Gå til innhold

Scrapyard

Medlemmer
  • Innlegg

    255
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Scrapyard

  1. Hei! Jeg bruker Tibber, appen som handler billig og fornybar strøm på en smart måte. Tibber gir deg full kontroll over strømforbruket og har ingen bindingstid. Test det ut du også, så får både du og jeg 500 kr til å handle smarte dingser for. https://invite.tibber.com/3550cbad

     

    Selv har jeg kjøpt tibber pulse for fullkontroll over forbruket til en hver tid. 

    https://tibber.com/no/store/produkt/pulse

     

    Hadde satt pris på om noen vil bruke min kode, vinn vinn for begge to. :D

  2.  

    Men gratulerer med nye telefonen da! du får den nok imorgen tipper jeg  :)

    Takk for det, selvom det er litt tidlig og gratulere :). Må si jeg ble optimistisk når jeg fikk mail om at den er sendt. Etter alt rotet jeg har lest om her, tror jeg ikke på det før den er levert og hentet. Får håpe den kommer i morgen. Noen som vet om Bring har levering til butikk på lørdager? I værste fall blir det vel ikke før på mandag.

  3.  

     

    Snakket nettopp med elkjøp hvor jeg fikk vite at ordren min har leveringsdato 03.november, men de hadde ikke fått noe fra apple enda..  :hmm: mens på ordrebekreftelsen jeg fikk står det "Forventet på nettlager 31.10.2017" 

    Det sa ordren min var høyt oppe i bestillings listen men at de ikke hadde noe kø/oversikt på bestillings rekkefølgen..

     

    Noen andre som har bestill fra dem som har hørt noe annet? 

    Jeg har bestilt fra Elkjøp. Skrev tidligere i dag, men flere sider siden. Bestilte fredag kl 09.10. Fikk mail med pakkesporing og at den var sendt kl. 12.37 i dag.

     

    Hmm.. første gangen jeg kontaktet dem (på onsdag) fikk jeg beskjed at den skulle bli levert 3.november, mens idag fikk jeg beskjed om at de ikke har fått leveranse fra apple enda og at ingen hadde fått til sendt iphone x..  :confused:  

     

    Jeg var i kontakt med de på onsdag selv for og høre hvordan det lå an med bestillingen. Hun sa at min bestilling lå an til og få den den 3.des. De må vel ha fått leveranse da de har sendt en telefon til meg? Jeg håper den dukker opp i morgen. Den er sendt med bring, pleier normalt og få levert dagen etter det er sendt. 

     

    Var på eplehuset tidligere i dag og sikret meg originalt apple deksel til telefonen. Var kun noen få igjen. Mangler bare telefon nå :)

  4. Snakket nettopp med elkjøp hvor jeg fikk vite at ordren min har leveringsdato 03.november, men de hadde ikke fått noe fra apple enda..  :hmm: mens på ordrebekreftelsen jeg fikk står det "Forventet på nettlager 31.10.2017" 

    Det sa ordren min var høyt oppe i bestillings listen men at de ikke hadde noe kø/oversikt på bestillings rekkefølgen..

     

    Noen andre som har bestill fra dem som har hørt noe annet? 

    Jeg har bestilt fra Elkjøp. Skrev tidligere i dag, men flere sider siden. Bestilte fredag kl 09.10. Fikk mail med pakkesporing og at den var sendt kl. 12.37 i dag.

  5. gamerNO klanen er oppe og går den. Selv har jeg ikke spilt på flere sesonger, men ser at det er bra aktivitet hver gang ny sesong går live, for så og gradvis dø ut. Klanen er skjult og kommer ikke opp i klan search, grunnen er at alle mulig skal absolutt joine klanen, da typisk 90% som ikke er norske. Så det er håpløst. Skjønner ikke at folk vi joine en norsk klan når de ikke er det selv?

     

    Primær rekrutteringen til klanen var opprinnelig her i fra. Etterhvert som interessen døde ut her, har de fleste nye kommet fra diablofans hvor vi har hatt en post på forumet. Samt folk man treffer ingame og venner av medlemmer.

     

    Edit, hvis noen vil joine add meg Scrapyard#2911. Ikke mye online fortiden, men sjekker innom av og til for og legge til folk. Nå er det lite aktivitet frem til patch/necro kommer.

  6. Kan avkrefte at klanen ble laget som en venneklan. Jeg opprettet klanen etter deltagelse i denne tråden. Jeg kjente ingen i klanen når den ble startet. Blitt kjent med mange spesielt etter at vi begynte med TS. Men klart er man ute etter en klan som f.eks ZE hvor folk spiller 16 timer i døgnet og botter de resterende 8, så har man kommet feil.

    • Liker 2
  7. Har ingen anelse om hvilken klasse jeg skal spille i sesong 5. Blir nok ikke barb siden det var min main klasse i sesong 4. Litt kjedelig at jeg er borte hele helgen når sesong 5 starter. Mye av morroa med ny sesong er og spille til krampa tar deg den første helgen. 

     

    Vi satser på full aktivitet i klanen når sesong 5 starter. Sesong 4 var veldig bra, selvom det dabber av etter hvert. Det var også flere som benyttet seg av TS. TS er fortsatt oppe og klar til sesong 5 for de som vil bruke det. Informasjon om TS ligger under newstabben i klanen. For de som lurer så er TS selvfølgelig delt opp i rom slik at hvert party kan ha sitt eget rom. Alle er velkommen. :)

  8. Da ble patch 2.4 annonsert på Blizzcon i går. Patchen blir den største siden RoS kom ut.  Sesong 4 varer til slutten av Desember, vi får beskjed som vanlig 2 uker før den slutter. Det blir en liten pause til Sesong 5 som starter i januar en gang. Det ble også sagt at de tror de har funnet optimal lengde på en sesong. De neste sesongen kommer til og vare i 3 mnd. Samtidig som de innfører en liten pause mellom sesongene. Patch 2.4 går live på ptr i slutten av neste uke. 

     

    edit: kort oppusmert hva som blir nytt i patchen.

     

    - Ny sone: Greyhollows Island

    - Expanded Areas: The Eternal Woods and Royal Quarters

    - Ending av set items

    - New Feature: Set Dungeons

    - New Featrue. Empowered Rifts

    - New Ledendaries

    - Endret på Buff UI

    - Mer Stash Space - opptil 10 tabs (dobling fra i dag)

    - Endringer av Season Journeys

    - Season Rebirth

    - Action Combat

    - 175 nye bounties

    - Ny Cube oppskrift

    - Monster healt for små grupper og solo senkes

    - DMG numbers kortet ned til "K", "M" og "B" Høyeste dmg number blir vist i orange skrift og vist litt lenger.

    - Indikator om man har cubet ett item eller ikke

    - Ny farge på Death Breath

    - og mye mer

     

    Mer om patchen:

    http://www.diablofans.com/

    http://eu.battle.net/d3/en/blog/19941044/patch-240-ptr-preview-07-11-2015

  9. Så langt har sesong 4 vært den klart beste sesongen. Har fortsatt masse og gjøre og ikke i nærheten av og være lei. Sesong 3 ble jeg lei rimelig raskt.

     

    Når det gjelder gamerNO klanen har det vært veldig bra aktivitet til nå. Fortsatt noen ledige plasser for de som ønsker og bli med. Jeg har satt opp en egen teamspeak server til klanen for de som ønsker og bruke det. Info ligger på nyhetssiden i klanen. 

  10.  

     

     

    Klanen her på siden heter GamerNO, så Norskediablo er en annen klan. Mange folk online fortiden, siste kveldene har vi ligget på rundt 55 online samtidig.

     

     

     

     

    Norskdiablo? eller heter clanen det?

    clanen heter det jah

     

     

    herlig, to vidt forskjellige svar :)

     

    To forskjellige svar? Vi har jo svart akkurat det samme. GamerNO er en klan også skrev jeg at norskdiablo er en annen klan. Han andre bekreftet også at norskdiablo er en klan. 

  11. Synes S4 så langt er veldig bra. Bra man slipper keys for vanlig rift, samt at man nå gjør bountys alle akter. Må ikke glemme cuben. Har gått ganske bra for meg så langt. Mangler noe gear enda, blant annet focus, samt bedre gear på det jeg har allerede. 3 og 4 mans Grift 50. Solo 40 på under 10 min, har ikke prøvd høyere enda.

     

    Klanen her på siden heter GamerNO, så Norskediablo er en annen klan. Mange folk online fortiden, siste kveldene har vi ligget på rundt 55 online samtidig.

  12. Det var vel nettopp derfor gNO klanen ble full? Fordi folk bare vil "være med" men ikke spille.

    Nja, klanen er riktig nok tilnærmet full. De som bare vil "være med"  men ikke spille, blir fort silt ut. Vi prøver og ha sirkulasjon slik at inaktive blir kastet ut og nye kommer inn. Klanen har maks 150 medlemmer og av de var det kun 5-10 stk. som ikke var med og spilte i season 3. Det vil jeg si er bra.

  13. cuben kommer bare for de som spiller season fram til season 4 er ferdig eller?

    Nei. Cuben er en del av patch 2.3 som alle får. Eneste som er eksklusivt for seasons er nye legenadries hver sesong og season rewards. Season legs blir tilgjenglig for non-season når sesongen er over.

×
×
  • Opprett ny...