Gå til innhold

ulvenulf

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ulvenulf

  1. Jeg får ikke opp stjernen for prioritert når jeg kobler til docken, selv om jeg setter lydmodus til prioritet ved tilkobling. Stjernen kom opp før oppgradering. Da mener jeg valgene var, normal, lydløs eller prioritet. Samme hvilken hendelse jeg legger til ved start, så vibrerer mobilen uansett. Altså om jeg velger volum og skrur ned alt, eller prioritet. Har du lagt til både lydmodus og volum som start hendelse? Kjører du 5.1.1?

  2. Er ikke prioritet og lydløs omtrent samme? Forutsatt at man ikke velger noen som er prioritert. Jeg bruker Prioritert schedulert, slik at telefonen går i lydløs hver natt, men at de som er prioriterte likevel slipper igjennom.

     

    Du kan velge hvem som skal slippe gjennom ja, men jeg ønsker ingen lyder fra noe som helst. Viktig med ro når en skal sove, hehe.

    Kan du slå av alle lyder, samt vibreringen?

  3. Etter Lollipop update av fruens Z3 compact, så har alternativene for lyd ved bruk av Smart Connect blitt forandret. Tidligere så kunne mobilen gå til lydløs ved docking, men nå er ikke lydløs et valg lengre. Nå er valgene Prioritet, vibrering, og normal. (Litt usikker på hva valgene kalles, ikke arrester meg på det ;) Noe som betyr at mobilen manuelt må settes til lydløs. ikke et stort problem såklart, men likefullt irriterende og unødvendig, og tar vekk litt av poenget med docken.

    Da lurer jeg på om det er tilsvarende på Z1 Compact som jeg har ved Lollipop update? Har faktisk latt være å oppdatere bare grunnet dette, hehe.

  4.  

     

    Var sikker på at baksiden også hadde beskyttelsefilm slik som min Z, faen! Da blir den i tilfelle fort ripete. Fjernet forsiden nå for var drittlei av de ripene som var (hadde olefobisk beskyttelse)

     

    Ja, jeg fant noen "bumpers" med klar bakside. Mulig de funker.

    Har nå bestilt det og et tynt glass til å ha foran plastbelegget (har klart å unngå riper sålangt...)

    http://www.ebay.com/itm/GENUINE-ORZLY-SONY-Z1-COMPACT-HYBRID-FUSION-BUMPER-WITH-CLEAR-REAR-PANEL-/141172910595

    http://www.ebay.co.uk/itm/ORZLY-PREMIUM-0-3mm-GLASS-SCREEN-PROTECTOR-FOR-SONY-Z1-COMPACT-/380856528916

     

     

    Jeg kjøpte Nillkin sin skjermbeskytter av glass på ebay: http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Front-Back-Protectors-for-Xperia-Z1-Compact-/131126835336?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1e87c4b888

    Veldig godt fornøyd med den. Avrundede kanter pluss at det er passe friksjon. Følger også med en i plast til baksida. Begge passet veldig bra pluss at jeg fikk til monteringa nærmest helt perfekt. I tillegg bruker jeg Case Mate barley there dekslet så da er jeg ganske godt sikret mot riper pluss at tlf. fortsatt ser bra ut. :)

     

    Denne kan anbefales av meg også:)

  5.  

    http://www.telenor.no/privat/mobil/hdvoice.jsp

     

    Hvordan få HD voice?

    For å ta i bruk HD voice må begge samtalepartene ha telefoner med HD voice-støtte, og samtalen må foregå i et mobilnett som har støtte for HD voice. Befinner du deg i Telenors 3G-nett med en mobil som støtter HD voice, vil du automatisk bli koblet til tjenesten. Om begge har HD voice-telefoner, men er koblet til et mobilnett uten støtte for det, vil talekvaliteten være som før.

    Prøv å låse i 2G for å sjekke om det ev. er dette som er pråblemet.

     

    Har prøvd å låse den i alle de forskjellige nettene, men uten resultat.

    Er det en komplisert prosess å gå tilbake til 4.3 igjen?

    Dersom jeg kjører en fabrikkreset, går den da tilbake til 4.3? (Som den ble levert med)

  6.  

    Prøver meg igjen jeg;)

    Er det noen som opplever susing under samtale? Det suser i bakgrunnen når motparten snakker, og opphører når han ikke sier noe. Er faktisk helt stille når motparten ikke snakker, så stille at jeg av og til lurer på om samtalen er brutt, men det er den ikke. Dette gjelder ved bruk av høyttaleren også. Har sjekket med en SG2, og der er susingen så godt som fraværende.

     

    Innstillinger > Samtaleinnstillinger > Bedre lyd fra samtalepartner: Prøv der med og uten avhuking i boksen.

     

    Ellers så kan en kanskje mistenke HD-lyd i samtalen som blir redusert/forstyrret pga dårlige antenneforhold.

     

     

    Har prøvd alt av innstillinger inni den menyen, uten resultat.

    Hmm, dette skjer midt i Bergen, så antenneforholdene skulle være bra. Kan HD lyden skrus av? Hvordan kan jeg vite at samtalen går i HD?

  7. Prøver meg igjen jeg;)

    Er det noen som opplever susing under samtale? Det suser i bakgrunnen når motparten snakker, og opphører når han ikke sier noe. Er faktisk helt stille når motparten ikke snakker, så stille at jeg av og til lurer på om samtalen er brutt, men det er den ikke. Dette gjelder ved bruk av høyttaleren også. Har sjekket med en SG2, og der er susingen så godt som fraværende.

  8.  

    Se der ja! Men jeg bruker den stort sett med en hånd da. Kan det endres slik at du må bruke to fingre for å få varselmenyen i steden?

    Dessverre, jeg så at du kan velge hvilken varsler som skal gå i notification og lignende men antar at dem følger clean android da dette er slikt den følger på Nexus-enheter. For øvrig så kan du også fjerne lyden fra startscreenen eller endre den til en bedre en. Jeg kjørte vanilla 4.4 skin men la merke til at jeg faktisk foretrekker sony sin variant framover vanilla (kom fra N5)

     

    Slenger med to bilder (startscreenen fungerer sånn at de appene du bruker mest er de som dukker opp)

     

     

    Hvordan kan jeg fjerne, eller velge en annen lyd?

    Hvordan kan jeg få de snarveiene på låseskjermen som du har?

     

    Se der ja! Men jeg bruker den stort sett med en hånd da. Kan det endres slik at du må bruke to fingre for å få varselmenyen i steden?

     

    Dra "rullgardina" sakte ned fra høyre side. Da viser den hurtiginnstillingene når du bruker én finger.

     

    Ja, det måtte virkelig gjøres saaakte, hehe. Men takk skal du ha.

  9. Med siste oppdatering av tlf, så har de forandret nedtrekksmenyen. Nå kommer varsler opp som default når en trekker ned menyen, men dette er jo idiotisk dersom en ikke har noen nye varsler, og egentlig skal inn på hurtiginnstillinger. Kan dette forandres på noen måte? Ja, vet det er bare et trykk ekstra, men likefullt irriterende. Likte heller ikke lyden for låsing/opplåsing av skjermen, men den får jeg vel leve med, hehe.

  10. Noen som opplever susing under samtale? Det suser i bakgrunnen når motparten snakker, og opphører når han ikke sier noe. Dette gjelder ved bruk av høyttaleren også. Har sjekket med en SG2, og der er susingen så godt som fraværende.

  11. Det er akkurat det den er; en glimrende telefon. Den beste jeg har hatt siden K810i faktisk. Trenger ikke en mer moderne telefon, jeg kan ringe og sende sms med den, og den vekker meg om morningen, det duger. Ikke interessert i en telefon som jeg må huske å lade hver bidige natt, da jeg er avhengig av god batteritid i jobbsammenheng. Slide funksjonen er også genial som tastelås/svarknapp, spesielt med hansker.

     

    Har sett flere annonser fra det firmaet der, men litt skeptisk til at den er brukt. Noen som har erfaring med idealdeal.no?

  12. Jeg kjørte en virusskanning med AVG her i sted, og så fant den noen trojanere i innboksen min. Etter at AVG hadde fjernet viruset, så var jo innboksen min i Thunderbird tom. Kan dette gjenopprettes på et vis? Alternativt hvordan kan jeg hente ned alle epostene mine fra gmail kontoen min? Har noe liggende på web-mailen min, men langt fra alle som jeg hadde i min lokale innboks.

×
×
  • Opprett ny...