Gå til innhold

Windows95

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Windows95

  1. Jeg opprettet en ny partisjon (ved siden av eksisterende), og kom til skade for å

    opprette windows på den. Jeg rebootet manuellt, :blush:

    og da jeg skrudde på pcen igjen, måtte jeg plutselig

    velge mellom 2 os'er. (etter POST)

    Det ene funker da selvsagt ikke,

    den er selvfølgelig øverst, og selvfølgelig så velges den automatiskt

    etter 5 sek elr noe, med mindre jeg jeg trykker på piltasten.

     

    Dette er veldig frustrerende, og spørsmålet er :

    Hvordan blir jeg kvitt dette? :hmm:

  2. For tiden er det ganske vanskelig å finne guild på Burning Blade siden serveren snart er et år gammel og de fleste guildene har satt seg, men det popper av og til opp nye guilder som gjør det bra i MC/ZG.

     

    Når det gjelder Gief Epix så skjønner jeg at de er mer eller mindre mislikt av alle på serveren, og de prøver ikke akkurat å gjøre det noe bedre særlig selv. Men som gief epix folket her sier, har du epics er du jo automatisk bedre enn alle andre e-bayere, retards, og folk plassert midt på treet.

     

    ps: er det noe i ryktene om at GE ikk tar nefarian på hver respawn?

  3. Hvis du har mange addons så kan du prøve å slette alle dem først for å se om dette hjelper (Interface, WDB og WTF Mappa). Selv hadde jeg problemer med at WoW var treg å loade, PC'n rebootet når jeg avsluttet WoW og spillet hakket da jeg var i raid og noen hoppet inn i instancen jeg var i. Selv merket jeg ingen problemer da jeg kjørte hel clean versjon. Selvfølgelig er det noen addons man føler at man absolutt må ha, og nå kjører jeg med 5-6 addons uten problemer (før hadde jeg vel rundt 13-14). Det er bare å sørge for at du oppdaterer dem etter hver patch, og ikke har for mange.

  4. For meg har BoE alltid vært free for all når man går med randoms i instancer. En BoE epic som f. eks Myrmidons Signet eller Glowing Brightwood staff går ofte for 300 g, og en slik sum har man nesten alltid bruk for. Selvfølgelig er det noe annet hvis man går med folk man kjenner, f.eks passa jeg på Dwarven Hand Cannon til en hunter da jeg gjorde shaman epic questen sammen med noen venner.

  5. Feilen ligger i at min xp 3200+ prossessor ikke kjører på mer en 1200 mhz uansett. Nå har æ gjort ka æ kan i bios, satt den til 200 mhz x 14.0, men fortsatt kjører på 1200 mhz! *rivesegihåret* :no:

     

    SPesifisert:

    Hovedkort: A7N8X-deluxe

    CPU: AMD ATHLON xp 3200 +

    ram: dual corsair TWINX1024-3200C2 DDR-DIMM 1024MB

     

    Ka hvis hovedkortet ikke støtter 3200+?! Kan den ikke bare kjøre så høyt som den kan da, til æ får kjøpt nytt?!

×
×
  • Opprett ny...