Gå til innhold

Polmen

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Polmen

  1. Jeg starta å mekke runecloth da jeg var lvl 49 med min human rogue (rep med darnassus) brukte alle pengene jeg fikk til å kjøpe runecloth både på AH og billig fra guildies, traff 60 og var 15k rep fra exalted. Etter personlige erfaringer syns jeg det går mye kjappere å grinde penger og kjøpe for maks 2g/stack enn å grinde det selv. Er så mye folk rundtom nå at man får ikke grinda skikkelig før 5 om morran uansett...

     

     

    Grinder tyr's når jeg enn kan, en del runecloth + mye cash til å kjøpe

  2. jeg har nå spillt opp en priest til lvl 60 en klasse jeg ble raskt lei av .. og skal nå rerolle.. det jeg har bestemt meg for er og velge en klasse som dreper raskt grinder bra. får ganske lett guild på lvl 60.. mange kule triks. gode i pve. så gode som mulig i pvp men ingen nødvendighet. og for all del ingen healig klasse eller over gear dependa klasse før de blir high lvl.. jeg planlegger også og grinde mye rep så det er også en fordel att de farmer rep bra :)..

    er også ute etter noe som er vrient og spille. for litt ekstra utfordring :D

    takker for alle svar :)

    6333613[/snapback]

     

     

    Warlock skulle da oppfylle de kravene bra

  3. Har fått ett eye of sulfuras med raggyfarming siden desember eller noe slikt.

     

    3 perditions og 0 spinal reaper :/

     

    Fått 3 vis'kags fra onyxia i det siste da:)

     

    Men selvfølgelig DC'a jeg rett før vi tok hu ned og andre gangen gikk gamecardet ut dagen før, i zg droppa warblade of the hakkari to ganger i det siste og første gangen kom jeg til zg rett etter og sist gang da det _endelig_ droppa igjen (venta drittlenge på det) så hadde vi med et par randoms i gruppa så vi måtte rolle og jeg tapte :(

     

    Nå får jeg forhåpentligvis perd blade snart dog :)

  4. Alliance eller horde?=P

     

     

    Tror nok det er ganske vanskelig for en rogue å finne guild på Ragnaros (alle servere tenker jeg), bare gjør alle prequests og få mye FR og muligens NR i disse AQ tider.

     

    Jeg tok alle prequests og fikk 140 FR ubuffa så fikk jeg heldigvis guild, men jeg hadde en kammerat i guilden som opplyste meg at de trengte et par rogues med en gang dem fant ut dem trengte.

  5. Vel, du har dem som tror at siden en server er labeled "PvP" så må de angripe og voldta alt som rører seg. Fått /w fra andre folk før som spør hvorfor i helvete jeg ikke angreip alliance som drepe han karen som /w meg etter at han angrep dem først.

     

     

    Har også en del folk som sier at PvE er for tapere..

     

    "Lol who cares about PvE"..

     

    Blir matt jeg :(

  6. på ragnaros blir vi alliance eid i AV, vinner sjeldent.. men i AB ligger det så si likt, men kameraten min sitt guild vinner sikkert 9 av 10 kamper =P å de er ikke engang det beste pvp guildet på servern

    5366847[/snapback]

     

     

     

    I ab/wsg på Ragnaros er det guildet "Godlike" som tar oss hele tiden, har enda ikke opplevd å slå dem. Det har blitt bedre nå, nå får vi faktisk mer enn 5 HK og mer enn 50 ressurser når vi spiller mot dem.

     

    Det som er så utrolig er at stortsett resten av alliance suger i pvp, horde vinner så og si alle kamper om det ikke er mot Godlike.

     

     

     

    Anyways; jeg begynte først ut med alliance, men fant Horde mer...attraktivt? Har nå to lvl 60 hordechars og begynner å bli lei, det kan ha noe med at alle skal drive med PvP hele jævla veien (vet det er en PvP server) så vi er bare på boss nr 2 i bwl, mens alliance har tatt Nefarian ("Nefarious" er guildet som tok han). Så jeg rerolla nå en night elf rogue (har allerede en lvl 60 UD rogue, men rogue med MC/bwl guild > rogue uten).

×
×
  • Opprett ny...