Gå til innhold

apefisk

Medlemmer
  • Innlegg

    172
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av apefisk

  1. Lars89: har desverre ikke det. som jeg har skrevet i innlegget er det meste av det jeg har skrevet basert på egne erfaringer. Akkurat denne delen er noe jeg har hørt av en som kan litt om slikt, så det blir mer en referanse enn en kilde

     

    I så fall tviler eg sterkt på det utsagnet. Hadde det forholdt seg slik hadde glykogenlagrene i kroppen vart mykje lengre enn dei faktisk gjer (60-90 minutt ved anaerob terskel).

    6281918[/snapback]

     

    Står jo at mange rep er fra 8 og oppover, og det er vel på 8-12 reps at man bygger mest? Ihvertfall det jeg har lest flere steder, men orker ikke lete fram noen kilder.

  2. Først og fremt ser jeg frem til Revolution og spill på den, inntrykk fra de som prøver. Twillight Princess og Zelda-spillet til DS gleder jeg meg også til. Ellers håper jeg på Warhammer: Age of Reckoning og kanskje noe fra Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar. In-game fra PS3 kunne sikkert også vært flott, og skulle gjerne likt å se info om en nestegenerasjons Game Boy. Det hadde vært noe det.

  3. Raymond spillene? Ka e det får nåke?

    5969894[/snapback]

     

    Jeg som skrev feil ser jeg...Rayman jeg mente. Her er noen bilder av det nyeste spillet.. http://media.ps2.ign.com/media/015/015124/imgs_1.html

    5977565[/snapback]

     

    Vet hva Rayman er, men syns Raymond var så kult navn :p

     

    On topic: Jeg ser virkelig fram til det spillet her og det blir 7 klasser. Champion, Guardian, Captain, Hunter, Minstrel, Burglar og Loremaster. Sånn jeg forstod det blir det også forskjellig å være Dwarf-Champion somm Elv-Champion, og de sier også at det blir mange forskjellige skillz å velge mellom, så jeg håper det blir mange muligheter for å personifisere sin karakter.

     

    Noe jeg derimot syns er litt rart er at hobbiter kan være guardian. Jeg syns liksom ikke at det passer. Hvordan skal en liten hobbit få oppmerksomheten fra et troll, så det skal velge å slå på hobbiten istedetfor alven, mennesket og dvergen? Og hvis trollet gjør det, hvordan skal hobbiten greie å stå imot? Kan jo dodge en del, men etterhvert, spesielt med flere fiender, vil hobbiten bli truffet, og da tåler den mye mindre enn f.eks enn dverg. Så jeg syns ikke at hobbiter kan fungere ordentlig som guardians. Men man kan ikke forvente at alt skal være perfekt etter Tolkiens bøker når det også skal bli et godt MMORPG.

     

    Angående det med PVP. Det er mulig det blir noe, men PvE er hoveddelen av spillet. Som det står i FAQ'en:

    While there is some (but very little) precedent for PvP in the lore, it doesn't fit into Tolkien's world in the usual way that PvP fits into MMORPG's. In light of this, the design team is looking at PvP alternatives that will satisfy those who enjoy competitive play, while preventing scenarios such as Elves "ganking" Hobbits in the Shire.

     

    Et annet MMORPG jeg virkelig ser fram til er WAR, Warhammer: Age of Reckoning. Det kan også bli veldig gøy, siden jeg også liker Warhammer. Det spillet blir derimot veldig PvP basert, og er om en side mot en annen, High Elves, Empire, Dwarfs mot Dark Elves, Orcs&Goblins, Chaos. Det er en fin motsetning mot LOTRO, så jeg kommer sikkert til å spille begge. Blir mine første MMORPG jeg, hvis jeg liker dem, kommer til å spille mye.

  4. Jeg tenkte å minske min fett%. Tenker å gå turer før frokost når det passer / jeg har tid. Jeg lurte da på om en rolig tur på ergometersykkel kan erstatte denne gåturen, har en sånn hjemme. Det er mye lettere for meg å bare sykle på den.

     

    Jeg tenkte også å kjøpe meg noe ala denne Noen som noen erfaring med den`? Finnes det eventuelt noen bedre produkter? Og er det mulig å kjøpe det over disk i Oslo?

    5589482[/snapback]

     

    Anyone?

  5. Halvparten av voldsforbrytelsene i Oslo blir begått av innvandrer (Sto i aftenposten for noen måneder siden men har ikke link nå) og ikkevestlige innvanvdere vil rett og slett ikke integreres. Når disse da bringer med seg kriminalitet og bråk så er det vell ikke en berikelse?

    5593542[/snapback]

    Halvparten ja. Den andre halvparten er vel nordmenn igjen. Dette er jo bare positivt, siden tidligere var det jo overtallige utenladske forbrytere.

    Og det er flere ikkevestlige som integrerer seg i samfunnet enn de som ikke gjør det. Mange som lærer seg norsk, jobber hvitt og betaler skatt osv... Problemet er at de bor i "ghettoer" og holder seg mest med sine egne, derfor tror folk at de ikke integrerer seg. Hva skal til for at folk skal tro at de interegrer seg? At de går med Dhale-gensere, flytter på landet og lærer seg nynorsk?

    5594949[/snapback]

     

    Greit nok at det er en forbedring, men ser vi på antallet norske kontra antallet "ikke-norske" er det jo ikke akkurat positive tall. Og det at faktisk en så stor prosent av forbrytelsene utføres av mennesker med utenlandsk opprinnelse er ikke positivt for det generelle ryktet de får blant nordmenn.

    Jeg er selv etnisk norsk og bor i Oslo, med mange utlendinger, som de kaller seg selv, i klassen. Noe av det jeg finner mest forkastelig blant mange av disse er at de skyver alt norskt vekk fra seg, og det er mange flere rasistiske holdninger blant disse en blant de norske. Selvfølgelig gjelder ikke dette alle, men når de går rundt i gjengene sine er det ikke mange som motsier disse holdningene.

     

    Selv er jeg mye med både de andre etnisk norske og de som ikke er det. Føler meg nesten som en slags "brobygger" siden det generelt er at de "mørkhudete" holder seg for seg selv, mens de hvite er for seg selv. Denne utviklingen er for meg helt idiotisk og jeg er redd for at det etterhvert kan dannes rasistiske/nazistiske grupper i nærmiljøet, som besvares med utenlandske gjenger. Har diskutert dette med noen av "utlendingene" i klassen, og de jeg snakka med er også bekymret.

  6. Jeg tenkte å minske min fett%. Tenker å gå turer før frokost når det passer / jeg har tid. Jeg lurte da på om en rolig tur på ergometersykkel kan erstatte denne gåturen, har en sånn hjemme. Det er mye lettere for meg å bare sykle på den.

     

    Jeg tenkte også å kjøpe meg noe ala denne Noen som noen erfaring med den`? Finnes det eventuelt noen bedre produkter? Og er det mulig å kjøpe det over disk i Oslo?

×
×
  • Opprett ny...