Gå til innhold

marius90

Medlemmer
  • Innlegg

    1 396
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marius90

  1. Ey, er et problem som har irritert meg en god stund nå,og feilen ligger nok et eller annet sted på min egen maskin, finner bare ikke ut hva det er.

     

    Det har seg sånn at innimellom når jeg går inn på hw.no, gamer.no osv så blir siden vist helt rart, alle bokstaver og bilder flyter inn i hverandre, hjelper heller ikke lukke firefox og åpne igjen. Må enten vente en stund eller så må jeg bruke en annen nettleser. Dette blir litt irriterende i lengden, så håper noen her vet hva som kan være feil?

  2. Hei, har et Thermaltake Soprano DX kabinett jeg benytter, men har et problem. Kjøpte meg nettop et ekstra skjermkort for å kjøre sli, men fant ut at det rett og slett ikke passer i kabinettet. Selv bare med 1 kort så er det jo veldig trangt å komme te, så viste at jeg ikke kom til å få plass med den "husingen" til harddiskene, men fant idag ut at det ikke passer selv om jeg tar ut den engang. For da er festene til "huset" i veien. så er det noen her på forumet som faktisk har klart å finne på en eller annen smart løsning for å benytte seg av SLI mens man har dette kabinettet? Har veldig lite lyst til å begynne å skjære i kabinettet, men ser nesten ut til at det er eneste utvei. Så tips mottas med takk. :)

  3. Update: har nå kommet et steg lenger. Hvis jeg lar maskinen stå og gå i ca 30min ved logoen så kommer jeg etterhvert dit jeg kan velge å gå inn på bios. Men alt går saaaaakte. Virker som om jeg sitter på en maskin fra 1975. absolutt alt lagger, skriften i bios henger etter. og tastaturet reagerer knapt.

     

    Noen som utifra dette kan se hva som kan være galt? kan det ha skjedd noe med cpu?

  4. Hei, har litt problemer med pcn min som jeg håper noen kanskje kan hjelpe meg å løse..

    Igår så hadde jeg nettop installert noen oppdateringer og litt sånt til diverse programmer så tengte at en vanlig reboot var på sin plass. Det skulle jeg nok aldri ha gjort, for nå nekter maskinen å starte igjen. Jeg har et XFX Hovedkort og maskinen stopper der hvor XFX logoen vises. Så jeg får alltså ikke kommet meg inn i bios eller noe sånt.

     

    Har prøvd litt standard ting her, som å ta ut den ene rambrikken og teste forskjellige plasseringer osv. Har også flyttet på jumperen og tatt ut bateriet for å resette Cmos.

     

    På hovedkortet så er det et lite display som viser en 2sifret kode som skal hjelpe til med å forklare hva som er galt. Men disse kodene varierer. Hvis jeg har i begge rambrikkene så rebooter pcn straks den kommer til XFX logoen. Og får da frem kodene 52-5d (forklaring under). Men hvis jeg kun har i en rambrikke så låser maskinen seg når den kommer til 52.

     

    52 = Memory test - Test all memory of memory above 1MB using virtual 8086mode, page model and clear the memory.

    5d = Onboard I/O - Init Initializing onboard super IO - (usikker på om det er bokstaver eller tall.)

     

    Så hvis noen har den fjerneste anelse om hva jeg må sjekke nå så skrik ut. for jeg har gått tom for ideer. :(

  5. stapp tskjorta nedi buksa

    Ser bare tamt ut hehe, så sant man ikke har en fin skjorte utenpå elns da. Men så var det det å finne det da. ;)

     

    Er ikke non spenne som skriker etter oppmerksomhet nei. Er egentlig en ganske standard spenne med en middelssørrelse med en slags børstetaluminiumslook og en liten inngravering.

    Er jo ikke spenna som er hovedfokus, men synes en stilig spenne setter liksom prikken over i-en.

    Samme som med halskjeder det. :)

     

    Btw noen som vet om noen nettbutikker som kanskje selger noen stilige skinnjakker eller noe sånt?

  6. Hei, Har nettop kjøpt meg et nytt belte og en fresh spenne. Men må ha tak i noen nye gensere/jakker eller t-skjorter å bruke sammen med. De fleste plagg jeg har nå er liksom litt for store, (jeg har krympa litt i det siste tror jeg :p)

    Men har vært en rask tur innom byen på vei hjemover her en dag. Men finner liksom ikke noe særlig, (har ikke lett noe særlig heller men.. Hehe). De t-skjortene/genserne jeg finner går liksom for langt ned så beltet ikke synes, men hvis jeg går ned på størrelsen så blir enten armene for smale eller for korte, så skal liksom ikke værra så enkelt.

     

    Siste genseren jeg kjøpte var i størrelse small, men den er også for lang. Men Slike klesplagg varierer vel sikkert veldig i størrelse på de forskjellige merkene?

     

    Har liksom aldri vært noe særlig å sett på klær tidligere, har bestilt mest på nettet også har jeg liksom aldri hatt råd, men nå jobber jeg og tenkte at hele klesskapet trenger en oppryddning, så hvis dere kan nevne noen butikker som er verdt å sjekke ut for en gutt på 18, så tar jeg gjerne imot noen tips ;)

  7. Takk for tipsene, har kommet fram til at det kun er en av diskene som går treigt. Den disken som jeg har Windows på går raskt, men den andre går sakte, på den disken som går treigt kan defragmentasjonsprogrammet stå å holde på med en enkelt fil i flere sekunder, mens på systemdisken så går det som normalt.

     

    Har sjekket det som jeg ble tipset om i forrige post, men alt stemte og ting ble ikke bedre.

  8. Takk for hjelp folkens, ser ut til at jeg har fått kontroll over temperaturene nå. har kjørt diverse stresstester og sånt nå, og alt fungerer vistnok fint. Men er på ute etter en ting, et program som jeg kan bruke til å stille inn vifta på gpuen til å kjøre på forskjellige hastigheter etter hvilken temperatur kortet holder, f.eks at hvis den passerer 70grader så øker den til 60% elns. Husker jeg hadde et slikt program da jeg hadde ati skjermkort for en stund tilbake, men husker ikke hva det heter. Det hadde sikkert ikke funka på Nvidia gpu uansett tror jeg.

     

    Men anyways, noen som vet om et slikt program?

     

    Edit: Realtemp viser 10grader mindre enn alle de andre programmene. Når de andre (Everest, coretemp) viser 50grader så viser Realtemp 40grader. Hvilke er til å stole på?

  9. Temperaturene ble målt etter 15min med spilling av Portal, er godt mulig de forsvinner over 70 hvis jeg spiller et tyngre spill over lengre tid. Alt skal være riktig montert, eneste som kanskje kan være er at jeg tok litt lite kjølepasta, er litt usikker der. Men angående skjermkortet, hvor varmt kan det bli før det kan begynne å skape problemer?

     

    Har også kjørt prime 95 og Orthos i ca 2timer hver, fikk ingen feil.

     

    Takk for raske svar btw.

  10. Hei, kjøpte ny pc for noen dager siden, og driver å tester ut funksjoner osv siden jeg ikke har brukt vista tidligere.

    Men en ting jeg har lagt merke til er at defragmentering av harddisker går usansynlig sakte! Skal ikke det gå raskt når det er minimalt med ting på pcn? Det står to stk 320gig harddisker i maskinen og begge går like sakte. Etter å ha hatt på programmet over en time så er det ikke kommet lenger enn til 5% ! På den tiden ville den andre maskinen min med xp vært ferdig sikkert 5ganger. (Det sitter en stk 120gig i den andre). Skal det virkelig gå så sakte!?

     

    Har prøvd med andre defragmentasjonsprogrammer enn det som er innebygget også. (Piriform Defragger)

    Der går det akkurat like sakte.

     

    Noen som har noen anelse om hva som kan være galt?

  11. Hey, Koblet opp en ny maskin igår, og driver å tester ut litt klokking og sånt nå. Jeg har ikke allverdens greie på dette, men jeg har fått til noe. Jeg kjører Prosessoren som er en Q9450 på 3.2Ghz nå, jeg har ikke endret på volten, bare økt fsb.

    Har også overklokket skjermkortet noe, det er et 9800GTX som kjører på 750/1150/1900.

     

    Men så til spørsmålet, jeg synes temperaturene er overraskende høye. Jeg bruker en Thermaltake Mini typhoon cpu kjøler med Arctic cooling kjølepasta.

     

    Cpu temp ligger på 31C Mens cpu kjerne 1,2,3,4 alle ligger på ca 50C - Idle.

    Gpu temp ligger på 54C Idle.

     

    Cpu temp ligger på 40C Mens Cpu kjerne 1,2,3,4 alle ligger å varierer mellom 55 - 65C - Etter 15min spilling.

    Gpu temp ligger på 70-75C Etter 15min spilling.

     

    Er ikke disse tempereraturene veldig høye? Det står en 140mm og en stk 120mm forran i kabinettet, samt en 120mm bak.

    Også har jeg sotti opp vifta på skjermkortet til 55% (41% = standard). Det er heller ikke noe særlig rot i kablene, så en skulle jo tro det var godt nok med luftgjennomstrømning?

     

    Tips mottas med gjerne!

  12. Dette var nytt for meg, jeg må følge med på denne tråden.

    Flere folk burde sende mail til forbrukerombudet. Jeg kan ikke nok om dette til å sende en velutformet mail, men det er det helt sikkert andre her som kan.

     

    Edit: Kom over denne siden, noen som har tro på at det programmet som står beskrevet der faktisk virker 100% ?

  13. Joa, men saken er den at jeg egentilg ikke har bruk for det. Synes ikke det er verdt å betale så mye kun for å kunne spille spill. (Jada, jeg har det med å handle først, tenke etterpå.) Har trossalt X360 stående og hvis jeg får ca 12k for den så har jeg råd til en Ps3 + Wii og en bærbar pc. Vil si det gir mer glede per krone enn en gaming pc gjør.

     

    "Dette skulle du tenkt på tidligere" Tenker nok mange nå, men som jeg sa, jeg har det med å handle først, tenke etterpå.

    (Impulskjøp er skumle greier!)

  14. Du så den andre annonsa ja. Skal legge ut en ny tenkte jeg, (derfor jeg starta topicen) det som står om dekselet gjelder ikke lenger btw, har fått fikset det.

     

    Slapp av, forventer absolutt ikke så mye hehe. :p

    Har et håp om ca 12k, men hvis jeg ikke får det for den så beholder jeg den. Er ikke krise om jeg ikke får solgt den.

    Det kjipeste er å bare ha den stående uten å røre den. :hm:

  15. Ok, da prøver meg først litt høyt priset, så kan jeg heller senke litt etterhvert hvis det ikke er noen videre interesse. :cool:

     

    Men angående annonsen, hvilken aldersgruppe tror du jeg burde sikte meg inn på? Eller for å si det på en annen måte, hvordan burde jeg formulere annonsen. Hvis jeg retter meg inn mot 14-16åringene f.eks så burde jeg kanskje skryte av at maskinen kan dra det meste, og at det er blått lys i vifter osv. Men hvis jeg retter meg mot de litt eldre og kanskje de som har litt mer erfaring så burde jeg kanskje bare la spesifikasjonene tale for seg selv. Hva tror du/dere?

  16. Jepp. Men den var jo ganske dyrt å kjøpe alle delene og sånt, så den kommer jo på godt over 10k om jeg selger den.

    Har på følelsen at det kan bli vanskelig å få solgt en "brukt" pc for over 10k?

     

    Har ikke særlig lyst til å tape så mye penger på den, da beholder jeg den istedenfor. Er så fristende å rigge den opp å legge inn os på den, men får bare styre meg til jeg ihvertfal har hatt den ute for salg en liten stund. :p

×
×
  • Opprett ny...