Gå til innhold

*Titan*

Medlemmer
  • Innlegg

    136
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av *Titan*

  1. Hei!

     

    Først vil jeg åpne med at jeg er klar over at det allerede er en del poster, men jeg ser på meg selv som litt sær, derfor lager jeg en ny..

     

    Til jul 2005 fikk jeg en Fender Squier Strat®. Jeg lærte meg å spille noen fete riff og greier, og til det er jo denne gitaren helt grei. Men for ca. 4 måneder siden fant jeg ut at det kunne være morro å lære noen grep! Det gikk liksom fra enkle 20-sekunders riff til faktiske sanger - til glede for foreldrene mine..

     

    Jeg spiller sanger som

    -Hallelujah, shrek style

    -Metallicas Nothing Else Matters

    -Johnny Cash, Hurt

    -The Animals, House of the Rising Sun

     

    ..for noen dager siden forelsket jeg meg i en pen akustisk gitar! Det ble liksom lydbilde med helt annen kvalitet.. Nå vil jeg kjøpe en selv!

     

    Dette er en liste over sånn ca. hva jeg vil ha..

    - SKAL være mikrofon og jackuttak

    - SKAL være stålstrenger

    - Bør være tuner

    - Hyggelig med en 3 bånds EQ

    - Jeg vil ha et lunt og litt 'hyggelig' lydbilde, ingen kald og dyster klang..

    - Et pluss er jo selvfølgelig at gitaren i seg selv ser fet ut! ..eller pen, det fungerer også.

     

    Jeg har sett litt på Gitarnett.no, og funnet en gitar som ser OK ut.. Først et pinlig spørsmål; den koster kr 2000,-.. Er det lite for en gitar for meg som ikke et totalt uvitende om musikk? Se Louder Guitars FAW-808CEQ MABGitarnett.no

     

    Jeg har mulighet for å bruke inntil 16 000 kroner på gitar, men da ryker konfirmasjonspengene mine.. Er mest interessert i en gitar på mellom 2000 og 5000 kroner..

     

    Noen som har noen gode forslag?

  2. På en måte er watt en måte å måle hvor mye lyd man kan presse ut av en stakkar forsterker. Men en ting er også å ta i betrakting; Hvis forsterkeren skal kobles opp mot et større PA-annlegg (Konserter o.l) skal man BARE tenke på hvordan lyden høres ut når man spiller lavt! Trenger man mer lyd uten noen flere ledd, derimot, kan man gå for litt flere watt. Men tro meg; 30 watt fra en Roland Cube er MEGET effektive watt! hvis du ikke skal spille akustisk holder 30watt lenge med til og med et trommesett.

     

    ..min mening hvertfall.

  3. FØRST! Topic med samme navn er postet før (Her) - jeg lurer heller på det motsatte:

     

    EMU0404.jpg

    0404 Digital Audio System er et komplett lydkort som lar deg spille inn, mikse og spille av musikk på din PC med et profesjonellt resultat ! Med hjelp av hardvare-akselerende DSP-effekter vil du ha hele 16 profesjonelle effekter gående på Emu-kortets interne prosessorer. En funksjon som tidligere er vært forbeholdt langt dyrere lydkort ! - 2 stk 1/4" analoge innganger (24-bit/96kHz), SNR: 111dB, Dynamikk (1kHz, A-veid): 111dB - 2 stk 1/4" analoge utganger (24-bit/96kHz), SNR: 116dB, Dynamikk (1kHz, A-veid): 116dB - S/PDIF inn/ut koaksial/optisk (24-bit/96kHz) - MIDI inn/ut Inkl. Cubasis full-versjon!

     

    Vår pris: 868,-

     

    Så.. Det jeg egentlig lurer på er:

     

    1) Er dette kortet egentlig bra (eller hvertfall OK) for innspilling av musikk? Jeg tenker først og fremst på å koble PA-forsterkeren til PCen fra "Slave Out" eller "Headphones" med en jack (Signalkabel som man bruker fra f.eks. gitaren)

     

    2) "Slave Out" gjør omtrent det samme som monitor, men den sender de samme lydsignalene ut som det som sendes til høyttalerene. Tror ikke det er alt for mye kraft i signalene, men hvis det så er - at Slave Out kan drive et stort høyttalertårn - er dette .. usunt for kortet, eller har det en eller annen sikring eller signalkonverter? (Konverter ~ Knappen "-20dB - Line" man trykker på på de fete miksepultene..)

     

    Hadde vært hyggelig å få raske svar, er litt interessert i å komme kjapt i gang! :p

     

    Titan.

  4. Det er vel der som med alle andre plasser.. Små bedrifter gir lite lønn, store bedrifter gir mer .. hvertfall har de muligheten til det. Hvis du plutselig får tilbud om å drifte Google sine servere bør du nok ikke si nei ;)

     

    ..men så må man jo starte et sted..

     

    Spesialkompetanse er kanskje fornuftig, men som sagt - jobb deg fra bunnen og oppover, penger kommer ikke av seg selv!

  5. Hvorfor sier du at den er minst fem år gammel. Demo2004 sto det i begynnelsen av videoen.

     

    Det var jo dritbra selv om det var noen bugs, men det må man vel forvente intill de får utviklet det videre.

     

    Det blir vel ikke så dårlig kvalitet når de skal bruke det? Den kvaliteten var vel bare den videoen?

     

    Og det virket jo som om han som snakket og styrte dette kunne se det som skjedde. Så han det på en skjerm, eller i virkeligheten? Hvis han så det i virkeligheten, hvordan?

    6079742[/snapback]

     

    Hehe.. Han hadde en projektorskjerm om han så på :p

     

    Men AR er fremdeles under utvikling. Ta et Google-søk på:

     

    "AR Studio" "Augmented Reality"

     

    ganske morro ;)

  6. Jaja .. jeg så dette i dag tidlig; Augmented reality: Seamlessly streaming 3D-rendered video to the real picture

     

    Jeg ble rørt .. DETTE er pen teknologi. :love: Love :love:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=1L6ee0KAdXA

     

    Augment = Økning

    Augmented = Økt

     

    Augmented Reality = Økt Realitet

     

    Tror 'økt realitet' er ment for 'økt i forhold til vanlig 3D', for det er jo ikke HEELT virkelighetstro ..

     

    EDIT: Annen video : http://video.google.com/videoplay?docid=-6...gmented+reality

  7. Oy, mange flere svar enn jeg hadde ventet :p

    Vel, mange spørsmål og utsagn krever mange svar og responser:

     

    1 ) Jeg går på undomsskolen.

    2 ) Jeg tror ikke politiet i Ringsaker er så late, hvertfall ikke når det fort blir 20 anmeldelser fra samme plassen.

    3 ) Vel .. elevrådet fungerer helt greit, nesten så vi har overtaket på administrasjonen.. BTW er det jeg som leder elevrådet ;)

    4 ) Uffda, ikke oppfordre folk til å røyke :p

     

    Og for å avslutte; Jeg har i samarbeid med undersåttene mine i elevrådet fått ut et skriv til alle på hele skolen om at de skal levere verdisaker i safen på rektors kontor, tydelig merket med navn og klasse. Det er altså nå opprettet retningslinjer på hele ett punkt om tyveriene. Videre står det at administrasjonen ikke tar ansvaret for stjålne ting som ikke ligger i safen. Blir safen stjålet er dette forsikringsselskapet sin jobb.

  8. Hmm.. Er denne 10-åringen innvandrer? Ikke for å sette ut innvandrerene, de er som regel hyggelige! Men så er det de som kommer hit for å skaffe seg respekt, og som gjør det ved å opptre voldelig og uhøflig..

     

    Han som kjører skolebussen vår er fra Kosovo - tror ikke jeg har møtt en mer morsom og hyggelig person enn han jeg!

     

    Som en kamerat sier det;

    "Jeg har ikke noen problemer med innvandrere i det hele tatt!  Men jeg har et veldig stort problem med de som ikke klarer å oppføre seg som folk!"

     

    Egentlig ganske enig med han. Det er duster blant innfødte nordmenn også. Det er bare det at de forekommer hyppigere blant våre nye landsmenn.

     

    Teorien med ungen, som fikk meg til å skrive reply i det hele tatt, var atferden. Enten så har 10-åringen psykiske problemer, eller så har han identitetsproblemer.

     

    Og til slutt må jeg beklage på det sterkeste hvis noen føler seg truffet. Det er ikke intensjonen med posten i det hele tatt.

     

    //*TiTaN*\\

  9. Mmm.. Joa, sant nok - men det har skjedd så mange ganger, og de har gått så systematisk til verks at det ser ut som det er de samme folka som tar ting hver gang.. Og 'de samme folka' oppfører seg såpass annerledes nå, at jeg har en svevende mistanke på dem - og de har tidligere gått rundt og skrytt av at de røyker hasj og doper seg på fester og sånn.. Derfor tror jeg det er dette som har skjedd !

  10. Senest i dag (fre 5. mai 06) ble det stjålet inntil 1000,- fra en gymgarderobe på skolen. Det eneste jeg lurer på; er dette noe som blir gjort i forbindelse med dop / narkotika?

     

    Framgangsmåten er enkel, men systematisk: Elevene går fra garderoben etter å ha skiftet, og når de kommer tilbake er alt vendt rundt.. I dag kom vi tilbake etter gymmen, og

    -Andreas sin lommebok var stjålet, i den var mellom 800 og 900 kroner

    -Håvard sine bukselommer var vrengt, 100 kroner var tatt.

    -Mats fant lommebok og kortholder på gulvet, heldigvis hadde han ingenting.

     

    Er dette noe som skjer flere steder?

     

    Jeg har mistanke til noen som er i et miljø der dop og narkotika står sentralt, lurer på om dette er en vanlig fremgangsmåte? De siste to ukene har det blitt stjålet penger og verdisaker for opptil 10 000,-.

     

    Takk for alle svar,

     

    //*TiTaN*\\

  11. Her forleden dag kom en av byens kjente dophuer innom, og lurte på om jeg som var så 'vant' med internett kunne finne noen sanger for ham.. Jaja, ikkeno' problem, jeg har da alltids funnet musikk på internett før, for en billig penge også .. MSN Music, Napster, iTunes, alle disse er jo ganske store, så jeg prøvde disse; ikke noen respons. Så derfor spør jeg her; Har noen hørt om disse låtene, og eventuelt en download-link eller en plass man kan få kjøpt CD'er hvor disse ligger?

     

    Betty Davis (Davies) - Nastygal

    Amanda Lear - Inkognito (Incognito, Inkogniti, Incogniti)

     

    Navnene i parantes er andre måter det skrives på .. som et foreldet dophue var han ikke sikker på hvordan man skrev det, for å si det sånn..

     

    På forhånd takk,

     

    //*TiTaN*\\

  12. Jeg klarer ikke helt å se sammenhengen her. Hva har "dop" (narkotika) i sammenheng med rus å gjøre med "dop" (prestasjonsfremmende midler) i sammenheng med idrett?

    5501126[/snapback]

     

    WTF? :hmm:

     

    Hvis du formulerer setningen annerledes, kanskje man kan lese litt informasjon ut av den?

     

    ..uansett.. Det jeg mener, er at folk doper seg i idrett, og tar stoffer som ecstacy på party..

     

    Altså er egentlig Dop i Idrett og Dop i Festmiljøer to helt forskjellige temaer..

  13. Hei

     

    Jeg har et prosjekt på skolen for tida, angående Alkohol, Narkotika og Tobakk (ANT)

     

    Temaet jeg har fått tildelt innenfor ANT er "Dop i fest- og idrettsmiljøer" - skulle gjerne hatt litt informasjon fra dere som kanskje vet litt om det, eventuelt om dere har venner som har vært borti det - eller selv - og skadevirkningene ved varende bruk.

     

    Del gjerne inn informasjonen dere har eller finner inn i to hovedgrupper, Dop i Festmiljøer og Dop i Idrettsmiljøer, så er det lettere for meg å sortere det jeg får..

     

    På forhånd takk!

     

    *TiTaN*

×
×
  • Opprett ny...