Gå til innhold

mariutn

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mariutn

  1. Og forresten, det blir bare dumt å spre slik usaklig propaganda som de gjør med anti-piracy reklamen.

     

    De sammenligner piratkopiering med å stjele en bil eller en film. Det er jo bare tull.

    Når man stjeler en bil sitter eieren med et eksemplar mindre. Altså ingen bil(Så sant han/hun ikke har fler) Når man laster ned en sang så KOPIERER man den. Det kan ikke sammenlignes. Gi meg en bilkopieringsmaskin, jeg hadde kopiert El-biler og gitt til alle:d

  2. De kan kanskje ta newbies og folk som bruker DC++, Kazaa og alt det tullet der, men releasegroups tar de sjelden, og ftp mellom venner er vel ikkeno lovbrudd? Skulle tatt seg ut om jeg ble bura inne for å gi en kamerat av meg den siste skiva til Eminem via mp3. Synes det her går over stokk og stein. Snart er det vel ikke lov å spille egen musikk på annet en headset, for hvis naboen hører det så kanskje de ikke kjøper plata? og da taper vel plateprodusentene potensiell inntekt? eller?:p Jeg kan godt betale penger til artisten som lager plata, tilsvarende det beløpet artisten tjener på faktisk salg, men jeg kommer ALDRI til å støtte noe mainstream plateselskap som utelukkende vil suge penger ut av folk.

     

    Faktum er at plate/film/software bransjen lever i symbiose med piratene. Windows ville aldri vært så spredt hadde det ikke vært for piratkopier. Det samme med dataspill og musikk. Dette er noe alle vet. Og la nå bare de griske pengeslukerne i plateselskapene gnåle om tapt POTENSIELL inntekt. I care not:d Stortinget skal vedta lover for å beskytte folk, ikke griske utenlandske selskaper.

  3. Covah whiner: Ett forslag?

    "nei, du tar feil" eller noe lignende er vel ikke så vanskelig å komme på selv? Man TRENGER ikke gulpe opp en haug med usakeligheter selv om man retter på andre.

     

    OKEI?, hva sikter du til når du skriver "haug med usakligheter"? Mener du min ene setning der jeg skriver:

     

    mariutn sier: Egentlig bare bullshit det første du skrev...

     

    Mulig det er en haug med usakligheter....ikke veit jeg, faktum er at det du skrev faktisk var bullshit...noe du ikke bestrider senere, men klager på måten jeg forteller deg at du tar feil. Jeg forsvarer meg da ved å si at man bør kalle en spade for en spade. om jeg sier at det er bullshit eller tullball forandrer lite etter min mening.

     

    Da er det ute av verden, samtidig ser jeg at Enden gir meg en advarsel, jeg tar det til etteretning. Da beklager jeg at jeg reagerer på feilinformasjon og skal herved slutte med å påpeke ting som åpenbart er feil. Tema er forøvrig det eneste jeg forholder meg til....

     

    Hilsen Marius

  4. homarus sier: TV må stå på, og da kan man likså godt bruke den å se på. Du vil jo bare få det bilde som TVen er tunet på. Mao ønsker du å skifte kanal må du skifte kanal på TV. (Det kan sikkert finnes unntak hvis du har en veldig heftig TV)

     

    Japp, TV'en må stå på, men jeg muter den. Greia er at jeg har TV'en i stua, men PC'en på soverommet. jeg ser derfor ikke fra soverommet. Fjernkontrollen bruker ir så den funker fint.

     

    homarus sier: Jeg fikk bare svart/hvit-bilde. Jeg prøvde med en "fargesnuer", men fargebildet ble skikkelig dårlig. Mulig du kan få bedre bilde.

     

    Colorfix tenker du på? jeg har prøvd den, funker ikke for meg, jeg har en kamerat som bestilte en spesiell type scartplugg fra danmark. Jeg er ingen ekspert på området. men hvis man åpner pluggen ser man en rekke pins, disse pinsa har en rekke egenskaper etter hvilken kontakt på scarten som brukes, være seg audio, composite, s-video.se her

    Jeg kjøpte en lignende på Claes Ohlson, den åpna jeg og fant ut der var det mange pins som ikke var kobla til...mulig det er standard. Vet ikke. jeg har krongla mye med det her, få farger altså. forsøkt det meste ved å titte i forumet(dette er en gjenganger) forskjellige innstillinger på TV ble prøvd, samt diverse PAL standarder, flasha biosen på skjermkortet fra NTSC til Pal.

     

    Det er en ting jeg ikke har prøvd enda, nemlig lodde sammen pin 15 og 20 i scartpluggen, Chrominance og Luminance, dette kan gå hvis man bruker s-video. Jeg har fått farger så har ikke prøvd det enda, men er folk på forumet som har klart det.

     

    homarus sier: Hvis hensikten er å ta opp TV-programmer av og til, så kan jo oppsettet være greit nok. Litt irriterende å må la TVen stå på hele kvelden, hvis du skal programmere tidsinnstilt opptak, samt du må holde deg til en kanal.

     

    Det er det som var hensikten ja:d samt se tv på soverommet.

  5. MRLee sa:

    Jeg kunne gjøre det med en BT dongle og min SE T630...+ett eller annet program jeg ikke husker navnet på..freeware var det iallefall...

    du kan muligens vurdere trådløst tastatur? med media keys?

     

    Jeg har en T630, bruker et program som heter PC Control, dette finnes her

     

    Dette kan man også finne ut av ved å søke på forumet, en guide ligger her

     

    Programmet funker helt tip topp, og man kan velge hva knappene på mobilen skal brukes til ved å skrive i koden i KeyMap.xml, for eksempel slik:

     

    Here is an example for the commands (Volume up). Comments in ()

    <KEY_VOLUME_UP> (Specifies which button on the phone that will be controlled)

    <NAME>Page Up</NAME> (This is not used yet!!)

    <HELP>Page Up</HELP> (This text will be shown when you press "*" on the phone)

    <COMMAND_ID> (Here starts the command)

    <COMMAND_TYPE>SPECIAL KEY</COMMAND_TYPE> (In this case we will press a "special key" on the keyboard)

    <COMMAND>PRIOR</COMMAND> (Here is the key that should be pressed)

    </COMMAND_ID> (End of command)

    </KEY_VOLUME_UP> (End for key)

     

    Programmet er brukervennlig og det meste er dog allerede på plass.

     

    Marius

  6. Olaaaaa: Selv om det er video inn er det ikke noen tv-tuner der. Da må du nok kjøpe ett AIW-kort. VI tar bare inn fra f.eks. videokameraer etc

     

    He, vel jeg har tvbilde og ikkeno tuner, kun bilde fra SCART til skjermkortet(som ikke har tuner, bare VIVO)

     

    covah: Du kan ikke bruke tuneren til TV'en, men du kan fint bruke tuneren til video spilleren din. Still inn kanalene på video'en, og trekke en kabel mellom den og grafikk-kortet ditt.

     

    Egentlig bare bullshit det første du skrev...

     

    http://www.videohelp.com/tools?tool=51 <---Ta en titt her, detta funker fint, fargeproblemet er fortstatt til stede, både VI og VO:d

  7. 3. Ikke begge samtidig nei. I så fall vil du jo få samme signalet inn til PC, som ut fra PC ermm.gif Fungerer ikke videotilkoblingen på skjermkortet som både inn- og utgang da? Da går det jo ikke å ha to kabler i den samtidig...

     

    Videokoblingen, regner med det er den pluggen bak på skjermkortet du mener, vet ikke hva den heter, den under eller over DVI? uansett, kabelen jeg har til å plugge inn der har 4 i den andre enden, 2x composite og 2x s-video, altså 4 tilsammen, da må man vel kunne plugge i alle sammen? eller har jeg misforstått deg nå?

     

    altså bruke enten begge composite, eller begge s-video, eller en av hver?

  8. Hei, Jeg har ett ATI X800 PRO VIVO kort, kjøpt bulk. Har en veldig kort kabel med 2 composite(gule) og 2 s-video(svarte). Henholdsvis inn og ut. Samt en radionette 28' TV med 2 scart bak(AV 1 og 2) og 1 composite og 2 audio foran(AV 3) Har slike scartkontakter(fra psx og ps2) til å dytte i scarten hvor composite kan plugges i.

     

    Målet er å få bilde både fra pc til TV og fra TV til pc.

     

    Spørsmålene:

     

    1. Min tv har bare scart og antenneinngang bak, kan jeg kun bruke composite da?

     

    2. Kan man kjøpe scartkontakt med svideo på istede for composite? hvis dette er tilfelle, blir bildekvaliteten bedre da? kan man lese skrift? Hva slags problemer kan jeg støte på?

     

    3. Er det mulig å sende og ta imot bilde fra tv samtidig? altså kjøre både VI og VO?:D dumt spørsmål sikkert....

     

    4. Jeg har VIVO, betyr dette at jeg i verste fall må bruke begge scartinngangene for å få bilde til og fra TV?

     

    5. Er det forskjellige composite/s-video kabler for inn(VI) og ut(VO)? Jeg må kjøpe enten s-video kabler eller composite kabler.

     

    6. Hvis jeg mot all formodning skulle lykkes med nevnte målsetning, hva slags program trenger jeg får å se TV på pc-skjermen? Eller trenger jeg ikke noe?

     

    Jeg har ikke bruksanvisningen til TV'en

×
×
  • Opprett ny...