Gå til innhold

serenity valley

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av serenity valley

  1. Hei, ville bare minne de som ble imponerte over The Glory Road om at oppfølgeren blir enda penere og har enda mer storslagent innhold enn originalen.

    I likhet med forgjengeren er også Glory Road 2 ment for et "voksent" publikum. Egner seg dårlig for mindreårige. Blir nok ei stund å vente men en kan jo spille gjennom eneren et par ganger mens man venter :)

    Mer informasjon finner du her : http://www.katskorner.co.uk/index.php?board=3.0

     

    Her er en drøss linker til pene bilder for de som ikke vil bla gjennom alle sidene i tråden:

     

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...lighthouse3.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...ryn22/cafe3.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...ryn22/spag3.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...yn22/flor17.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...yn22/flor14.jpg

    http://www.tommyshideout.nl/images/GR3888.jpg

    http://www.tommyshideout.nl/images/GR3945.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...thryn22/dw5.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...ryn22/bree6.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...yn22/miner1.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...ryn22/spag2.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...ryn22/spag4.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...eenShot3961.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...yn22/effel1.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...nicaMoriane.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...1/SamusAran.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...tormShadow1.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...ryn21/Swat1.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...n21/weapon7.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...21/weapon10.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...yn21/genora.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...n21/arabina.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...hryn21/man7.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...ryn21/man15.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v465/Kat...ryn21/man21.jpg

     

    Edit: måtte bare ta med dette nye GloryRoad2 bildet også, pen dame bader :D

    http://www.tommyshideout.nl/images/GR4001.jpg

  2. Fikk dette hovedkortet asus deluxe sli for over en uke siden, sammen med 2x 512 ram brikker og 3200 athlon 64, og asus x600 graphickort og en mist 500 w. Jeg hadde to hardisker, den første jeg installerte på, var en 200 gb wd disk som var 4 måneder gammel. Hele herligheten varte i noen få timer før hardisken plutselig konket ut og kunne ikke vekkes til livet igjen.

     

    Freak accident tenkte jeg og installerte på min noe eldre harddisk. Nok en gang varer det hele noen få timer så kaster den inn håndkleet :!: denne hardisken også, begge funka jo fint med mitt gamle msi hovedkort noen timer tidligere. Så jeg bestiller ny harddisk en s-ata 10000rpm. Når den kommer bytter jeg til min gamle strømforsyning i tilfelle det var den nye strømforsyningen og ikke det nye hovedkortet som var problemet,og pussig nok da jeg skal installere windows, konker den ene ram brikken ut. Helt splitter ny ram ble bare noen timer gammel. Ok, :p jeg bestiller ny identisk ram, og kjører med bare en ram brikke, i tre dager.

     

    Alt funker nydelig etter alt dette maset. Endelig. Så kommer ram'en og jeg setter den inn i maskina. Men hva skjer? jo maskina starter fint men skjermen er blitt svart. Kun en liten melding om at den ikke mottar noe signal. Vifter og harddisk\dvdbrenner gir tegn til å starte som normalt. Å ta ut rambrikken igjen løser ingen ting, alt er svart, null bilde på skjermen... steike. :innocent: He he, så jeg anbefaler dette hovedkortet på det varmeste. Jeg har prøvd det meste for å få skjermkortet til å avgi signal til skjermen men uten hell. Har tatt alt fra hverandre og satt sammen igjen pluss resatt bios'n og prøvd i timevis. Får jo ikke komme inn og rote rundt i bios fordi jeg ikke får bilde på skjermen.

     

    Men denne kjedelige historien tror jeg får en lykkelig slutt. For et par minutter siden la jeg inn bestilling på nytt hovedkort, DFI LAN sli. Jeg gidder ikke kjempe mot skjebnen, og dette asus greiene som jeg har fått er forfulgt av uhell.

    Grunnen til at jeg valgte asus var at de er kjent for kvalitet, og så hadde jeg lyst til å ha instant music. :cry:

  3. Hei, jeg er så heldig å være eier av et asus sli deluxe hovedkort, fikk det i forrige uke sammen med en athlon 64 3200 prosessor. Jeg koblet til ide hardiskene mine(80 og 200 GB), installerte xp og driver-cd'en som følgte med kortet. Hadde operativsystemet på 200 gb'en. hentet de nyeste nforce4 driverne på nettet. Lykken varte ca 4 tmer, midt i et Morrowind spill klikka maskina og reboota. Meldingen om at maskina har kommet seg etter en alvorlig systemfeil dukket opp , og sekunder etter blacka alt ut. Jeg prøver å reinstallere xp fra cd'en men får opp en syk blå melding om skadelige drivere (og bla denne RQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) og bytte av skjermkort bla bla. Masse bråk fra hardisken, så klikker alt og hardisken blir død. Nytteløst å finne den igjen i bios. Ja ja to måneder gammel harddisk død på flekken fordi jeg oppgraderte systemet litt.

    Jeg installerer så xp på den gamle hardisken og nå går alt fint i nærmere seks timer. Midt under en test med 3dmark2001se rebooter maskina, seiøs systemfeil bla bla, maskina blacker ut, jeg prøver å installere xp på nytt, gikk jo greit å instalere i stad, men nå masse feilmeldinger og så er plutselig hardisken min så ødelagt at windows nekter å installere.

    To trofaste hardisker som har kjørt uten problemer på mitt gamle system ødelagt, på noen timer.

     

    Nå lurer jeg på, dersom hovedkortet er synderen, hvilke forholdsregler skal jeg ta når jeg i morgen gjør et nytt forsøk. Jeg mottar 2 stykk sata 250gb, 1 sata 37gb og 1 80gb ide harddisk i morgen som jeg håper å kunne kjøre uten uhell. Noen som har noen gode råd? :(

  4. Hei, jeg venter nå på noen nye hardisker, 3 s-ata disker og 1 ide. Har tenkt å kjøre systemet kun med den ide hardisken og prøve først å koble til den gamle psu'en min og se om alt går bra, så etter en tid koble til den nye Mist'en for å se om den kverker hardisken. Kjøpte en billig ide harddisk som jeg kan ofre.

     

    Jeg mistenker litt Mist'en for å stå bak, for som du sier alternativet er varmen. Men tempen i kabinettet lå på 25 grader jevnt og jeg kjølte ned hardiskene som ble ødelagt med vifte i tillegg. Dette ble en litt dyrere investering enn jeg hadde regnet med, og hvis det er Mist som er synderen er jeg ikke sikker på om jeg tør satse på dem igjen. En jeg jobber med kjøpte også denne nye Mist'en samtidig med meg, og han har ikke fått problemer med hardiskene sine. Men han har fått problemer med hovedkortet sitt i ettertid, får ikke satt fsb'en, cpu viftealarmen går selv om vifta fungerer som den skal. Tviler på om dette har med Mist å gjøre men en kan adri si aldri. ;)

    " "Tror nr. 2 er mest realistisk. Kan du prøve med mer avkjøling, hjelper det?" "

     

    Ja jeg skal prøve, jeg har bestilt 4 nye hardiskkjølere med vifte. Håper veldig det er dette som skal til, jeg digger designet på den nye psu'en og selv om den gamle BeQuiet psu'en var tilnærmet lydløs (etter litt innvendig ommøblering) så vil jeg helst bruke Mist'en min.

  5. Ja denne psu'en har jeg prøvd i forrige uke. Jeg hadde en BeQuiet 350 watt psu, msi hovedkort, geforce 4600 ti, 512 ddr ram, en gammel 80 gb harddisk og en ny 200 GB wd harddisk.

     

    Jeg bestemte meg for å oppgradere, bestilte Mist 500 w psu fra Microplex og asus sli deluxe hovedkort, 2x 512 ddr brikker 400 mhz, asus ati x600 skjer mkort, og amd athlon 64 3200, fra PSDATA.'

     

    Monterte hele greie og flyttet over hardiskene. Hadde operativsystemet på 200 gb'en. Lykken varte ca 4 tmer, midt i et Morrowind spill klikka maskina og reboota. Meldingen om at maskina har kommet seg etter en alvorlig systemfeil dukket opp , og sekunder etter blacka alt ut. Jeg prøver å reinstallere xp fra cd'en men får opp en syk blå melding om skadelige drivere og bytte av skjermkort bla bla. Masse bråk fra hardisken, så klikker alt og hardisken blir død. Nytteløst å finne den igjen i bios. Ja ja to måneder gammel harddisk død på flekken fordi jeg oppgraderte systemet litt.

     

    Jeg installerer så xp på den gamle hardisken og nå går alt fint i nærmere seks timer. Mitt under en test med 3dmark2001se rebooter maskina, seiøs systemfeil bla bla, maskina blacker ut, prøver å installere xp pånytt, gikk greit å instalere i stad, nå masse feilmeldinger og så er plutselig hardisken min så ødelagt at windows nekter å installere.

    To trofaste hardisker som har kjørt uten problemer på mitt gamle system ødelagt, på noen timer.

     

    Jeg tror det kan være strømforsyningen som gjorde det, kan liksom ikke forestille meg at hovedkortet eller rammen eller skjermkortet kan gjøre fysisk skade på en harddisk. Noen som har en ide om hva som egentlig er skjedd?

    :dribble::dribble::dribble::dribble::dribble:

  6. Trojanere er ikke noe moro og det er blitt litt mer spennende enn jeg liker dette med nedlasting av plugins til Morrowind.

     

    Her er noe jeg har klippt ut fra GamersRoam i dag,

     

    JayProgrammer : The Wilderness 2 mod available on Euro-RPG has set off my antivirus, saying the sound pigsqueal.wav in that mod contains the Win32: Trojano-284 virus.

     

    Scanning the exe file after downloading didn't detect anything, but after installing this mod to a separate directory other than my Morrowind folder, scanning the Data Files folder containing the mod's files revealed the virus.

     

     

    Her er et klipp fra det offisielle Elder Scrolls forumet fra forrige uke om den virusbefengte mod'en Morrowind With Ships. Viruset herjer brultalt med maskina di og blir aktivt i det du installerer mod'en :

     

    "Mahatma_Dandee (QUOTE(proletarian1871 @ Sep 21 2004, 09:22 AM)

    Just thought I should post this just in case. My AV caught it, during download.

    Source: C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\GZK76ZIN\Morrowind_With_Ships_Install[1].jpg

    Click for more information about this virus : Bloodhound.Packed)

    I reconfirm. Virus is there!. My Norton is fighting it now."

     

    Hadde ikke gjort noe om folk slutta med infisering av mods, men noen kjeder seg veldig mye og synes visst dette er kult. Sykt!

  7. OK folkens i dag ble det rapportert fra JayProgrammer i GamersRoam forumet at det er virus i Wilderess 2.

     

    "The Wilderness 2 mod available on Euro-RPG has set off my antivirus, saying the sound pigsqueal.wav in that mod contains the Win32: Trojano-284 virus."

     

    "o. The version coming off of Fileplanet has the exact same virus in the exact same file and Puma Man needs to check his assets."

     

     

    De som ikke opplever dette som problematisk, kan laste ned og oppleve mod'en som er et fint tilskudd til Morrowind.

    Andre som vil vente kan ligge unna den nedlastinga til en ren versjon kanskje kommer ut. :whistle:

  8. Jeg kunne anbefalt mye rart, men Wilderness 2 http://pumaman.zftp.com/pumamods.html

    er jo litt kult da, jeg digger mye fisk i vannet i Morrowind.

    "Thousands of real-world fish in various colors now inhabit the waters of the world. Over 80 species of fish! Fish have been carefully researched for name and so that only fresh water species appear in freshwater and saltwater fish appear in saltwater! Only coldwater fish are found in Soltheim"

    Og mye fugler... " Now the skies of Vardenfell have flying birds, finally! These are eagles, crows, vultures, robins, and seagulls."

     

    Quote fra lista "Psychology Studios (som utviklet disse to mod'ene) jobber også med Better Clothes,"

     

    det er vel heller folka ved psychodog studios tenker jeg, de hadde lite og ingenting med utviklingen av Better Heads pluginen, annet enn at de fronta et Better Heads forum rett etter at Better Bodies 1.0 ble lagt ut, og hjalp Motoki med ansiktsfargene slik at de passet overens med BB kroppene. Motoki er han som er ansvarlig for at alle disse hodene (som ble valgt ut fra en masse forskjellige allerede utgitte plugins) ble samlet i den beryktede Better Heads plugin'en.

    Quote fra BH CREDITS : Textures selected from released works by:

     

    Allerleirauh, Wormgod, Don Salus, Hellkitty, Eternum, Nomad, Mantodea, Sheikizza, Astarsis, Zuldazug, Noviere, Silaria, CanadianIce, Motoki, Arathrax, and Gorg

     

    Noen av Motoki sine BH relaterte mods finner en her http://www.thelys.org/mods.php?a=Motoki#Better_Heads

    Det var opprinnelig et ambisjonsrikt prosjekt som hette Faces of Vvardenfell. Dette skiftet i sin tid navn til Better Heads for at folk skulle tro at prosjektet hadde tilknyttning til Better Bodies.

     

    Psychodogstudios har vel fortsatt den gamle versjonen av Better Heads klar til nedlasting, men Better Heads forumet er fjerna fra sidene deres etter all pepperen BH fikk der pga en del "very ugly heads". Faces of Vvardenfell hjemmesida er

    http://www.facesofvvardenfell.com/

    Foretrekker Astarsis nydelige npc ansikter jeg da fremfor "Better Heads", for dem som kun vil ha nye ansikter til spillfiguren sin vil jeg anbefale ansiktene som Emma har lagd, (en del av ansiktene hennes bruker Better Heads ansikter som grunnlag, og MotokiMO har gitt gode tips underveis. Emma er ikke ferdig med alle rasene enda men det kommer nok. http://www.thelys.org/mods.php?a=Emma

     

    ;)

  9. Vel ok, jeg hadde nok postet et svar med bare ett ord i, dvs bare nevnt navnet til en kjent plugin, i alle fall de som har lastet den ned ville nok rimelig sikkert visst hvor de skulle dra.

    Hvilken verden vi lever i, vi kan ikke engang skrive navnet til favoritt pluginen uten at moderatorene sensurerer oss..... i frykt for at noen skulle finne forumsidene til dem som laget plugin'en :tease:

    Oppfordre til piratkopiering jeg? :cry: Disse modderne jeg har i tankene, men ikke kan nevne, har da mye bra i forumene sine selv om de i et anfall av gavmildhet postet linker til noen scans av noen uklare bilder fra et amerikansk blad. Stedet har faktisk en del veldig bra forum, selv om nesten 99 prosent av temaene dreier seg om utvikling av nye Morrowind mods, og de folka der er MOT piratkopiering, tro meg. Tror ikke det er mange som ikke har lasta ned en mod derifra.. :roll:

    Nok om det!
    ///////////////////

    Vel kan nevne noe annet som er interessant.
    Ser at det er laget en uoffisiell faq om Oblivion, [url="http://morrowind.ttlg.com/oblivion/ofaq.shtml"]http://morrowind.ttlg.com/oblivion/ofaq.shtml[/url]

    Og definitivt et stort Nei til alle paranoide forumvakter (bare erter) :D og alle desperate bildejegere :dribble: det finnes desverre ikke linker til forbudte scans eller bilder hos [url="http://morrowind.ttlg.com/"]http://morrowind.ttlg.com/[/url] , de folka er faktisk for streite til det. :( :( :( :(
    Dette er en helt legitim link, til et nettsted som ikke tolererer lugubre greier.
  10. Hei, er ny her, bruker som regel utenlandske forum, vel jeg tenkte jeg kunne stikke innom Gamer.no for litt forandring.

    Linker til bilder er et engasjerende tema ser jeg. Noen forum har faktisk moderatorer som legger ut linker til scans selv, :yes: mens andre forum derimot har moderatorer som energisk fjerner alle antydninger til linker til Oblivion bildene. Kan jeg hinte hvilke forum som har snille moderatorer i denne saken, eller blir slik "folkeopplysning" moderert bort umiddelbart? :hmm:

×
×
  • Opprett ny...