Gå til innhold

Andy07

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andy07

  1. Jeg har hatt surf XL i 6 mnd nå, så mobilen er jo betalt ned på endel. Som jeg har forstått det så er det ett fastgebyr på 1400,- i tillegg til resterende nedbetaling av telefonen for seg selv? Noen som kan prøve å hjelpe meg? Telefonen ble kjøpt for 1,- på www.best-buy.com

     

    Det at bestby kan selge en 5800 med surfprat xl, samt at at jeg ser at de fortsatt selger siemens m50 (uten garanti) og sony ericsson T630, virker ikke akkurat for meg som en seriøs bedrift... Man kan også bestille telefoner med abonnementstyper (djuice) som telenor lenger ikke subsidierer.. men de får de vel svi for selv.

     

    Ellers står det avtalevilkårene for surfprat XL: Oppsigelse eller avtalebrudd er 4801 kroner. Dette beløpet reduseres med 400 kroner pr måned i Avtaleperioden.

  2. Det er klart produsent forlanger kvittering, akkurat samme tilfellet med mobiltelefoner og annen elektronikk. Uten kvittering kunne hvem som helst ha sendt inn maskinene sine på service for å fått rettet det opp, det hadde blitt mye styr hvis HP selv skulle funnet ut hvor pcen er kjøpt hos hver enkelt kunde, servicetiden hadde vel derfor eksplodert med lang ventetid. Så Hp slipper alldeles ikke billig unna som du påpeker, det er en vanlig praksis blant serviceverksteder. Norge har verdens beste regler angående garanti og reklamasjonsrett, det å forlange kvittering er ikke så mye vel..

     

     

    EDIT: Jeg skjønner sådan frustrasjon din i og med at du ikke får tak i selgeren på finn.

  3. Du har 2 alternativer:

    - reparasjon via autorisert verksted som bytter frontcover (ca 500,-++)

    - kjøpe frontcover og bytte selv (billigere, men krever egeninnsats og riktig utstyr, ingen garanti om noe går feil)

     

    mobilforsikring hadde mest sansynlig dekt plutselig uhell som dette...

  4. Frodi telefoner i norge som selges uten abonement ikke skal være låst. fordi operatørene ikke gir mobilforhandlere lov til å selge låste telefoner uten abo. derfor er jeg 99.9% sikker.. selvsagt er det alltid noen som bryter reglene.

     

    Hvilke regler er du sikter til? Aldri hørt om at forhandlere ikke kan selge operatørlåste kampanjetelefoner f.eks med kontantkort. Det jeg kan være enig i er at forhandlere skal opplyse om at telefoner er låst. Låste telefoner har også som regel også forseglet og merket forpakning fra operatør.

  5. Sak: kunde reklamerte på sin nokia 6220. Forhandler behandlet reklamasjonen mot nokia og fikk bekreftet ny salgspakke. Pga lang forsendelsestid hos nokia, besluttet forhandler å gi kunden et nytt produkt fra butikk(6220) for så å vente på at nokia sente en ny salgspakke til butikken. Kunden fikk en ny kvittering på den nye varen stedet. Feilen skjedde da butikken fikk igjen sin 6220 fra nokia. Selger var ikke klar over at kunde allerede hadde fått ny, så han varslet kunde om at hans telefon hadde ankommet. Kunden som allerede hadde fått ny telefon fra før kom så for å hentet telefonen. Feilen ble oppdaget noen dager etterpå av butikken, og forsøkte å kontakte kunde, men kunde bare la på, da han hørte hvem som ringte. Kunde kontaktet midlertid butikk litt senere og nektet så for å levere tilbake produktet som han ikke hadde betalt for. Kunde mente at butikk hadde gjort feil og at telefonen nå var hans. Kunde har ingen kjøpskvittering på dette. Hvilke rettigheter har forhandler? Uten kvittering kan han vel ikke kreve eierskap i produktet? Kunde ble også tilbudt at vi kjørte hjem til han å hentet telefonen, slik at han ikke skulle bli belastet for turen tilbake.. Synes "kunde" har opptrådt uredelig, spesielt når det er klart at han forsto at dette var en feil. Vurderer å anmelde tapet og få imei sperret

  6. Kan sjekke det når jeg kommer på jobb hvis jeg får nr ditt eller så er det letteste bare og ringe kundeservice tar ikke mange min og få svar der nå på dagen..

     

    Bruddgebyr gyldig fom jan 08:

     

    Abonnement

    Oppsigelsesgebyr i 1. måned

    Reduksjon per måned i bindingstiden

     

    FriVenner, FriHet, SuperMinutt, FriTid, djuice nonstop og djuice friends

    2400 kroner

    190 kroner pr mnd

     

    Fri60, djuice control og djuice zero

    1600 kroner

    125 kroner pr mnd

     

    Fri20

    700 kroner

    50 kroner pr mnd

  7. Jeg har da slettes ingenting imot Nokia, kun enkelte modeller, slik jeg også missliker enkelte SE-modeller.

    Hvilke SE telefoner er det som får 6 på amobil, mens ingen andre gir dem det?

    For å si det på en litt enklere måte. Når trakk amobil en Nokiatelefon for mangelen av RDS radio?

    Du får det til å virke sånn når du i hver eneste test jeg har sett deg kommentere av en nokia-tlf som fikk bra karakter alltid mener dette er for bra og trekker inn andre tlfer som konkurrenter på tross av at disse mangler endel vesentlige ting. Jeg kan moderere meg litt ift at "alle" andre enn amobil ikke gir seksere, men en rask kikk på k800i og k850i gir meg følgende karakterer på disse som fikk 6 hos amobil. Hos mobilen får disse 6ere, greit nok, men hos dinside får de 5ere pga ting de klart bør trekkes for, hos forbruker.no får de henholdsvis 5 og 4. Jeg mener RDS-radio er noe som en bør trekkes for, helt klart, nå er det imidlertid en gjenganger i mange amobil-tester: Det er mest interessant hvorvidt en tlf har radio men ikke hvor god den er. Jeg kan skrive under på at jeg har hatlånt både nokia og SE-mobiler med både meget god og meget dårlig radio, noe som burde kommet fram bedre i en test.

     

    Angående RDS-funksjonen så er det ikke noe jeg personlig vektlegger, men når amobil trekker i sine tester for mangelen av funksjoner, så er det vel på sin plass at de er konsekvente og trekker når Nokia mangler noe? Enn trykkfølsom skjerm på smart-telefoner? Enda en funksjon som Nokia mangler, men som amobil velger å overse. Slik kan man holde på. Inkonsekvente og partiske.

    Les gjerne tester på mobilen.no og mobil.se, så får du se et mye mer nyansert bilde på tester og karrakterer. At en telefon får 5 eller 6, er uvesentlig, da det sikkert grunner i personlige preferanser. Men når man skrur terningen ned til 4, og man får inntrykk av det er ene og alene pga. at det ikke står Nokia på den, da blir det feil. Og verre blir det når amobil ikke tar til seg kritikk i det hele tatt, men møter enhver kritikk med kverulering opphøyd i 10 potens. Og når jeg skriver på dette forumet, så legger jeg meg rett og slett helt på linje med arrogansen i amobil sin redaksjon.

     

    Nå er jeg verken fan av deg eller amobil redaksjonen, men noen tråder har jeg fulgt med. Jeg syntes faktisk det er litt beundringsverdig hvordan enkelte orker å diskutere (eller som du kaller det, kverulere). Du har jo holdt på med denne nokia vs. sony ericsson og deg vs. amobil i snart et år nå. Sakligheten har ikke blitt noe bedre for å si det sånn..

  8. "Testpanelet har talt: Dette er de beste mobilkjøpene du kan gjøre i dag" Ok, som amobil skriver er dette en subjektiv liste som er vurdert av de mobilene som er testet i den sendere tid. Her kan det se ut som at panelet har plukket ut modeller litt fra flere kriterier. Best i forhold til pris, funksjoner, design osv. Så har vi den listen som Poe referer til: http://www.mobilen.no/wip4/ti_mest_populae.../d.epl?id=27324 Denne listen lister opp de 10 mest brukte modellene brukt i netcom sitt nett i løpet av det siste året. Har topper bla. se k750i listen. Å sammenligne disse listene i det hele tatt må jo bli litt feil.... Sier vel seg selv at Sony Ericsson K750i har solgt mere enn Nokia N82...

  9. Her kommer det klart og tydelig frem at amobil favoriserer et bestemt mobilmerke. De som ikke klarer å se dette når amobil presenterer denne såkalte "ekspert" listen, må oppsøke nærmeste optiker for en test. Folket har tidligere talt gjennom Netcom sitt mobilnett, og da er det en helt annen produsent som innehar 7 av de 10 første plassene. Noen påstår at dette skyldes sponsing, men alle vet at Netcom har vært tungt inne og sponset telefoner fra andre leverandører enn den som topper listen. Også finnes det mange underleverandører som ikke driver sponsing av telefoner, som opererer i netcom sitt nett.

    Nei, det kommer klart og tydelig frem at amobi favoriserer ett bestemt merke, og er på kollisjonskurs med det norske folk. Dette viser da også de salgsstatistikker som er tilgjengelig. Når skal amobil ta inn over seg dette faktum?

     

    Salgstall har vel ikke noe med testresultat av mobiler å gjøre... heldigvis.

  10. Du har jo SE W810i. Syntes selv dene mobilen var veldig bra å skrive meldinger meg. Kamera som funker i mørket, fikset den bra siden den hadde fotolys. Og kjempe deilig å skrive meldinger med :)

     

    Edland

     

    Begynner bli gammel da .. og kamera er jo ikke noe kjempe greier på den heller da ;)

     

    edit: men god å skriver meldinger på er jeg enig i :)

     

    Her er noen forslag:

    samsung G600 (kommer snart i ny farge)

    se W890i

    se T650i

    nokia 6220 classic (4.kvatal) http://www.amobil.no/artikler/tar_bilder_i...gapiksler/48415

  11. Nokia 6131

     

    Kikka litt på den ja, va nu litt gammel men ser nu ut til at den kan duge til det formålet. Men om gammla vil like kamshjell telefon det må æ nu finne ut av, ellers noen som har noen andre tips?

     

    Legger til litt mere penger får du nokia 6267. Den har bedre kamera og er bedre bygd. Alternativ uten lokk kan være 3110 (samme spec som 6131, men mindre og dårligere display)

×
×
  • Opprett ny...