noe problem.

    (kjekt vist du forteller hvordan hovedkort å vilken oppdatering du har brukt).

  15. Noen som har noen artie historier om folk som har null peil på data eller bare noen morsome historier som fremmer en god latter:P

     

    BTW: Har en tante som blei helt hysterisk å lurte på om hu måtte ha IP når hun skulle skaffe seg data å brevbånd, jeg forklarte det så lett at Ip var add, til dataen over nett:P, da blei hu mere hysteriskå sa, Ja men må jeg ha ip?

×
×
  • Opprett ny...