Gå til innhold

anomys

Medlemmer
  • Innlegg

    409
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anomys

  1. Tussi skrev (1 time siden):

    Nå ber han ikke jødene ta selvmord, han snakker om selvmordsbombere. 

    Interessant dog at han kaller det en tale til norske jøder, og når han får kritikk sier han at han kritiserte Israel.

    Da vet vi det, norske jøder er trolig legitime mål i hans syn i kampen mot Israel. Islamsk antisionisme er antisemittisme

    Eller vantro, men i første omgang er det jødene de er ute etter.  I endel av hans videoer på YT har han helt tydelige mål

    IslamNet drar noe slikt inn til landet med klar oppfordring til alle vantro hva de bør gjøre. 

    Mohammed Hijabs sitat:

    Her er sitatet på engelsk, slik Hijab fremsatte den under talen på arrangementet i Groruddalen:

    «But then the question is, if your belief is one which encourages preservation of life at all costs and our religion is not like that because yes preservation of life is important but preservation of religion is more important and there is a concept of martyrdom, then I would consider that to be an advantage frankly.»

     

    Begrunnelse

    Et utdrag av talen kalt "A message to the Jews" er lagt ut på Mohammed Hijabs Youtube-kanal som har 1,2 millioner følgere. Mot slutten sier han:

    «Hvis din tro oppmuntrer til å bevare liv for enhver pris, og vår religion er ikke slik. Ja, bevaring av liv er viktig, men bevaring av religionen er viktigere. Og det er et konsept om martyrdøden. Da mener jeg det er en fordel. For (…) den som er villig til å begå selvmord, har initiativet.»

     

    • Innsiktsfullt 1
  2. Mohammed Hijab en youtuber holdt tale for  unge muslimer i Oslo (groruddalen)

    Kjell Ingolf Ropstad, Emilie Enger Mehl | Kjell Ingolf Ropstad reagerer på Islam Net. Ber Emilie Enger Mehl ta ansvar (nettavisen.no)

    Hvordan kan islamNet som  ser på seg selv som en fredelig organisason og tilhører fredens religion når de holder slike taler der de ber jødene ta selvmord eller få hjelp til å dø be Mohammed Hijab til norge?

     

    • Liker 1
  3. På tlf med  sergel idag.

    Jeg leser opp saksnr, henviser til mailer jeg har sendt m datoer og ikke minst at abonnement er sagt opp innen tidsfrist. 

    Og nevner opp at noen titalls inkassobrev er blitt sendt til meg  som på auto. 

    Og jeg spør sergels kundebehandler: hvor mange år skal dere fortsette å sende meg inkassovarsel gang på gang uten å gjøre noe ut av trusselen. 

    Har fått svar før. skal se på saken.

    Tipper sergel er et selskap som kjøper opp regninger og går ut fra at det er noen som betaler på måfå. 

     

    • Liker 1
  4. Simen1 skrev (2 timer siden):

    Ikke bare hykleri, men sabotasje av en temadag som har et verdig tema som fortjener sitt eget fokus.

    Kall det gjerne populistisk invasjon av en temadag. Det resulterer i at temadagens opprinnelige fokus kapres og erstattes med noe annet. Temadagen ødelegges.

    Langvarige tradisjoner og merkedager ødelegges av temaer som tilfeldigvis har høyt mediefokus akkurat i år. F.eks palestinasaken var en ikke-sak på de samme merkedagene i fjor. Neste år kan det være noe helt annet. Merkedagene ligger igjen misbrukt og ødelagt for framtida. Populisme er ganske så ødeleggende og får folk til å protestere vilt i den ene retningen det ene året, noe annet det neste osv til folk har glemt hva merkedagene egentlig handlet om. Mon tro hvem som tjener på å bryte ned vestlige merkedager med populistiske fanesaker?

    Er så enig. 

     

     

    • Liker 1
  5. skaftetryne32 skrev (21 minutter siden):

    Jeg har svart på mange av de ikke nødvendigvis relevante spørsmålene dine nå, kanskje du skal gi noen svar tilbake nå kamerat ? 

    Mener du at hamas må vernes? Tror hamas  klare det fint selv. Husk nå at 50% av palestinerne er hamastilhengere. I tillegg har  Hamas UNWRA fra FN som bistår og dessuten får palestinerne økonomisk og AID hjelp fra 100 land inkl norge. 

    Hvem støttet Israel etter7 oktober terroren. Ikke engang F..... røde kors kunne stille opp lenge nok

    • Liker 3
  6. skaftetryne32 skrev (3 minutter siden):

    Er det drap i Norge så hører vi om det, det er ingenting som dysses ned. 

     

    Diplomati, 2 parti stat, det er Israel som ulovlig har okkupert land i en årrekke det må de slutte med, samtidig må hamas og andre terrororganisasjoner knuses, menbombing av sivile er bare terror det også, men dette interesserer meg ikke, og det hører hjemme i en annen tråd. Samme med Islam snakket, om det ikke er lgbtq hatet til islamistene du vil diskutere, jeg er enig de er typiske religiøse høyreekstremister, de gjør sånt. 

    Er det greit å forfekte høyreekstremisme så lenge man ikke er islamist ? Er det der grensa går ? Eller er de stort sett samme ulla ? Hva mener du ? 

    Nå er det også endel palestinere som har hus på det okuperte områdene. De bor ellers rundt forbi USA, norge Uk etc og mottar  flyktngestønad. 

    Hva ville du gjort med de, de er på ferie i det såkalte utrygge områdene når det måtte passe de

    • Liker 3
  7. Aashild64 skrev (9 minutter siden):

    Tenkte litt på det, vi har jo knapt Internet-kafeer, mat-markeder, diskotek, buffeter, kjøttdisk osv. Men dere jobber jo hardt for å gjøre regjeringen rik da, de gir jo ingenting tilbake nesten i form av underholdning. Perfekt for de sikkert, men dere sliter jo for å gjøre de rike, og så bruker dere tid på det de vil, nemlig ting som ikke betyr noe, vitenskap, helsevesen, man ser jo ikke innfødt i jungelen, som trenger noe av dette. Jeg tror de slipper litt billig unna, vinn-vinn for de, regjeringen, slipper å underholde

    Det er jo litt markedstyrt også da. 

    Arbeiderne skal betales og om få bruker det?

     

  8. skaftetryne32 skrev (1 minutt siden):

    Islamisme eller demonstrasjoner mot en pågående hevnaksjon fra Israel sin side, en trenger ikke være islamist for å se det at det er 2 ekstreme sider i den konflikten, begge religiøse sånn tilfeldigvis, sånn tilfeldigvis deler de også opprinnelse.

     

    De fleste av æresdrapene denne vinteren og våren har hatt lite med islam og gjøre.  Vi har hatt noen skikkelig etnisk norske tilstander det siste halvåret. 

    Æresdrapene kommer lite fram i media. De skal dysses ned. 

    Ang hvor ekstremistisk Israel er, vel det har med Terrororganisasjoner å gjøre. Hva ville du gjort?

    • Liker 4
  9. skaftetryne32 skrev (3 minutter siden):

    Jeg ser ingen lyspunkter med høyreekstremisme sammen hvlken form det tar, jeg skiller vertfall ikke mellom høyreekstremisme å islamisme når det kommer til nytte for samfunnet, de er drit begge to, er du enig ? 

     

    Vi kan si det samme om all religion, de tilfører veldig lite, ekstrem eller ikke. Ikke all dritten som er et resultat av religion ser vi på nyhetene heller, mye av dritten er faktisk tolerert, gjerne av de som vil lage et skille mellom forskjellige religioner der den ene på et eller annet vis er bedre enn den andre, noe det ofte ikke er, faktisk har de mest populære religionene i Norge akkurat samme opprinnelse. Islamister hater lgbtq, og jaggu gjør ikke kristenfundamentalister det samme, de er langt mer like enn ulike. Som sagt den blåblå regjerningen med det kristne partiet frp i spissen fikk f.eks gjennom lovlig kjønnslemlesting i Norge, vi hører ikke så mye om de stakkars barna på nyhetene, faktisk hører vi ikke en dritt om dem, til tross for hvor ekstremt ufrivillig og kriminelt det faktisk er. 

    Resultatet av islamisme ser vi daglig utarter seg mye i pro palestinske demo i  Uk td,  her hjemme har vi nokmav andre episoder td æresvold og drap.

    Å unnskylde en totalitær ideologi, religion, kultur og politisk levestil som islam er blir bare for dumt

    • Liker 4
  10. Lemongrass skrev (1 time siden):

    Forskjellen på forslagene var at Hamas ville ha en varig våpenhvile, mens Israel ville bare ville gå med på en midlertidig våpenhvile. Jeg er usikker på hvorfor du anser det som useriøst.

    Hamas ville ha en varig våpenhvile, hvor lenge tror du de hadde holdt det selv. 

    Hamas  er like pålitelige og irriterende som flatlusa.

    • Liker 9
  11. BadCat skrev (7 minutter siden):

    Jeg hører at du sier det, men hvis du ikke har kvittering bør du anta at mailen ikke er mottatt.
    image.png.b645eb9e858ad6dad1d5b219b3dd5f7e.png

    Etter noen timer eller dager vil det komme en bekreftelse på endringer som er gjort på abonnementet eller kundeforholdet.

    ja kvittering for mailen er lagret også. :)

     

    • Liker 1
  12. Lemongrass skrev (1 time siden):

    Ja, vel? Vet du innholdet i de to ulike våpenhvileforslagene? Med tanke på at du klassifiserer ett som seriøst og ett som useriøst. Trakk Hamas seg fra forhandlingene på noe tidspunkt slik at det ikke lenger ville være mulig å komme frem til en løsning?

    Har du noen eksempel på fornuftige våpenhvile forslag hamas har kommet med? hva 

    De ba endog om våpenhvile rett etter  7 oktober terroren 

    • Liker 7
  13. BadCat skrev (27 minutter siden):

    Fikk du bekreftelse på at mailen var mottatt?

    Hvis det er en seriøs aktør skal de gi deg bekreftelse på at mail er mottatt og tildele et saksnummer for endringer i abonnementet.

    At du har en oppsigelsesmail er omtrent like svakt som at du har et foto av en tusenlapp du betalte med i butikken. Du har ikke kvitteringa fra handelen, men foto av tusenlappen får holde.

    Har mitt på det rene. 

    Sergel tar jeg uansett ikke så  høytidelig. Bare lurte på om det var noenmed lignende saker fra de

  14. Mannen med ljåen skrev (11 minutter siden):

    Om de sender til inkasso må du erklære at du bestrider kravet, såvidt jeg har forstått.

    De gjør ingenting selv etter 3 varsel :D har aldri gjørt det og har fått 3 gangs varsel noen ganger.

    Undre meg hvor mye penger sergel har brukt på å kjøpe ¨regningene¨ mine

  15. Simen1 skrev (8 timer siden):

    Når 8. mars i år ble omgjort til en fri-palestina protestaksjon så er det noe riv ruskende galt, nytt av året. De foregående årene har det vært en aktiv mannsundertrykkelse-dag. Det var riv ruskende galt på en helt annen måte enn i år. Mannsundertrykkelse-dagen er hele årsaken til motreaksjonen mannsdagen 18. november. Støtten til Hamas-styrte palestinske Gaza er i all hovedsak uforståelig støtte til kvinneundertrykkelse. Forstå det den som kan.

    1. mai var i tidligere tider arbeidernes dag. I år handlet den først og fremst om å fri palestina og antisemittiske budskap. Har 1. mai mistet sin betydning eller ble den bare kapret og totalt oversvømt av folk med en helt annen agenda?

    17. mai i år var langt strammere og holdt seg stort sett til temaet grunnlovsdag. Til tross for at palestinakomiteen gjorde sitt beste for å kapre denne dagen også, blant annet med protestparoler i togene, og PR-aksjonen i media for å gjøre palestinaskjerfet til "bunadsplagg". De mislyktes heldigvis.

    Når Pride er pride så er alt i orden. Når Pride blir en protestaksjon for homo-haterne i palestina så forvitrer hele meningen med dagen. Da kan man like gjerne legge ned hele dagen. Nå må folk våkne og la pride være pride, 1. mai være arbeidernes dag osv. Arbitære protestaksjoner bør fordømmes og lukes bort som ugress fra alle disse dagene, fordi de ødelegger meningen med disse dagene.

    Klart det er noe hykleri på gang der, fra hvilken politisk side?

    For min del valgte jeg å holde meg unna den 8 mars feiringen av nevnte grunner.

    På jobben var det forventet at vi også skulle støtte pro palestina pga kvinnene i Gaza 😕

     

    • Liker 3
  16. For noen år siden startet jeg et abonnement av et ukeblad, en selger som ringte  og jeg sa ja til bladet for en gang skyld. 

    Etter prøveperioden sa jeg opp bladet, men det bare fortsatte å komme og selvfølgelig sendte de regninger. 

    Har fortsatt oppsigelsesmailen så har mitt på det rene og jeg har også ringt story house.

    Greia er det at Sergel Inkasso begynte å sende meg regninger på bladene trass i at det er oppsagt. 

    Har også sagt fra til sergel, mailer og telefoner. Likevel fortsetter det. 

    Sergel har nok sendt noen titalls inkassobrev til meg :)

    Ingenting skjer fra meg før den dagen de står på tunet her.

    Noen andre som har noe lignende med sergel?

  17. Hamas har skjønt de kan ikke si  for all verden at alt blir greit for de bare de får fjernet alle jøder. 

    På innleggene deres rundt omkring YT Twitter er det ikke problem å forstå målet deres. 

    Som i et innlegg før, Hamas takket alle som hadde ofret kvinner og barn for deres mål. 

    De stakkars palestinerne betyr ingenting for Hamas, de blir brukt.

    Så har du de nyttige idiotene i pro-palestina  der langt fra alle ikke er klar over hva de demonstrere for. 

    Noen av de sitter også i den norske regjering utrolig nok.

    • Liker 8
  18. DukeNukem3d skrev (2 timer siden):

    Hva i helvete!!! Kan denne fjotten snart klappe igjen nå?! DETTE ER IKKE NOE VI SKAL SENDE KONDOLANSER FOR. Når tyranner dør så feirer man eller lar det passere i stillhet.

    Ja vart sjokket jeg også. Tipper han og utvalgte fra norge skal i begravelse

    • Liker 7
  19. skaftetryne32 skrev (4 timer siden):

    Ser du ikke et problem med ytrehøyre, kun når det ytrehøyre er islam ? 

     Så burde du fortelle hva som er så mye bedre med islam enn ytre høyre.

    Resultatet av islam kan vi se på nyheter så å si hver eneste dag her i naive norge.

    • Liker 4
  20. 0laf skrev (6 timer siden):

    Iran skylder på USA, fordi presidenten fraktes rundt i et gammelt amerikansk Bell helikopter fra før den islamske revolusjonen i 1979.

    Iran har brukt enorme summer på utvikling av raketter, droner, atomvåpen og annet, men de eneste helikopterne de har er snart 50 år gamle, og de må få søkedroner fra Tyrkia for å finne sin egen president, ettersom alle deres egne droner er utviklet for å angripe Israel.

    Det er interessant hvordan de  skriftlærde muslimer inntar offerrollen gang etter gang.

    Vesten stjelte regnet, vesten er skjyld i opprøret i iran.

    Hver gang de taper så griner de voksne åpenlyst og må ha hjelp trass i at de startet krigen  selv. Dreper de, feire de. Og da har Allah straffet fienden. 

    Kanskje Allah straffet  Irans prestestyre nå. :D

    • Liker 8
  21. Snikpellik skrev (2 timer siden):

    De første offisielle uttalelsene om ICC-nyheten fra representanter i den israelske regjeringen har nå kommet, og de er som de pleier når den israleske ytre høyresiden er uenig - de besvarer det med påstander om «antisemittisme» og «nazisme».

    Netanyahus finansminister Smotrich hevder at man «ikke har sett slikt hat mot jøder siden nazipropagandaen», og mener avgjørelsen er «antisemittisme». Smotrich, som selv sammenligner homofile med dyr, sammenligner domstolen i Haag med nazistene.


    Sikkerhetsminister Ben Gvir mener Israel må slutte å samarbeide med ICC og kaller både aktoren og prosessen for «antisemittisk».

    Far-right ministers slam ‘antisemitic’ ICC decision to go after Israeli leaders for alleged war crimes
    https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/far-right-ministers-slam-antisemitic-icc-decision-to-go-after-israeli-leaders-for-alleged-war-crimes/

    Det er foreløpig uklart om de mener tiltalene mot Hamas-lederne også er antisemittiske.

    Antisemitisme, det er ikke helt ukjent at islam har som mål å gjøre ende på israel. Det er uvesentlig om palestinerne får landet etterpå. 

    • Liker 7
  22. skaftetryne32 skrev (1 time siden):

    Ja det stemmer, samme med kristendommen spesielt den hatefulle ytrehøyre typen islam og kristendom, ja all abrahamittisk religion er et enormt problem, men det var vel ikke det jeg spurte om. 

    Du skal gå langt tilbake i tid i vesten for å finne liknende tilstander som islamstyrte land styre.

    Tror vi har hatt de ganske så bra i forhold

    • Liker 1
  23. OMyren skrev (29 minutter siden):

    Når vi først nevner Iran, hvorfor ikke samtidig også nevne Saudi Arabia som er temmelig likestilt mht. menneskerettigheter, diktatur (kalles så fint kongedømme) osv. Eller er det slik at Saudi går under radaren pga. for lite eksponert i media? For det er vel helst slik at vi fokuserer på det som media «vil» ? Det å selv tenke litt utenfor media boksen, er svært vanskelig for enkelte desverre. 

    Tenket å gi S. Arabia en sjanse etter å ha blitt tildelt vervet i kvinnekommisjonen i FN.

    Og andre land som er mer eller mindre tolerante. 

    Mediene trykker det de selger mest av det de har lov å publisere. 

    Og noen av oss velger bort nyheter, jeg skjønner det,  er ikke alt som er like hyggelig

×
×
  • Opprett ny...