Gå til innhold

Snak3

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snak3

  1. Har et lite finurlig problem. Hver gang jeg starter et nett spill, om det skulle være WoW, DoW eller lignende. Så er det helt fint når jeg er inne i menyene, men så snart jeg starter opp selve spillet så tryner internetten totalt. Har prøvd å oppdatere alle drivere uten hell. Noen som har hatt lignende opplevelser eller forslag til hva som kan forårsake dette og muligheter til å løse problemt så tar jeg gjerne imot forslag :)

  2. Hei,

     

    Sitter nå til en kamerat av meg, og han har vært så uheldig at ungene har lånt maskinen hans og rotet til med standarprogrammer for hva som skal åpnes i ditt og datt.

     

    For å gjøre det kort så åpnes alle exe filer i notepad. mao vi får ikke kjørt noen programmer.

     

    Vi har prøvd å gå inn på kontrollpanel for å forandre innstillinger der, men kan ikke finne exe filer, eller forandre på notepad slik at vi kan fjerne exe filer fra den.

     

    Han kjører Windows Vista Home Premium. Recovery er avslått så den muligheten er også borte, dog jeg vil nok tro at recovery programmet også ville ha åpnet seg i notepad som alt annet :s

     

    Om det er noen med gode forslag så er vi åpne for alt :)

     

    Takker på forhand for alle svar.

  3. Har en warlock selv som jeg synes er fantastisk morro å spille på, har ikke testa ut mage på 70, men spillte en god del mage pre TBC som 60.

     

    Synes egentlig begge classene er morro å spille og det med at det bare er dot fear er jo tull, begge classene har sine utfordringer.

     

    Som noen sa tidligere så er det en god ide å teste ut begge classene litt å finne ut hva som passer deg best selv om det kan ta litt tid :)

  4. Som tittelen sier så sliter jeg litt med å port forwarding.

     

    Har et SpeedTouch 510 modem med IP 10.0.0.x som er koblet direkte mot nett og en tp fra modemet til en 3Com - OfficeConnect Wlan Router med IP 192.168.1.1

     

    Jeg har prøvd både opp og ned men får dette ikke helt til. Vil at alle forespørsler som kommer mot nett adressen skal bli directa til 192.168.1.103

     

     

    Noen som er kløpper på dette?

×
×
  • Opprett ny...