Gå til innhold

Lifeforms

Medlemmer
  • Innlegg

    180
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lifeforms

  1.  

    Godt mulig at iPhone er bedre på batteri, men jeg har ikke hatt noen batteriproblemer med min Desire ennå.

     

    Kameraet er nok bedre på iPhone, men for svært mange vil kameraet til Desire være helt greit når man ikke har annet kamera med seg.

     

    Hvis ikke skjermen til Desire er (mer enn) bra nok, så er man usedvanlig kresen på skjermkvalitet. Det argumentet er rimelig tynt.

     

    Nå husker jeg ikke navnet på denne siden ettersom jeg aldri har vært innom denne siden selv, men det var en så stor nyhet at det stod overalt i noen dager.

     

    Appstore overgår ikke Android Market, så det argumentet bortfaller. Må man ha tilgang til betalte applikasjoner, så finnes det løsninger.

     

    Foreslår at du ser nærmere på diskusjoner her inne hvor Android-telefoner settes opp mot iPhone 4.

    Sliter litt med å ta deg seriøst nå. For det første er jeg ingen ny bruker her inne akkurat og har fulgt godt med i timen.. tror det må være iPhone 3gs som er ett år gammel du sammenligner Desire med og isåfall er jeg selvsagt enig. Men her snakker vi om nylanserte iPhone 4 vs Desire og da blir saken etter min mening en helt annen!

     

    Synsingen din om hva som er "bra nok" hører selvsagt ikke hjemme i denne sammenligningen, min nokia 6233 er også bra nok.. som reservetelefon..

     

    her snakker vi specs og klare fakta!

     

    - Når det gjelder batterikapasitet opplever jeg at med tilsvarende bruk og like innstillinger på begge telefonene varer batteriet til iPhone 4 ca 3 ganger sålenge som Desire sitt.. uten å ha å hverken jailbreaket iphonen eller rootet Desire.

     

    - kameraet på Desire er kanskje helt greit for deg, men for meg som tar endel bilder til mms/mails/facebook/vanlig pc bruk var det såpass lurvete at jeg sluttet å ta bilder med telefonen.. fakta er at bilder og video tatt med iPhone 4 rett og slett er GLIMRENDE til mobiltelefon å være!

     

    - skjermen til Desire var en nytelse etter å ha hatt 3gs, og plenty bra nok ja, men igjen.. fakta er at oppløsningen til iPhone 4 skjermen og opplevelsen av den er bedre!

     

    - Android marked er ennå ikke tilgjengelig i sin helhet for oss her i Norge uten å lage/skaffe seg us konto vel, hvilket igjen betyr at fakta er at Appstore som er tilgjengelig i sin helhet dermed er bedre!

     

    når telefonen i tillegg er svært rask, videoopptak, lyd på musikkavspilling, design og størrelse er strålende og prisen på den uten abonnement via apple.no er på 4890,- (jeg fikk den for 4500,-) kontra pris på Desire som nå vel er på 3790,- er det ikke mye tvil om hva jeg ville valgt!

    • Liker 1
  2. Bedre skjerm. Veldig mye bedre batteri osv. Det er Samsung Galaxy S som er konkurrent til iPhone 4 og ikke Desire.

     

    Det var da en ganske tullete påstand. Galaxy S er best på markedet, men å sette Desire bak iPhone er bare feil.

     

    Desire har et fortrinn i at det er en Android-telefon, og nå var det også en ganske anerkjent testside som ikke ville gi tommelen opp for iPhone 4.

     

    I tillegg prises iPhone høyere enn Desire, kun fordi det er en iPhone og et Apple-produkt.

     

    Man får mer for pengene om man velger en Desire fremfor en iPhone 4. Se også avstemningen øverst.

     

    Direkte flaut å se at en person som helt tydelig ikke har testet iPhone 4 uttaler seg så bastant om den! Oisann.. var det et nettsted som ikke ville gi tommelen opp for den altså.. da må den jo virkelig være ræva altså..

     

    Jeg derimot gikk fra Desire til iPhone 4 og kan fortelle at iPhone 4 helt klart er bedre enn Desire på:

     

    batteri

    skjerm

    kamera

    videoopptak

    lyd (både høyttaler og headsett)

     

    og når du i tillegg tar med at iPhone 4 har Appstore tilgjengelig og at den i tillegg er så lekker at Desire plutselig ser steingammel ut er saken soleklar i mine øyne.. iPhone 4 er bedre enn Desire.. og hva er vel rart med det? Den er jo den nyeste telefonen av de 2..

    Eneste minus jeg kan komme på og som jeg savner fra Desire er å kunne koble tlf til pcn og få den opp som egen stasjon med tilgang til alle dokumenter, men sånn er det nå engang med Appleprodukter. Har ikke testet Galaxy S og skal derfor ikke uttale meg om den..

  3.  

    Skal sant sies at jeg var imponert etter keynoten og allerede da lå bestillingen inne. Om jeg skal trekke frem den tlf som har imponert meg mest gjennom alle tider, så må det være Nokia 6210i.

     

    Hadde valget mellom Galaxy, Desire eller iPhone 4 og jeg gikk etter magefølelsen samt det bekvemmelige. (hadde jo en iTunes backup fra 3gs, så jeg trengte ikke annet enn å lade den).

     

    hehe.. samme her! problemet var bare at expertbutikken jeg satte meg som nr 1 på venteliste hos ikke fikk inn telefonen før idag. men det ordnet seg nå.. solgte 3gsen for 2 mnd siden og kjøpte meg en desire for å ha noe nytt å leke med mens jeg ventet.. men elendig batteritid, dårlig lyd og ræva kamera på den gjorde iPhone 4 enda litt bedre i mine øyne tror jeg :thumbup:

     

    og artig at du nevner det: solgte faktisk min gamle gode 6310i for ikke så lenge siden.. utrolig stabil telefon med enorm standbytid! har ligget i skuffen leenge uten å bli brukt, men fikk god pris for den også.. må vel ha vært 4-5 år eller noe. vanvittig at bla mercedes leveres med opplegg til den ennå.. sier litt om tyskerne, men også mye om telefonen :yes:

  4. Den er ikke alfa&omega, for å si det sånn. Man overlever fint uten en iPhone 4 i dag eller i morgen eller neste uke for densaks skyld.

     

    selvfølgelig gjør man det, men det er fryktelig enkelt for deg og meg å si som allerede har telefonen i hus.. de som har bestilt og ennå ikke har mottatt telefonen er selvsagt ivrige som barn på julekvelden.. ikke fortell meg at du ikke kjenner følelsen?! ;)

     

    helt klart den beste og soleklart den mest komplette telefonen jeg har hatt.. og jeg har hatt etpar for å si det sånn :innocent:

  5. Hvorfor så dårlig tid at man bestiller flere steder og ender opp med et par iPhones? De kommer når de kommer, si :)

    bestilte bare ett sted.. på telekiosken. Avbestilte dagen etter pga telenors nettbutikk-kaos da jeg forsto at mulighetene for å få tak i den via fysisk butikk var mye større enn via nettbutikk... og det stemte jo.. og hvorfor folk er overivrige/utålmodige og bestiller fra flere steder for å få tak i telefonen så raskt som mulig sier jo seg selv: telefonen er STRÅLENDE! :love:

  6. og da fikk jeg hentemelding fra telenor, jeg avbestillte for 9 dager siden, way to go, lol.

     

    Blir spennende å se hva som skjer, bestillte med faktura

    samme her.. etter å ha ringt dem 3! ganger for å få dem til å kansellere bestillingen min på en 16gb på telekiosken med superpluss kom det utrolig nok hentelapp på posten idag og leveringsbekreftelse + sporingsnr på mail for 10 min siden.. hva gjør jeg med dette da tro.. kjøpte jo tlf på expert med samme abonnement på mandag.. :hmm:

  7. At de faktisk skulle ha den på denne Expertbutikken så jeg på som umulig, men det hadde de faktisk.. helt sykt. Men sykere er det vel at du fikk den med SuperPluss.. Telenor har vel fjernet den muligheten? Han i kassen sa at det billigste abonnementet etter 12 mnd var FriHet, og etter litt sjekking på nettet ser det ut til at det stemmer.

     

    skjønte ingenting av at jeg fikk den med superpluss jeg heller, bare smilte stort og sa ja takk når ekspeditøren spurte om det var det abonnementet jeg ville ha ;) ringte telenor for å få tilsendt microsim og fikk ingen kommentarer til abonnementstypen da heller.. Har jeg kjøpt og fått telefonen levert med superpluss må vel det være endelig, men vi får nå se..

  8. Jepp 16gb. Topp pris det, var heeelt på nippet til å bryte sammen og kjøpe meg en til ågerpris på finn.. sparte fort en 2-3000 på tipset jeg fikk om at de store expertbutikkene hadde fått en leveranse mandag ettermiddag :yes:

     

    Virker som butikker og nettbutikker får levert flere og oftere telefoner nå ift tidligere.. god jakt folkens! :)

  9. Stakk tilfeldigvis innom Expert Alnabru, og de hadde fått inn en 4-5 stk iPhone 4 i dag. To var på venteliste, men jeg snappet opp én og en kompis er der og tar en nuh. Da ble det iPhone en måned tidligere enn ventet, da. :D

    Samme gjorde jeg på mandag! Kjøpte med superpluss som jeg trodde skulle være umulig, 4550,- i totalpris inkl ett års abonnementspris må vel være ok?! :dribble: Telefonen er nå opplåst gratis fra telenor og har klipt til onecallsim i påvente av microsim fra samme operatør. Fungerer perfekt, NYDELIG telefon!

     

    Tips til de som fremdeles venter på levering fra div nettbutikker: ble oppringt fra spaceworld tveita og telehuset majorstuen idag og fikk beskjed om at de hadde telefonen på lager :thumbup:

  10. Heisann! :)

     

    Etter mange positive tester og hyggelig omtale tenkte jeg å teste/leke meg litt med Android og HTC Desire fram til iPhone 4 ankommer butikkhyllene her i Norge, men den er jo total umulig å oppdrive!? :hrm:

     

    Noen som vet hva HTC driver med, har tips til hvor denne kan kjøpes eller vet når neste batch ankommer butikkene på østlandet?

  11. Hei. Har da fått min Iphone og låst den opp.

    Bruker nå One Call og kjører firmware 3.0.1

    Får ikke til mms og 3G. Fint hvis noen vet en løsning som fikkser mms og 3g :)

    ( Bruker rødt SIM kort og ja det finnes 3G nett her i ommrådet :D )

    MMS fungerte på første forsøk på min med de øverste innstillingene du viser til på onecalls sider, men her er noen andre variasjoner du kan prøve:

    http://ipod1.no/forum/viewtopic.php?t=225325

     

    Når det gjelder 3g, har du valgt telenor som standard inne på innstillinger/operatør? Hvis ikke, prøv det! :yes:

  12. Samme her! Fikk 3gsen levert i dag, knallfornøyd sålangt :) Betalte 2490-, + et år med superpluss 129,- pr mnd = 4038,-! Bare å ringe telenor å få låst den opp, legge telenor superplussimkortet i skuffen, og bruke onecallsimkortet :cool:

     

    Blir det 4038 kr for alt? Eller blir det 4038 + iphone prisen?

    jeg betalte 4038,- for alt ja..(onecallforbruket kommer i tillegg selvsagt=) hadde nok ikke vært sååå fornøyd hvis jeg hadde betalt 4038+2490=6528,- :p

    Prisen på 16gb har vel gått opp 200 kr siden jeg bestilte så da blir totalen 4238.

    Finner totalprisen på tlf med alle de forskjellige abonnementene på nettbutikken til telenor ;)

  13. Jeg skal hente min 3GS på posten i dag,men får først portert nummeret mitt fra Tele2 til Netcom den 20.08. Har fått sim-kort fra Netcom.Må jeg vente til porteringen er gjennomført før jeg kan aktivere telefonen eller går dette greit så lenge jeg faktisk har sim-kort fra Netcom i telefonen?

    Aktiviserte tlf med et kontantkort fra telenor i går og bruker det ennå i påvente av nytt onecallsimkort selv.. virker som alt går greit sålenge du har et simkort fra samme leverandør som du har kjøpt tlf fra!

  14. Når det gjelder farge kan jeg tenke meg at de fleste av dere har/har bestilt den svarte. Er det noen her som har hvit? Blir hvit sett på som "jenteversjonen"? :p

    Bestilte feil og fikk hvit selv. Hell i uhell ettersom det var det som faktisk gjorde at jeg fikk levert av telenor fra første batch:) Knallfornøyd med fargevalget, gikk fra sort 3G til denne og forandring fryder:) Telefonen er såpass bred at den bare ser snasen ut, ikke noe "jentete" over den i det hele tatt etter min mening!

  15. [Hvorfor? Jeg skal bruke onecall som er det perfekte abonnemente for meg ;)

    Men ca pris folkens? 5000++?

    Samme her! Fikk 3gsen levert i dag, knallfornøyd sålangt :) Betalte 2490-, + et år med superpluss 129,- pr mnd = 4038,-! Bare å ringe telenor å få låst den opp, legge telenor superplussimkortet i skuffen, og bruke onecallsimkortet :cool:

  16. De fikk vel ikke pakkene inn på lager tidsnok. Så posten kom på sin henterunde før de var pakket ferdig til kunder.

    Joda, sikkert riktig det.. men når jeg fikk mail om at varen var sendt fra lager m sporingsnr kl 14 fredag tok jeg det for gitt at den ville bli levert posten og være på vei til mine klamme hender i løpet av fredagskvelden.. men, nei da.. heldigvis er jeg tålmodig til 1000 :whistle:

     

    edit: skriveleif

  17. Da har telefonen fra telenor ankommet STOKKE. Ikke dårlig det, sandefjord - stokke på 3 dager (4d med søndag). Kan ikke anklage noen for å være raske iallefall :!:

    Ringte akkurat Kjedehuset og ifølge dem har posten store problemer med scanningsystemet av pakker. Ble anbefalt å sjekke med nærmeste postkontor om et par dager for å høre om pakken var mottatt.. :hmm:

  18. ARG! Kjempenedtur, jeg satt helt til halv 2 for å komme inn på nettsidene til telenor, og når jeg bestillte så mener jeg at det stod leveringen var 31. Motharfockar altså!

    Med mindre du bestilte hvit, ser det dårlig ut ja.. jeg bestilte hvit 16gb 2-3 timer etter deg og har fått bekreftelse på at den er på vei.. venter på utålmodig på at den skal leveres posten.

×
×
  • Opprett ny...