Gå til innhold

tmarcusk

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tmarcusk

  1. Chess king

    Månedsavgift (960 1år) =80kr mnd.

    Samtale per min. 0,75

     

    Chess Knock out

    Månedsavgift 0

    Samtale per min. 0,59

     

    Og så er King noen øre billigere på det andre, men synes ikke dere andre King kunder at vårt abnm. skulle være det billigste på alt chess kan tilby..? Jeg er King kunde på andre året og blir vel hos Chess noen år til, men er litt skuffet over at samtale prisen er høyere når vi tross alt betaler årsavgift. På et abnm som har som hovedårsak å beholde oss som kunder ihvertfall i tre år.

  2. Endelig så har linjen blitt stabil. Det eneste som måtte til var å betale regningen med 10% fratrekk og å sende med en mail som forklarte hvorfor. La også til at hvis de svarte innen en uke (sendte nemlig mail en uke før frist) med at de skal ta seg av denne feilen. Så tar jeg det som god fisk og betaler full pris, men fikk ikke et svar på det en gang. Men jammen meg om det fungerte.

  3. Det er jo også slik at de som har gode erfaringer meg NGT (+ andre) sjelden forteller om dette, men de som har mindre gode erfaringer gjerne forteller dette videre.

     

    Jeg for min del har nesten bare dårlige erfaringer med NGT... Hatt det i snart tre måneder uten at noen forandringer har skjedd, selv etter uttalige samtaler med dem.

    Men jeg har jo en venn som er 100% fornøyd med dem også.

  4. Som sagt så henviser NGT til kontrakten deres, hvor det står at de kan forlange å få routeren sendt i retur uansett årsak på kundes bekostning. Helt høl i hue, men det er sånn det bare er. Dette skal jeg da prøve å komme meg unna, så vi får se...

     

    Broren min, som jeg nevnte til NGT også hadde samme problem som meg, og som jeg ba sende en mail til NGT og fortelle om sitt problem. Fikk jammen meg en mail idag. Hvor de fortalte at det var feil med en sentral i Askim, og at de holder på med å rette opp i problemet.

     

    Kjempe bra, de har endelig begynt å "gjøre" noe. Men hvor er min mail, jeg som har ringt dem siden 08.04 og fortalt dem om dårlig oppkobling. Broren min sendte dem en mail for toppen 2 uker siden. Dette gjorde meg skikkelig forbannet. Si at jeg var den første som sa ifra, slik at de fant frem til at det er en dårlig sentral der ute. Burde ikke egentlig jeg bli takket, ikke oversett.

     

    Sånn som dette (pluss router portoen) putter ikke akkurat et smil på min munn...

     

    Får bare håpe at linjen blir stabil snart.

  5. Broren min bor ved Glava, jeg bor på andre siden av Askim. Men vi er likevell koblet opp mot samme sentral. Har noen venner som bor i sentrum av Askim, der har de ikke noe problem med NGT. Kanskje man skulle gått ut i lokal avisen, og på det settet fått alle som har trøbbel til å kontakte NGT. Da må man jo bli tatt seriøst... :hrm:

  6. Loggfører nedtiden med å skrive ut router systemloggen og å kjører PingPlotter. Skal kjøre PingPlotter i en uke døgnet rundt :!: Etter endt uke skal pcen min få seg en fortjent søvn :p

     

    Forbrukerrådet sa til meg at dette var det eneste jeg kunne gjøre, for å så bare betale for oppetiden. Dette ville da ende som en tvist sak, hvor jeg forhåpentligvis vant.

     

    Men for å være ærlig så vil jeg helst ikke betale for en eneste dag hvor jeg har hatt nedetid, men det er vel å dra den for langt....

  7. Takk som holder med. Føler meg for første gang litt hjelpe løs her. Har bestemt meg for å ringe inn til NGT en gang i starten av uken og en gang mot slutten. Bare for å høre hvordan status er.

     

    I dag, en uke etter de sendte melding til tekniske (to måneder etter jeg ringte inn første gang og begynte å klage på linjen min) så var det fortsatt ikke noe forandring. Lurte fælt på hvorfor det ikke skjer noe snart, dette kunne han ikke svare på. Skjønner jo at de ikke kan svare på alt dette, men kundeservice er jo de eneste jeg som kunde kan snakke med.

     

    Er som i en blindgate her. Og om to dager er det på tide å betale neste NGT regning, og snart kommer det vel purring på routeren... Penger av meg skal de ha, men å gi meg det jeg som kunde betaler for...

  8. Nettopp hva jeg mener også :yes: Men NGT har nektet blankt over tlf og email. Forbrukerrådet nevnte noe at hvis det hadde ligget på rundt 1000,- så hadde det vært noe annet. Men de skjønnte at det var prinsippet med å betale for noen andres feil som plaget meg. Setter in et svar her etter jeg har bearbeidet NGT litt. Så får dere vite hva det ble til. :thumbup:

  9. Etter samtalen med NGT idag, så har jeg jammen meg hatt oppetid på hele 5 og en halv time. Ny rekk!!

     

    Brøyt sammen etter denne tiden, skal la den stå på over natten med PingPlotter kjørende. Broren min som også bor i Askim og kobler seg opp til samme sentral som meg hadde også samme problem som meg, men han har også hatt lik oppetid som meg i dag også. Vi får gi det noen dager. NGT hadde visst satt noen teknikere på saken sa de. Men 5 timer er ihvertfall en bedring fra de korte 2 timers intervalene

  10. Snakket med NGT idag, hvor det var en koselig jente som svarte. :!:

    Hun sendte inn en melding til tekniske og skulle gi meg tilbakemeliding. Den første samtalen med NGT hvor jeg etter å ha lagt på føler at her skjer det noe. Synes bare at det er VELDIG merkelig at etter to måneder med mail og telefoner hvor jeg klager på linje ustabilitet så skjer det noe først nå... :thumbdown:

     

    Får se om det bare var snakk, men har en finger på at hun gjør jobben sin.

     

    Har bestemt meg for å ikke gi meg angående routeren. For etter samtalen med henne

    inser jeg at det er STOR forskjell på kundebehandlerne hos NGT. Ville bare ikke dra flaksen min for langt så jeg utelot å nevne portoen for routeren da jeg snakket med NGT idag. ;)

  11. NGT sier at de leverer en tjeneste, ikke et produkt. Forbrukerrådet forklarer så at hvis de leverer en tjeneste så starter angrefristen fra dato man bestiller tjenesten, ikke datoen man mottar routeren. Så mine 3 måneder er brukt der desverre :(

     

    Har gjort litt research på hvorfor linjen kutter ut hele tiden, og det viser seg at sentralen eller "Dslam" som noen kaller den er grunnen til nede tiden. Får ringe inn igjen imorgen, ikke at jeg akkurat gleder meg til det men... :ermm:

     

    Får vell bare bite i det sure epplet å betale for portoen, men ikke om jeg betaler mer enn jeg må på mnd. avgiften. :whistle:

  12. Nå skal dere høre noe merkelig. Jeg bor i Askim, og har NGT abnm. Det samme har broren min som også bor i Askim. Vi bor på hver vår side, men opplever samme feil. Begge sitter med en Thomson 510i speedtouch router/Adsl modem.

     

    Etter ca 2 timer oppetid så "detter" nettet sammen. Hvor etter ca 10 min så er vi på igjen. Det skjer hver andre time på samme tidspunkt som broren min hver dag 24-7. Har sjekket med NGT og vi er koblet til samme sentral.

     

    Tenkte å ringe inn til NGT imorgen og fortelle dette, da jeg fant ut dette idag (altså det med at begge faller av til samme tid hver gang). Noen som kunne fortalt meg om de har opplevd det samme og om det er sentralen som er feil kilden. Slik at jeg ikke ringer inn og later som jeg kan det men ender opp med å bomme helt på mål. :p

  13. Det å si opp abnm. er det som frister mest, men da føler jeg at de vinner og jeg taper jo tross alt etablerings avgiften. Som så må betales om igjen til en ny leverandør. Det virker som det eneste som funker for oss er å melde ifra til post og teletilsynet. Slik at de får nok henvendelser og kan begynne å jobbe mot en løsning.

     

    Skal ihvertfall spare på router loggen og betale bare for tiden jeg oppkoblet.

    Eneste måten man får sagt ifra på. Får bare håpe jeg ikke roter meg inn i alt for mye trøbbel.

     

    Kommer meg inn på routeren når internet oppkoblingen er nede ja, har ikke sett noen DEMO som du har desverre. Det er fra routeren og ut feilen ligger et sted. Har finkjemmet mailene til NGT og finner ikke noen angreskjema vedlegg heller.

     

    Returlapp kan jeg se langt etter, negativt svar over telefonen og dette stod det i mailen.

     

    Under punkt 3.1 Bredbåndstilgang:

    \"DSL-ruteren er NextGenTels eiendom, og må returneres av kunden for egen

    regning ved endt kontrakt eller når NextGenTel ber om å få ruteren i retur,

    uavhengig av årsak.\"

  14. Har ringt NGT, Post og teletilsynet og forbrukerrådet idag.

     

    Post og teletilsynet kunne ikke annet enn å bokføre min klage, men han sa at han håpet flere med samme problem kunne kontakte dem. For jo fler som sa ifra om samme problem med NGT til dem jo lettere var det for dem å gjøre noe med dette.

    Nummeret hit er 22 82 46 00.

     

    Forbrukerrådet kunne heller ikke gjøre noe med dette, selv om de syntes NGT gikk langt over streken. Det var noe med at det ikke var noen klage nemd som tok seg av internett leverandører. Hennes råd var at jeg skal logg føre av tiden fra internett og bare betale for den tiden jeg er oppe. Dvs. ca 40 kroner i måneden. Dette vil høyst sansynelig føre til en tvist, hvor jeg da får bruk for loggene jeg har tatt vare på.

     

    NGT på sin side sa til meg at jeg bare måtte finne meg i å betale portoen, for det var sånn det bare var. Og på spm. om linje stabilitet så sa han bare at dette skulle han sette en som kunne slikt på med en gang. En beskjed jeg har fått nå i to måneder... :ermm:

     

    *edit* nevnte det med angrefristen, at jeg ikke hadde motatt noe skriv fra dem om dette, og jeg da hadde 3mnd angrefrist. Noe som ikke stemte, for det hadde de sendt. Men jeg har ikke motatt noe, så her blir det ord mot ord. Men det hadde ikke hjulpet likevell, fordi jeg bestilte det 20.02.05. Mottokk routeren 08.04.05, og har brent opp lunta mi etter fristen gikk ut... :no:

  15. Nå skal dere høre. Har opplevd fra dag nummer en at linjen min til NGT kutter ut etter omtrent hver andre time, for å så komme på igjen etter ti min borte tid i to nye timer.

     

    Ringte inn til NGT etter hjelp og kanskje råd til hvordan jeg kunne ordne dette, men etter et par tlf. samtaler så bestemte de seg for å sende meg en ny router. Ok tenkte jeg, bra at de er villige til å prøve dette.

     

    Dette funket heller ikke, og de greier fortsatt ikke å hjelpe meg. Selv om flere har samme problem som meg. (Dvs. de som har NGT sin Thomson 510i router/ADSL modem) Jeg er 110% sikker på at feilen ligger fra routeren og ut.

     

    Her kommer det. Det koster meg ca 100 kroner å sende denne routeren tilbake, en sum de nekter å dekke. Men de lover meg at de vil purre på meg og fakturere meg ruterens verdi hvis de ikke mottar denne.

     

    Er ikke dette litt teit så vet ikke jeg. Her blir jeg "straffet" for noe jeg ikke er skyldig i en gang. NGT greier å slå fingrene til de som mater dem gang på gang. :mad:

  16. Jeg har NGT, og opplever at routeren mister kontakt med internet hver andre time, og vil være av i ca 7 min. Broren min opplever også det samme på sin NGT, men han er av i omtrent 14 min. Har ikke noe med lease tiden eller noe slikt å gjøre som jeg vet. Har sjekket litt rundt og det virker som NGT sliter litt med Thomson 510i routerene sine. Et utrolig plagsomt problem. Sjekk loggen på routeren, der står det når den detter av, kanksje dere finner et mønster på galskapen.

  17. Visste du at blåtannen forstyrrer det trådløse nettverket hvis de står for nærme hverandre. :no: Det visste ikke jeg heller. Satt og sleit og hadde ingen peiling på hva som ikke fungerte. Helt til jeg bare nappet blåtannen ut på rein måfå. :D Gjett om jeg ble glad når jeg skjønte hva det var som forstyrret nettverket. Nå har jeg byttet kanal og satt senderne lengst mulig fra hverandre. :w00t:

  18. Hadde problem med routeren fra NGT fra dag 1, pluss at jeg fikk tilsendt feil passord for å aktivere denne skiten. Men jeg får si at jeg var en av de "heldige", fikk nemlig betale halv mnd. avgift en mnd. pga. at jeg klaget på at jeg måtte ringe dem for feil de selv står for. Men da må det nevnes at jeg ringte noen ganger før de sendte meg en ny router, som også mister linje forbindelsen (heldigvis ikke like ofte som den første). Nå orker jeg ikke å kontakte dem mer. pga. råtten kundeservice.

×
×
  • Opprett ny...