Gå til innhold

And1Baller

Medlemmer
  • Innlegg

    249
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av And1Baller

  1. Det der var jo bare helt nydelig. Spesielt "Counting Stars". Den skal linkes rundt til alle jeg kjenner! :wee: Takk for at du delte dette!

     

    Ikke noe problem :) Irriterer meg at jeg er den eneste som liker sånn Hiphop, resten av kompisa hører bare på commercial piss hvor poenget er at du har langet dop og blitt skutt x ganger. Ikke rart folk har fordommer når det kommer til Hiphop. Let's enlighten them.

  2. Jeg har søkt Internasjonal Markedsføring på BI i Oslo men er litt usikker på om studiet er like givende som jeg tror det er. Har sett litt på andre studier og syntes at revisjon virket interessant. Jeg ønsker en givende utdannelse hvor jeg lærer ting som er nødvendige i fremtidige jobber.

     

    Hvis noen har studert Internasjonal Markedsføring eller Revisjon hadde det vært fint om dere kunne bidratt med informasjon om hvordan studiet var og om dere er attraktive på markedet. Jeg vet heller ikke lønnsforskjellen på disse studiene, så det kunne vært fint å vite. Er glad i tall og det å jobbe med mennesker så begge studiene faller innenfor min interesse.

     

    Jeg har hørt at det er mulig å bytte studium på BI med tanke på at nesten alle studiene har de samme fagene det første året, stemmer dette?

     

    Takker for alle svar jeg kan få!

  3. Nettopp kommet inn i en guild. Ganske casual guild som raider Naxx 10 mann og har planer om/prøver seg litt i Ulduar. Jeg er specced Fury akkurat nå men vet ikke hva som egner seg best av Fury og Arms. Jeg har ikke tenkt å PvP'e, ønsker gjerne tips og muligens en build for hva jeg skal velge.

     

    Kan nevne at jeg nylig dinget 80 og har crap gear.

     

    Takk for all hjelp!

  4. Er det bare jeg som har problemer med å stille inn alarm? Skjermen er sinnsykt ubalansert når det kommer til det på min telefon, trykker på noe men mobilen skjønner liksom ikke hva jeg trykker på. Trykker på tidspunkt for alarm men den tror alltid at jeg trykker på ikonet ovenfor slik at jeg kommer inn på lyder og sånt. Har prøvd både med penn og fingre, noen som vet hva jeg kan gjøre? Litt irriterende å sitte i 10 min og stille inn alarmen :)

  5. Fant ut hva jeg gjorde feil nå xD. .Cab fila ser ut som en .rar fil på Pcen, derfor extracta jeg den og overførte mappen med alle filene over til mobilen istedetfor å bare flytte hele fila. Takk for hjelpen :D.

     

    Etter at jeg fikk installert programmet så åpnet jeg en episode av en serie jeg har overført og det hakker noe sinnsykt, altså.. det er ingen motion i bildet og det tar flere ti talls sekunder før jeg får sett neste bilde, noe som er feil eller som jeg kan endre på i instillinger for at denne episoden kan ses?

  6. Holder på å bli gal her jeg sitter. Prøver å installere tcpmp gang på gang, både .exe og .cab.

    Forskjellige versjoner også, trenger støtte for avi siden jeg gjerne vil se avi filer på mobilen. Det som skjer er at enten får jeg en melding hvor det sier at programmet har crashet og de ber meg sende crash.txt filen til HTC eller så åpner jeg setupen inne på mobilen og opera åpnes men det er bare hvitt. Noen som kan finne en versjon som virker og gitt meg en grundig gjennomgang på hvordan jeg skal komme meg gjennom denne hodebryen og får det til å virke?

     

    Tusen takk for all hjelp, vet ikke hva jeg gjør feil og noen tips hadde vært glimrende.

  7. Jeg har nettopp installert Vista og 64 og kom over noe rart noe. "C" disken min hvor Vista ligger finner jeg to mapper for programfiler. Ene heter "Programfiler" mens den andre heter "Programfiler (x86)". Er det noe rart her eller bare mine manglende datakunnskaper som slår til igjen?

     

    Takk for all hjelp

     

    Edit: Jeg fant ut av det, hvis en mod. kan stenge denne tråden ville det ha vært fint.

  8. Det er vel stort sett bare å smelle i Vista cd'n, formatere harddisken og fortsette med instalasjonen det.

    Så lenge en kjører med at bios først sjekker dvd-rom så vil instalasjonen av Vista starte automatisk..

     

    PS! En bør da huske å lagre "ting" man skal ta vare på, på en annen disk en systemdisken.

     

    Bios først sjekker DVD-rom : Mener du at jeg må forandre sånn at jeg booter med CD rom istedetfor diskett? For da er jeg med :p

  9. Jeg får snart laptopen jeg har bestilt og har allerede en XP CD med serial key liggende, Vista bestilles snart men det er en ting jeg lurer på. Hvis jeg installerer XP på laptoppen og bruker det en liten stund (Snakk om en uke +-) - Vil det være vanskelig for meg å installere Vista? Altså, er det lett å fjerne XP og så installere Vista. Hvis noen har en guide på hvordan man gjør det ville det ha hjulpet meg ganske så mye.

     

    Takk på forhånd :)

  10. En dyster låt på en dyster morgen:

     

     

    Den sangen der går jeg aldri lei! Akkurat nå sitter jeg og er pissed på musikken som går på TV, musikkkanalene apellerer til kids i 14-års alderen som digger å høre G-unit gang på gang, for ikke å snakke om Erik og Kriss - dont get me started.

×
×
  • Opprett ny...