Gå til innhold

Crashloop

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Crashloop

  1. Problemet er at lyden plutselig kan forsvinne, jeg kan ta røret uavhenging om jeg bruker slide lokket eller ei og lyden kan være utrolig lav. presser jeg litt på telefonen så kan plutselig lyden bli bra fore deretter å forsvinne igjen.

     

    Noen som har lignende problemer? Eventuelt hva var løsningen?

     

    Telefonen er 45 dager så igrunn irriterende problem. :/

  2. Mener det var Funcom som "tvang" arbeiderne til å arbeide overtid UTEN betaling noe som tyder på at økonomien er på grensen så å satse Funcom aksjer hadde jeg ikke gjort. Tror jeg heller hadde kjøpt en haug med flakslodd, heldigvis er jeg ikke tvunget til å gjøre noe av delene.

     

    http://www.dn.no/forsiden/etterBors/articl...92.ece?jgo=r2_l

     

    Du skal bare vite hvor mange andre arbeidsplasser som gjør lignende ting. Funcom er langt fra unike der skal du vite.

  3. Til dags dato har det ikke kommet ett MMO som har vært ferdog elller ikke føltes som ett Beta spill de første månedene. Man kan kanskje si at dette er 2008 og at dette ikke burde være noe som skjer i 2008. Hadde AoC vært en blåkopi av WoW hadde jeg vært enig, men i motsetning til andre prodiusenter så prøver Funcom faktisk og implementere nye ting som ikke har vært utprøvd noe særlig i MMO sjangeren. Og med nye ting kommer det alltid problemer.

     

    Kan ikke si det føles som og spille beta, mine forventninger var mye mere problemer enn hva som har vært så langt så jeg er positivt overraska over hva de har fått til, jeg regna med det ville være mye bugs og lignende, men ikke funnet noe gamebreaking bugs ennå så da er det greit.

     

    End game content mangler, men nevn ett annet MMO som hadde flust av end game content på release? WoW som er den store kongen av MMO for tiden hadde vel strengt takk kun Scholomance, Stratholme og UBRS når det kom. MC ble vel patcha inn etter hvert og var bugga beyond all forstand før de fikk fiksa det ett år senere.

     

    Jeg tror mange forventer for mye, at de er for godt vant til at WoW som er fiksa og oppgradert i 4 år med masse end game content. Så når de begynner å spille AoC så forventer de at Funcom har ihvertfall ikke mindre ting og gjøre.

     

    Husker SWG, ett spill med så godt som ikk eksisterende end game content, men spillerne skapte sitt eget, slik føler jeg det litt i AoC. Stort potensiale for mye morro bare funcom får fiksa siege battles etc. :)

  4. Ikke i følge Elkjøp, de vil sende ut det fysiske spillet den 23. altså, vil vi få spillet neste uke en gang, ca 3-7 dager senere enn alle andre =S

     

    eh? nå tar du feil eller?

     

    i mailen jeg fikk fra Elkjøp står det svart på hvitt

     

    "Spillet sendes denne uken slik at du har det på releasedagen, fredag 23. Mai!"

     

    Er jo noe av poenget med og forhåndsbestille at man skal ha det på utgivelsesdagen, det eneste som kan messe opp det må jo være problemer under transport eller liknende

  5. Genial tråd! Snakk om å starte dagen med en god latter!! :D

     

    Skal starte på en EA server jeg, driter pokker i om folk er level 80 allerede. Tror uansett ikke level 80 folk vil bruke all sin tid på å "ganke" folk i noobzonene, og dessuten har jeg venner som spiller på EA serveren jeg vil spille på.

     

    Synes det er komisk at du gir funcom sine EA servere skylda for ett problem som tydeligvis skyldes folks idioti. Greit at det og samle alle på en server er umulig i utgangspunktet men hvis man forventer at spillselskapet skal løse dette problemet for en, vel da har man stått først i IQ køen.... Bare synd døra slo feil vei og dytta deg ut av den :p

  6. Du kunne jo kanskje begynt med dette kit'et.

    http://www.microplex.no/product.aspx?pid=C...amp;mcat=37s248

     

    Eller kanskje montere diskene i 5.25" brønnene med noe slikt:

    http://www.microplex.no/product.aspx?pid=C...amp;mcat=37s248

     

    Den første kan jo helt klart fungere. Burde jo ikke trenge så mye mere enn det for støyen fra diskene er ikke spesielt høy i rommet der jeg sitter så det her er vel kun snakk om vibrasjoner fra kabinettet som forplanter seg i gulvet og treverket. Så med gummimatte/gummiføtter burde jeg egentlig klare og eliminere problemet. Det begynte for 2 dager siden for naboen noe som kan passe med at jeg dyttet to disker inn i maskina mi den ene tok jeg ut og det var en 10krpm disk montert i skuff som drev og dura litt innimellom. den mistenker jeg at er snart defekt uansett. Men den dure lyden jeg hørte nede passet med lyden som forsvant når jeg tok ut den disken, så mulig det holdt.

     

    Får sjekke med gummi og få naboen til å høre om han merker noe lyd i løpet av kvelden/helga.

  7. Har ett litt merkelig problem som dukket opp igår. Naboen min snakket med meg angående lyder han hørte som gjorde det vanskelig for han og sove. Kontoret mitt er over soverommet hans og jeg kunne selv høre denne lyden når jeg sto på soverommet hans. Det hørtes ut som lyden av harddisker som jobbet forplantet seg gjennom treverket mellom etasjene og det var til tider en svak during som sikkert er litt irriterende og høre på når man vet den er der.

     

    Så hvilket materiale bør jeg bruke under kassa for å forhindre at denne vibrasjonslyden forplanter seg videre?

     

    Førtse tanken er og bruke noe gummimatter, slik at maskina kan stå på døgnet rundt uten og forstyrre søvnen hans. Også vurdert og sette toweret opp på skrivepulten men hadde håpet at jeg kunne slippe det. PC-en står allerede på Gulvbelegg så litt overrasket over at vibrasjoner fra diskene skulle greie og bli såpass markant som de faktisk er.

     

    Maskina er ett Chieftec Mesh Bigtower med foxxcon digital life x38A hovedkort, Geforce 8800GT 2x250GB WD disker, 2x500GB samsung spinpoint disker, 1x 200gb WD disk og 1x36GB WD raptor 10krpm disk. Mist 600W PSU som driver alt dette. Jeg tok ut en disk igår og det virka som hjalp litt for det var innimellom en del jobbelyder som kunne se ut som kom fra den disken.

     

    Noen som har tips så ikke nøl med å si ifra.

  8. litt usikker hva dette skyldes men konstant gir PC-en beskjed ved oppstart at strømforsyninga til skjermkortet ikke er godt nok, noenm som har noe erfaring hva dette kan være? har prøvd og koble PCI-e kabelen rundt forskjellige steder på psu, uten hell så langt. tips tas imot med takk. Geforce 7800GTX kort jegh skal drive så denne psu'en skulle være mer enn bra nok.

  9. har 4gb av denne typen som seriøst ikke vil samarbeide på ett Foxconn x38A Digital life hovedkort, det er bingo om den starter op. får den stort sett til å starte med en brikke, men det ser ut til å være litt bingo det og.

     

    Noen som har noen erfaringer med dette? kan for alt jeg vet være ett bspesielt oppsett av disse brikkene jeg må gjøre i Bios så all hjelp mottas med takk. finner jeg det ikke ut av så blir det vel og ringe netshop og skaffe noen Kingston brikker til uka.

  10. Har akkurat kjøpt nye deler

    Foxconn X38A Digital Life HK

    4GB OCZ platinium DDR2

    Intel 3,0GHz CPU

    Mist 600W PSU

     

    Skulle bruke mitt gamle skjermkort enn så lenge som er ett 7800GTX kort, men så viser det seg at også dette skjermkortet er antagelig defekt og må byttes ut.

     

    Har sett endel tester og snust litt på 8800GTS kortet, ennå ikke sett 8800GT kortet hos netshop og ifølge tester så vurderer jeg og kanskje eventuelt gå for ett 8800 Ultra kort først som sist.

     

    Rettelse jeg så 8800GT kortet når jeg gikk på PCI express 2.0, hva er forskjellen på pci express 2.0 og pci express? kan diisse benyttes om hverandre så lenge kortet har pci express?

     

    Noen tips til dette? Har ikke planer om å kjøre SLI, hadde jeg hatt det hadde jeg kjøpt ett annet hovedkort. :p

     

    Er det "verdt" og legge de ekstra kronene i ett 8800 Ultra kort hvis jeg vil ha opp maskin snart og ikke har lyst til å vente på at 8800GT kortet dukker opp?

  11. Beste PC-Tilbud!

    Dinside.no, Sept 07

     

    Intel Core 2 Duo E6750

    2048 MB DDR2-minne

    500 GB SATA harddisk

    320 MB GeForce 8800GTS DVI/TV-out

    DVD-brenner dual layer

    Minnerkortleser

    Nettverkskort

    Microsoft Vista Home Premium

    Ønsker du å bestille med skjerm?

    - Velg butikk

    - Velg kategorien "PC" i venstre marg

    Varenr: 551562

    kr 8 995 ,-

     

    Antar det var denne du siktet til.

     

    Crysis og CoD4 har jeg ikke prøvd ennå så iusikker på hvor seige de er, men WoW kan du kjøre glatt på gamle maskiner så denne PC-en vil absolutt ikke ha noe som helst problem med WoW. regner med at CoD og crysis vil være fullt spillbare de og. :)

×
×
  • Opprett ny...