Gå til innhold

Tobi2

Medlemmer
  • Innlegg

    204
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tobi2

  1. Som flere har nevnt mer eller mindre tidligere her så har ikke Funcom tenkt å utfordre wow på noe sett og vis. De har som plan å enkelt å greit gi ut et annet spill, med fokus på en annen , litt eldre målgruppe. AoC vil skal tilby noe annet en det wow har, slettes ikke konkurere med det, noe som ville vært mer eller mindre dødfødt uansett.

  2. Vi har hatt og har medlemmer på dette forumet som har vært i både europa- og verdenstoppen både på PvP- og PvE-siden, så jeg foreslår at du kommer med utsagn basert på noe annet enn et par timers lesning av overfladisk grad i WoW-forumet før du uttaler deg neste gang.

     

    Og må man dedikere hele livet sitt til endesløs raiding og ensformig traktering av de samme gamle udynamiske "utfordringene" for å kvalifisere som en god spiller hos deg? Jeg har selv raidet hardcore en gang i tiden, gjort server first kills og brukt all tiden jeg var online på å hoppe rundt i Felwood etter tubers eller herbs til potions. Det fikk meg også til å disenchante alt jeg hadde av utstyr og gi bort kontoen min. Etter at savnet ble for stort ble jeg med i en norsk raiding guild. Nivået var rimelig høyt, med mange gode spillere, men vi var aldri en topp-guild som sådan. Allikevel føltes det mye bedre å fise gjennom BWL, AQ40 og tidlig Naxxramas med dem med et par pils innabords og en god stemning over Ventrilo, fremfor da jeg satt med musikk på ørene og kjeda meg igjennom 6 timer med den samme gamle smørja jeg hadde gjort tjue ganger før, og visste akkurat hvordan kom til å skje.

     

    Jeg hadde i underkant av 1000 honor kills til sammen på presten og hunteren min da de begge hadde truffet 70. Til sammenligning deler de drøyt 150 dager /played og har vært gjennom det aller meste av content pre-TBC. Nå for tiden er den eneste grunnen til at jeg spiller PvP, først og fremst arena. Dette fordi spillet igjen har begynt å stimulerere kreativitet og selvstendig tenkning, fremfor å oppfordre til å jokke de samme prosedyrene dag inn og dag ut, bare for å _kanskje_ få en belønning.

     

    Jeg hadde sannsynligvis reagert på samme vis som du gjør i dag på den tiden jeg var mest hardcore også. Jeg raida BWL av og på helt fra det kom ut til Naxxramas var the new big thing, og opplevde at Rejuvenating Gem droppa for første og siste gang da jeg var på ferietur i Spania. Jeg ble kvalm bare ved tanken, og hadde jeg fått vite at da jeg kom hjem hadde alle sammen anskaffet seg tilsvarende gjenstander gjennom enkle, kjappe og simpelt utførte oppgaver man kunne gjøre alene, hadde jeg nok vært en trist rubrikk i en trøndersk lokalavis.

     

    Men etter hvert som du greier å distansere deg fra den elitistiske og introverte bobla du lever i, og innser hvor latterlig det er å sette prisen på en gjenstand i et dataspill til flere dager i virkelig tid - tilsvarende opp mot titalls tusen kroner oversatt i arbeid - lærer du deg å sette pris på de stegene Blizzard har gjort for å gjøre spillet mer casual-vennlig.

     

    Second that!

  3. Hmm...

    Vel blandt mange opplevelser:

     

    Jeg kom hjem etter en fuktig natt på byen å bestemte meg for at jeg var ikke spesielt trøtt så da måtte jeg spille et spill.

    Satt meg ned med Crysis... Kom til den landsbyen (eller hva det måtte være) der det var 2 tankser som rulla rundt. Fikk kjapt poppa den ene å gikk etter den andre.

    Der var jo en bensinstasjon like i nærheten, så jeg passet på at tanksen så hvor jeg løp. Stilte meg opp veldig fornøyd med meg selv ved bensinpumpene og venta på at den skulle komme å kjøre helt opp til meg så jeg kunne bruke bensinstasjonen for å lage litt av et fyrverkeri. Av en eller annen grunn hadde det faktum at en tanks har en stor kanon på taket gått meg forbi... Så der ser jeg et stort løp runde gjørnet og vips så hadde vi en flyvende slabbedask, i nanosuit, på månereise med taket til en bensinstasjon i ræva. Lo til jeg sovna etterpå

  4. Portal er kvalitet av ypperste klasse. Hadde de klart å lage ett stort, langspill med like god underholdning ville jeg stått klar til å krone denne generasjons beste spillopplevelse. Jaja, mye forskjellig smak osv. Ikke noe å gjøre med.. Men jeg skal tørre å påstå at selv om jeg slettes ikke hadde likt dette spillet, hadde jeg klart å sett den helt åpenbart gjennomtenkte, smarte og flotte historien, og at dette ikke er av typen spill vi får servert så veldig ofte.

     

    Som tillegg til Half Life universet gir portal oss enda mer av den følelsen som sier at "her er det mye på gang", det er veldig mye mer enn det vi ser med første øyekast. Denne måten å servere handlingen på er etter min mening helt genial, og sånne spill med skikkeli "dype" (ironi så d holder) handlinger som, "bah, de drepte familien min, hevn! Drep alt og alle!" og "Ånei, vi har blitt invadert av romvesner igjen, de er onde! Drep alt og alle!!" osv.. (dere skjønner sikkert hvor jeg vil) Selv om disse en sjelden gang glimter til så begynner jeg generelt å bli litt lei av disse. Ikke værd å påstå at HL faller i samme bås, sier rett ut jeg syns at de som mener det har tydeligvis ikke peiling. Kunne sikkert argumentert og vist min entusiasme for denne verdenen i timesvis, men stopper her.

     

    On-Topic igjen;

    Så vil jeg si at humormessig så startet portal litt treigt for meg, men litt uti så kom gliset stadig frem, i andre halvdel av spillet lo jeg bare mer og mer, og mot slutten ble jeg faktisk nødt til å "skru på pause" opp til flere ganger for å le ferdig. Avslutninga med Glados sang og teksten var virkelig prikken over I`en!

    Terningkast 6

  5. Jeg får ikke klokka mitt Gainward 8800GTX noe spesielt høyt, stock 575/1800/1350. Jeg kjører det akkurat nå på 630/2000/1500 og temperaturen ligger på 49 idle og cirka 60 pluss/minus ved load.

     

    Skulle tro jeg kunne dra litt mer ut av det med disse temperaturene, men driveren har det med å ta kvelden etter en stund med heavy load og jeg får blåskjerm, spesielt i Crysis. Bruker Forceware 169.17 Beta akkurat nå. OS er Vista 32-Bit hvis det skulle ja noe betydning.

     

    Klokker med Expert tool, men ville jeg få noe ut av å bruke Rivatuner istedet? Regner med at klokkeprogrammet ikke er årsaken til at det skjærer seg..

     

    Det der er en helt normal maks-klokk på 8800GTX.

     

    Hmm, så kjedeli da :p

    Vet det er mange som klarer å gå en del høyere, men til meg nekter driveren rett og slett.. Skjermkortet har det jo helt toppers, tror det ligger på cirka 67-69 grader på det værste, men er vel ikke bare det som spiller inn

  6. Jeg får ikke klokka mitt Gainward 8800GTX noe spesielt høyt, stock 575/1800/1350. Jeg kjører det akkurat nå på 630/2000/1500 og temperaturen ligger på 49 idle og cirka 60 pluss/minus ved load.

     

    Skulle tro jeg kunne dra litt mer ut av det med disse temperaturene, men driveren har det med å ta kvelden etter en stund med heavy load og jeg får blåskjerm, spesielt i Crysis. Bruker Forceware 169.17 Beta akkurat nå. OS er Vista 32-Bit hvis det skulle ja noe betydning.

     

    Klokker med Expert tool, men ville jeg få noe ut av å bruke Rivatuner istedet? Regner med at klokkeprogrammet ikke er årsaken til at det skjærer seg..

  7. Sier meg ganske enig med trådestarter. Half Life2 og HL2:Ep.2 er de beste FPS jeg har spilt og jeg har spilt stort sett alt som er av nyere dato (på pc)

    Etter en del timer med Crysis sitter jeg ikke igjen med andre minner enn kul fysikk, fin grafikk.

     

    Likte ikke lvl scaling på Oblivion og har heller ikke gidda å installere mods osv, men bortsett fra det, veldig flott.

    Litt OT kanskje, men beste RPG jeg har spilt er Wizards and Warriors. Husker ikke når det kom ut, men er ganske gammelt. Lignende spillopplevelse og spillglede har jeg nestn til gode å ha vært borti siden.

     

    Crysis for meg var som en grei Action/Sci-Fi film, ikke særlig smart men likevel god nok underholdning. Synd vi ikke har nok av "smarte" spill å velge mellom disse dager ( Portal <3 )

  8. Henger meg på at det er litt forskjell på DX9 "Very High tweak" og DX10 Very High. Spilte gjennom nestn hele spillet med DX9VH før jeg impulsivt installerte Vista bare for å se forskjellen. For meg var DirectX10 grafikken som en liten åpenbaring. Med DX9 spilte jeg på 1280x1024, AA8x og alle very high tweaks on, måtte skru av AA helt med DX10 for at det skulle bli spillbart men likevel synes jeg spillet ble finere. En person med øye for detaljer, store som små, bør klart legge merke til forskjellen. Ikke noe vits i å komme med påstander bare utifra å ha sett bilder som viser at det liksom ser omtrent identisk ut. Det kan jeg med hånda på hjertet si etter flere timer med sammenligning at det ikke er!

  9. Jeg er så heldig å sitte på både Vista 32bit og 64bit, men bruker fortsatt XP32bit da jeg har vært litt skeptisk til Vista. Men nå har jeg sånn smått lyst til å oppgradere. Valget burde vel egentli virke ganske enkelt da jeg sitter på veldig ny hardware osv (gå for 64bit), men jeg er likevel litt usikker. Har ikke lyst til å formatere.. Kan vel oppgradere fra XP32 til Vista 32 uten å slette alt? Men kan man oppgradere fra XP32 til Vista64 uten å formatere? Mulig jeg spørr litt dumt, men hakke peil. Har prøvd å søke litt, men har ikke all verdens tid. Takker på forhånd for all hjelp :)

  10. Kanskje litt delvis off topic, men har ett eksemplar av Vista 64bit liggende, kjører XP32bit for øyeblikket da jeg setter kompitabilitetn til Vista med drivere osv. litt i tvil. Men det begynner å komme en del spill i hylla mi som er DX10 kompitable (blandt annet Crysis). Gidder ikke installere alt på nytt så lurer på om jeg bare kan oppgradere, og etterpå ligger alt der det skal ligge.

     

    For å få med noe "on-topic" ; Kjører Crysis på 1280x1024, AA16x (tror jeg skal sette ned litt..), Very High Tweak med 20-25fps. Se sig. for specs.

  11. Dette spillet har etter min mening fått en god del mer ros enn det fortjener. Jeg har ikke runna det ennå men spilt en del og selv om jeg har hatt det ganske morsomt, så har all den skrytinga på forhånd gjort at jeg er litt skuffa. Dette var noe jeg regnet med, nettopp pga av alt skrytet. Spillet er for meg så langt akkurat som forventet, altså ganske flott og grei underholdning men ikke spesielt ekstraordinært (Jeg forventa faktisk å bli litt skuffa). At et spill kommer med nye "funksjoner" og tekniske duppeditter er ikke noe nytt, ei heller strebenen etter bedre og finere grafikk.

    Merk at jeg vil ikke slakte Crysis, skulle jeg anmeldt det ville jeg iallfall gitt terningkast 5, om ikke slutten av spillet ødelegger totalt..

     

    Men den egentlige grunne til at jeg poster denne var vel at jeg ville uttrykke min enorme irritasjon for Koreanerne som roper "Die you American pig" når de burde være ganske preget av at de står ovenfor en Alien katastrofe... Uansett så syns jeg dette er ganske teit, og blir flau hver gang :p

  12. Jeg har Vista Ultimate 32-bit liggende rett ved siden av meg nå, men har ikke installert den. Kan jeg bare oppgradere sånn at alt bortsett fra OS blir det samme, eller må jeg installere alt på nytt uansett? Har lyst på DX10, men kvier meg pga at jeg hører om så mye driver problemer og dårligere ytelse med vista osv

  13. Pfff, Far Cry var et bra spill og Crysis er på ingen måte et dårlig spill, men det er ikke i nærheten av Half-life 2. Grafikkmessig klart, men så er jo Crysis siste generasjon og Hl2 ?2003?.

     

    Half-life 2 introduserte den fysikken vi i dag ser i crysis. Ødeleggbare omgivelser er bare en liten utvidelse. Half-life 2 har en langt dypere og bedre historie enn Crysis, men det er jo ganske subjektivt, noen liker ikke dype historier, for mye å sette seg inn i og krever intelligens osv. Neida, skal ikke disse Crysis fanboys...

     

    Kos dere med et flott spill med flott grafikk og flott spillbarhet og en litt under middelmodig historie. (Den siste var subjektiv, ikke gidd å svar på det, ingenting dere sier kan overbevise meg om at Crysis historien er dypere enn en skåla jeg spiser dessert fra)

     

    Støtter den!

  14. Jeg skjønner ikke helt oppstyret rundt crysis, ett spill er mer enn bare grafikk. Blir vanskelig å si ennå ettersom jeg ikke har spilt annet enn demoen av Crysis, men jeg tror det er mange flere spill der ute som har mer å komme med enn Crysis rent opplevelsesmessig, hværtfall for meg. Alle har forskjellig smak.

    For min del skal det forfærdelig mye til for at noe spill skal toppe følelsen jeg satt igjen med etter å ha runda Half Life2: Episode2. Beste FPS jeg noengang har vært borti.

    Bioshock var veldig kult, men kanskje bittelitt oppskrytt. Men det er absolutt verd ett gjensyn eller 2.

    Call Of Duty4 sitter jeg meg akkurat nå så den får vente, men veldig flott grafikk.

    Har ikke prøvd Gears of War ennå.

×
×
  • Opprett ny...