Gå til innhold

zereal

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zereal

  1. Hvordan i alle dager får jeg den andre controlleren min til å finne 360en? Den som fulgte med i pakken fant konsollen med en gang, men den jeg kjøpte i går finner ikke noen ting. Lyset rundt på knappen bare går i sirklel før alle fire blinker fast. Seff har jeg kastet alt som fulgte med så jeg får ikke lest bruksanvisningen. Jeg har også trykket flere ganger på den "signalknappen" foran på den trådløse controlleren. :cry:

  2. Jeg hadde en del torrents gående i dag uten at jeg satt ved PC. Når jeg kom til PC og skulle gå på nett med firefox så var det umulig. Likevel fikk jeg lastet ned torrentene. Jeg har ip adresse fra routeren og signalene er gode. Etter restart av pc får jeg ikke kontakt med noe what so ever. Verken mail, http, aol eller noe. Men fra en av mine andre PC'er kommer jeg inn i en delt mappe på maskina som ikke kommer seg ut. Står at antall mottatte pakker er 1 mens det er en drøss med sendte. Har prøvd reinstall av nic, avinstall av brannmur, tilbakedatering av PC, kjørt viruskontroll, ad-aware og spybot. Noen som vet hva som feiler maskina mi? Tips til hva jeg kan gjøre?

     

    I tillegg sliter jeg med at den av og til kommer opp med kun bakgrunnsbilde og ikke verken startmeny eller ikoner. Kan det være feil i explorer.exe elns? Hvordan fixer jeg dette.

     

    Har XP.

  3. Hei,

     

    Jeg har en bærbar Fujitsu Siemens med et Realtek RTL8180 Wireless LAN (Mini-)PCI NIC. (Integrert). Denne har jeg brukt til å koble til en SMC barricade router, noe som har fungert fint lenge. Nå får jeg bare "Ikke tilkoblet" på denne nettverkstilkoblingen. Hvis jeg søker etter trådløse nettverk så får jeg bare opp at det ikke er noen tilgjengelige trådløse nettverk. Jeg har en annen laptop med trådløst kort som kobler seg til routeren uten problemer. Bruker ikke noe sikkerhet på nettverket og kortet er stillt inn med rett SSID.

     

    Jeg har forsøkt å installere kortet på nytt og å tilbakedatere datamaskinen en uke uten at noe hjelper. Jeg har også søkt etter virus i tilfelle det kunne være noe bug der, men fortsatt det samme. Noen forslag til hva som kan være feil + evt fix?

     

     

    Mvh

     

    Z

×
×
  • Opprett ny...