Gå til innhold

Kveite

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kveite

  1. Trenger en løsning hvor jeg har to selvstendige telefoner som kan ringe til hverandre uten å måtte ha en server på nett. Dette er noe jeg trenger ettersom jeg sitter opp nettverk over store avstander blandt annet i nordsjøen i lukkete nett, da uten tilgang til en ekstern ip-telefoni server som f.eks. skype.

     

    Disse telefonene må da altså kunne tilegnes en egen ip-adresse samt å kunne ringe direkte til en angitt ip-adresse.

     

    Har hørt at Fluke tilbyr dette som ekstrautstyr på sine etherscope, mne hadde sett for meg et mindre og enklere system.

     

     

    Noen forslag?

  2. Lurer på hvordan ipod video behandler og jobber med forskjellige videooppløsninger.

     

    Jeg bruker ipoden til å spille av filmer i bilen eller på annet eksternt utstyr.

     

    Ønsker derfor ideelt høyest mulig oppløsning på video ut fra ipoden.

     

    Ser når jeg konverterer video til mp4 og ligger de over på ipoden, så kan jeg konvertere de til ipodens orginale oppløsning.

    Om jeg velger å konvertere til mp4 til videoens orginale oppløsning så virker det som at ipoden har en øvre grense på hvilke videoer den tar i mot. Den overser altså videoer med for høy oppløsning, men den tåler litt høyere enn sin egen skjermoppløsning.

     

    Altså lurer jeg på:

    hva er ipodens standard oppløsning på film? (egentlig lett å finne ut så her trenger jeg ikke svar om dere ikke har det framme)

    Hvor høy oppløsning er det meste ipoden godtar?

    Og det viktigste. På tv-utgangen, spiller ipoden ut oppløsningen til videoen eller nedskalerer den uansett til ipodens standard oppløsning?

  3. Kan henvise til langt høyere priser på akkurat denne projektoren. Den ene fra komplett.no var vel litt av et kupp. Noe en ikke vil komme over igjen. Jeg har i tillegg et takoppheng som vil koste en en vel 1500,- nytt. Bare se på komplett hva de skal ha for ett (takoppheng og en festeskive universal til projektoren). Jeg vil ikke si at 8000,- er en så gale pris for denne saken. Det er et godt bilde på den. Har bare gått en nesten 500 timer av 2000. Så en god del timer igjen før pæren må byttes ut her...

  4. Jeg har tenkt å selge en Infocus X1 med takoppheng. Har et lerret, men vet ikke om jeg vil selge det.

     

    Kunne tenke meg en 8-9 000 for projektor og oppheng. Du kan jo høre med folk på forumet om det ikke er et bra tilbud.

     

    Vil iallefall si at dette er en god projektor til en veldig bra pris. Denne duger mer enn nok til ditt bruk. Gir et bra bilde...

     

    Kommer trolig til å legge den på qxl om litt. Om ikke du tar et rask kjøp da...

  5. Lurte på om det var noen som hadde eller kunne linke meg til noen testbilder. Skal ha noe til en messe hvor jeg viser fram en god del DLP-projektorer. Tenkte da på noe som kunne vise fram fargenyanser, kontrast, skarphet og diverse. Blir glad for bilder, men jubler om det finnes en powerpoint presentasjon der ute (eller lignende). En video kunne også gjort nytten.

     

     

    Noen som kunne hjelpe meg. Må ha det innen uken...

     

    Takker...

×
×
  • Opprett ny...