Gå til innhold

Richard87

Medlemmer
  • Innlegg

    558
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Richard87

  1. Hei,

     

    Installerte nettop win8 og det meste fungerer sinnsykt digg, toucpad driveren med gesturene funker sinnsykt bra til Win8/Metro etc, men det jeg har problemer med er fn+F2 (Skru av og på Wifi) og justering av skjerm-lysstyrken.. noen som vet vilken driver jeg trenger for og få disse til å fungere?

  2. Hei,

     

    Nå har jeg hatt UX31A (i7, Full HD) ett par dager, og må bare si den er fantastisk. jeg har lagt merke tilnoen lysdioder nederst langs skjermen når jeg skrur på pcen fra hvile modus, men har aldri oppleved dette under bruk. har ellers kun brukt pc'en til surfing og kontor arbeid, men har aldri merket at den har blitt varm. kunne høre viften når jeg kjørte Windows sin ytelsestest (hvor hardisken fikk 7.9! ) ellers merker jeg ingenting til det. viften var heller ikke høy eller forstyrrende :)

     

    Er sinnsykt fornøyd med pcen, skjermen er fantastisk, tastatur og touchpad er knall brad etc ;)

  3. Hei, jeg har akkuratt bestilt en, og etter å ha lest mange 'hands-on reviews' så har jeg ivertfall fått intrykket av at de har fikset barne-sykdommene fra den første generasjonen :)

     

    Btw, kan hende jeg avbestiller denne hvis Lenovo X1 Carbon blir levert før denne blir send avgårde... (Men 2 fantastiske laptopper!! ) :)

  4. hmm, ser etter en løsning til hvordan jeg kan få til offline funksjonalitetn som vil vær så lik som mulig online funksjonaliteten...

     

     

    Probleme mitt er/hvar hvordan jeg skal synce endringene inn når brukeren har vært offline (eventuelt mange har gjort endringer på samme prosjekt....)

     

     

    Planen min nå er å kjøre en Master(mysql over alt...) som syncer alle endringene ner til slave databasene på klient-pc'ene.... Når en bruker gjør endringer på objekter, så blir endringene lagret i en annen database, så når brukeren er online igjen, så blir disse endringene lastet opp til master og konflikter blir løst, før slaven blir oppdatert.

  5. Hei,

     

    Jeg sitter å planlegger ett nytt program/prosjekt, programmet skal brukes til å administrere anlegg/prosjekt, med kunder/kontaktpersoner, vedlegg, en enkel kallender(oppgaver som skal utføres årlig/ukentlig etc)

     

    Det jeg trenger hjelp til er database designet, og har endel ideer til hvordan det kan løses, men jeg sliter med 'offline-funksjonaliten'.

     

    Jeg har komt fram til 2 scenarioer:

    1. Offline er kun readonly, ser for meg mysql master-slave, problemet er at jeg vil kunne styre synkroniseringsdelen(eller helst bare få tilbakemelding om hvordan den ligger ann)

     

    2. Offline er read/write, ser for meg MS SQL med Sync framework, men _aner_ ikke hvordan dette vil fungere...

     

    Noen som har noen tanker bak dette, måter å løse det på, alternative databaser etc?

     

     

    PS. jeg bruker VB.net, og størrelsen på databasen kommer sikkert til å omfatte kansje 1000 anlegg, ett par tusen kontakt personer 2-3000 vedlegg(på rundt 100kb hver)...

    [EDIT] Mange av vedleggene kommer også til å ver ganske store, opptil 7-8mb, kan dette bli ett problem?

  6. Hei, jeg trenger hjelp til valg av en liten maskin, den skal hovedsaklig brukes i sofaen til å surfe og se film på, men ønsker også å ha den med på ferie til å ta backup av bilder fra kameraet med...

     

    De jeg har sett på til nå er Samsung 900X3, Asys EeePad Transformer(genialt med ekstra batteri i tastaturet) og Samusung Galaxy Tab 10.1...

     

    Jeg har hørt rykter om USB host i Android 3.1 med mulighter for å kopiere bilder direkte fra kamerae til android, men kan ikke finne noen pratiske eksempler, er det noen her som har hørt om dette i praksis?

×
×
  • Opprett ny...