Gå til innhold

olindtve

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olindtve

  1. Er det noen som har noen erfaringer med Toshiba NB100, da? Den virker jo ok, men har litt cheesy erfaringer med Toshiba fra før av.

     

    Skulle gjerne hatt noen gode anbefalinger her fra noen som vet hva de snakker om/har erfaringer.

     

    Er det noe i veien med Acer One, for eksempel? Evt hva, og hva er bedre med andre?

     

    Og dette velkjente med Packard Bell, har ingen erfaring med denne produsenten, så vet ikke hva det siktes til.

  2. Jeg skal kjøpe meg netbook/minibærbar, og siden jeg ikke har funnet noen ferske tråder om dette, lager jeg en ny en..

    Sitter og surfer diverse tester osv, men finner ikke noe spesielt godt svar, så om noen har noen råd, skrik ut!

     

    - Kriteriene er ikke så voldsomme, men helst ikke pris over 4000,-

     

    - 3G-modul er ikke nødvendig, da jeg stort sett har mobil eller trådløst nett.

     

    - Vet ikke om det er en selvsagthet, men trenger RJ45, altså ethernet-kontakt.

     

    - batterilevetid er viktig, helst 6-cellers batteri

     

    - ønsker lite støy pga lesesalbruk

     

    Byggekvalitet og div andre erfaringer er veldig interessant å høre.

     

    Iflg dinside/tv2hjelperdeg sin test kommer packard bell dot best ut, i versjonen uten 3g-modul men med 6 cellers batteri. Denne finnes også med 3-cellers batteri, men det er altså versjonen med stort batteri jeg evt er interessert i.

     

    Noen som har noen erfaringer her? Og noen meninger?

     

    Har også kikket på MSI wind U120, Asus Eee PC 1000H og Toshiba NB100.

     

    Åpen for andre forslag også.

     

    Thanks!

  3. Det siste innlegget her er jo litt hvorfor jeg spurte.

     

    Med tanke på at jeg ikke har eid et dslr-kamera selv tidligere, kunne jeg jo fulgt tanken om at jo mindre avansert, jo lettere å lære, i begynnelsen.

     

    Men samtidig tenker jeg litt langsiktig i forhold til mulighetene til å vokse med et kamera. Slik jeg har forstått det på svarene her, skal man ganske langt opp i klasse på kameraene før de blir altfor avanserte for en nybegynner.

     

    På den annen side mener de fleste at de billigste kameraene veldig fort blir for enkle. Derfor er det vel mange som kjøper litt dyrere enn de kanskje egentlig trenger. Pluss at det seff er morsommere med dyrt, fint utstyr enn med billig, mindre fint utstyr.. :-)

     

    Men til syvende og sist må vel fornuften få seire inni alt dette.

     

    Eller?

  4. Hehe, har egentlig ikke tenkt på de elementene som kule, men når du nevner det, så kan jeg kanskje være enig...

     

    Når det gjelder resten av bildet, så har jeg forsåvidt også sett det før, men har alltid, når jeg har sett slike bilder, drømt om å få til noe liknende selv.

     

    Hva mener du med å rette det opp? At det er skjevt?

  5. Nå er det i utgangspunktet ikke butikk eller nett diskusjonen skal handle om...

     

    Sannsynligvis blir det hus fra butikk/nett, og optikk brukt på litt sikt..

     

    Men ellers mange gode forslag, føler jeg ligger og vipper litt mellom d80 og d90. Men tatt i betraktning prisene på d80 om dagen kontra d90, tror jeg kanskje det blir d80. Føler d300 som ble nevnt her tidligere er litt overkill, ihvertfall om man skal kjøpe nytt. Brukt er det selvfølgelig mer aktuelt prismessig, men det skal jo litt til å få det ned på d80-nivå. Mange tanker i hodet på en gang n, men tror jeg ender med d80 og god optikk, fremfor d90/d300 og sitte der med bare huset, og så måtte spare ytterligere til optikken...

     

    Men vi får se, som sagt tidligere er det ikke aktuelt før på nyåret uansett, så blir spennende å se hva som skjer med priser da...

  6. På en ferietur til Frankrike tidlig i høst sammen med kjæresten og et vennepar, ble vi overrasket av et voldsomt uvær en kveld. Klarte ikke å komme oss hjem mens det stod på, måtte parkere leiebilen i veikanten og bare sitte og vente. Regnet var som i en bilvaskemaskin. Da det endelig gav seg, og vi fikk kjørt hjem, kunne vi betrakte uværet på litt avstand, da det hadde beveget seg et stykke vekk. Det var mørkt som i en blikkboks, all strøm var borte, og lynet var eneste lyskilde.

     

    Bilde tatt over hustaket fra balkongen, derfor piper og antenner kommer i veien i forkant her. Håndholdt kamera, uten stativ eller støtte.

    Redigert i Pixelmator (beskåret, gjort det noe skarpere og lagt på sort/hvitt-filter).

     

    Kamera: Nikon D80

    Brennvidde: 18

    F-nr: 3,5

    Eksponeringstid: 6

     

    Så? Hva tycks?

    post-58215-1229524675_thumb.jpg

  7. Desverre er det nok slik at gode bilder krever en god fotograf.

     

    Joda, jeg er klar over det, derfor spør jeg i utgangspunktet om hvor stor forskjellen er mellom husene. Det var jo slik tråden begynte, og jeg har fått tilbakemeldinger på at det absolutt vil være forskjell. Men man må også ta med byggekvalitet, tilgang på funksjoner og i det hele tatt muligheten til å tilpasse selv.

     

    Jeg innser at et dSLR sannsynligvis vil gi meg bedre bilder enn med kompakten nesten uansett, og det er jo main topic. Videre ønsker jeg at det skal vare en stund, at jeg ikke må investere på nytt etter bare kort tid. Jeg kjøper heller noe som er litt for avansert først, slik at det er litt overkill i begynnelsen, enn å kjøpe noe som akkurat passer nå, og som er for lite avansert om et år.

     

    Litt samme tankegang som når man kjøper ski. Jeg har ihvertfall aldri kjøpt en begynnerpakke av noe slag, og aldri anbefalt det til noen, fordi jeg vet at utstyret i en slik pakke aldri holder til noe særlig mer enn en teaser. En slags appetittvekker..

     

    Jeg trenger ingen appetittvekker, jeg er allerede sulten.

     

    Synes dog det er litt interessant at ingen har nevnt EOS 450d som utfordrer til D80, er det noen grunn til dette? Er det fordi det kun er Nikon-mennesker som har kommentert? Eller er de ikke i det samme segmentet, selv om jeg egentlig oppfatter de som det? De ligger jo på samme prisnivå, mener jeg?

  8. For det første så viser du en innsikt som ikke mange andre førstegangskjøpere her har.

     

    Hm, det er jo litt godt å høre at det ikke bare er jeg som synes jeg virker reflektert og innsiktsfull i denne diskusjonen..:-)

     

    Kjenner meg igjen når det gjelder kamerakjøp.Kjøpte først en 400D,men uka etter var det kjempetilbud på 30D og heldigvis så fikk jeg levert tilbake 400D'en.Så ganske fort begrensinger med 400D som jeg ikke likte angående justeringsmuligheter og størrelse.

     

    Du vil nok ikke bruke eventuelt kamera du kjøper kun til og ta bilder i auto,sannsynligvis så vil du eksperimentere angående manuelle og halvmanuelle innstillinger,du vil da kunne finne begrensinger på et nybegynner/innstegskamera.

     

    Dette er mye av motivasjonen for å investere i dSLR, med tanke på at nåværende kamera er et Sony DSC-t7... :blush:

     

    Jeg har virkelig lyst til å kunne se på bildene jeg har tatt, uten å irritere meg over at de er dårlige, og jeg har lyst til å kunne bruke de til annet enn facebook...:-) Jeg tenker selv at jeg sannsynligvis hadde byttet ut et kamera fra innstegssegmentet relativt fort, lenge før antallet eksponeringer med et evt billig kamera hadde gjort den overflødige investeringen verdt pengene. Og tenk på den dagen jeg bytter ut et evt innstegssegment-kamera, for så etter en stund sitte og se igjennom bildene fra det nye dyre, og så på de gamle fra det billige, og irriterer meg grønn over at ikke alle de fantastiske øyeblikkene jeg har fanget med det billige kameraet er tatt med et bedre kamera som ville gitt bedre bilder?

     

    Derfor tenker jeg at jeg heller vil skyte med litt for stort kaliber enn litt for lite. Da dør ihvertfall målet, for å si det sånn.. :-)

     

    Edit:

     

    Når vi først er inne på gode tilbud, så ser jeg at elkjøp og lefdal har en kampanje på Nikon D80 kit med 18-55mm VR til 4990,-. Kanskje ikke en så veldig dum vending i saken? Da blir jo fort D90 4000,- dyrere, en dobling i pris, rett og slett (litt rask hoderegning...:roll:). Dermed er det kanskje ikke verdt det å vente på D90, så mye lavere enn idag vil den kanskje uansett ikke gå? Eller?

  9. Gøy det blir nevnt, for jeg har jo ikke eid et dSLR selv, ikke vanlig gammeldags SLR heller for den saks skyld. Så jeg er til en viss grad enig, det er jo mye penger å legge i det uansett hvordan man vrir og vrenger.

     

    Tanken bak å sikte litt høyt er i utgangspunktet at jeg synes det er bedre å bruke litt mer enn kanskje strengt tatt nødvendig først, og så være grisefornøyd med kameraet i lang tid, enn å bruke halvparten så mye penger, og så gå lei etter et år og ende med å kjøpe noe dyrt likevel. Da får jeg heller bruke mer penger på førstegangsinvesteringen, for akkurat der kjenner jeg meg selv som min egen bukselomme. Jeg har en tendens til å gå lei og bytte ting hvis de ikke oppleves som optimale.

     

    Videre har jeg siktet høyt fordi jeg kun har brukt utstyr i denne prisklassen. Både D80 og EOS 350d var jo i samme sjikt da de var nye.

     

    Uansett er det ikke julebudsjettet som går med, dette skal ikke kjøpes før på nyåret/i løpet av våren. :-)

     

    Men det er jo absolutt interessant med andre synspunkter! Og jeg må jo innrømme at jeg håper det skal komme noen gode tilbud på D90 utover vinteren...;-)

  10. Nå har kompaktkameraet mitt heller aldri vært værtett, og kompiser med speilrefleks med på tur har ikke vært noe problem på de turene vi har hatt, så en heavy værtetting er ikke prioritert på samme nivå som bildekvalitet. Det er selvfølgelig interessant å slippe å være livredd for vannsprut osv, men som Brumund nevner over, burde det ikke være noe stort problem om man bare tenker seg om litt..

     

    Når det er sagt, så har jeg aldri lagt føringer for denne diskusjonen på hvilke merker som skal vurderes, jeg har i utgangspunktet bare sagt noe om ca prisklasse. D80 ble nevnt som en aktuell prisklasse, evt strekke seg litt ekstra etter en D90. Men hvis man kan finne et kamera som gir bedre totalopplevelse enn D90, til omtrent samme pris, vil jeg absolutt vurdere det. Jeg har som sagt tidligere i tråden ikke noe optikk fra før, så er ikke bundet av gammelt utstyr. Men det jeg har prøvd av utstyr, er i hovedsak et Nikon D80 (og bittelitt et Canon EOS 350D, men dette var bare minimalt).

     

    Derfor har man endt med D90/D80 som mest aktuelt.

     

    Når det kommer til innkjøp av objektiver, så har jeg ikke økonomi til å kjøpe full pakke med en gang, men jeg forstår det ihvertfall som om kit-objektivet ikke er noe å spare på i forhold til å kjøpe tredjeparts. Men hvilket objektiv er det første man evt skulle investert i, når man ellers står på bar bakke?

     

    Om det står mellom et Sigma 18-50mm F2.8 EX DC Macro HSM og Nikon AF-S DX Nikkor 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR, som foreløpig er hovedforslagene til det første objektivet jeg skal ha til, hva hadde dere gått for?

     

    Edit: Linker

  11. Ja, i det store og hele koker det vel nå ned til at det er Nikon D90 som havner øverst på listen over ting som skal handles på januarsalg (i wish..:p) Evt blir det en d80, hvis de plutselig blir veldig billige.. (relativt sett).

     

    Videre får jeg se an litt hva det blir av optikk, det er mange gode argumenter ute og går her.. Blitz og annet snacks får vi heller ta litt på sikt, kan ikke få alt med en gang..

     

    Pengene går fort her, men regner med at det blir bra. Kjenner jeg gleder meg til å komme igang, ihvertfall.. Må bare bli ferdig med disse hersens eksamenene først... :hrm:

     

    edit:

     

    Ang AF i objektiver, hva er egentlig fordelen med å ha motoren i objektivet fremfor å ha motoren innebygget i huset? Gir det muligheter til høyere hastighet, eller er det kun for å spare plass i huset? Noe må det jo være, hvis det stemmer at Nikon er i ferd med å endre dette over hele linjen?

  12. Med fare for å virke cocky: Råd og råd, altså, når man først skal kjøpe kamera og objektiv(er), så må man vel egentlig regne med at det koster uansett.. Det blir nok et spørsmål om man skal spare litt til, eller å kjøpe nå..:-)

     

    Prisen for huset er satt litt i andre rekke, det viktigste er at jeg finner noe jeg vil være fornøyd med, helst veldig fornøyd med, og som jeg slipper å gå lei av og selge for å kjøpe noe bedre etter et halvår. Om jeg må legge fem eller seks lapper i huset spiller forsåvidt mindre rolle, hvis forskjellen i kvalitet er markant.

     

    Og står det mellom to marginalt forskjellige kamerahus, hvor det ifølge brukere her inne ikke er noen markant forskjell på de to til mitt bruk, så går jeg nok for det billigste. Men jeg tenker litt langsiktig på det, foto kommer uansett ikke til å være noe jeg skal leve av, og ikke en spesiell hobby heller. Jeg vil ha kamera som kan ta godt vare på minner. Derfor kommer jeg aldri til å bytte hver gang det kommer en ny modell, ei heller fly rundt med en diger veske med forskjellige objektiver. Ønsker en best mulig allround-pakke, hvis det finnes noe slikt..

     

    Ble imponert over d80 da jeg fikk låne det, men har jo ikke noen erfaring med Canon-kameraene (bortsett fra kompakte). Og d90, hvis det er en vellykket forbedring av d80 på alle områder, er jo det spennende..

     

    Men forslag til en allround-pakke, da? Altså hus+objektiv, hva mer trenger man? Filtere? Om noen har forslag, så kan jeg jo få sjekket litt priser rundt om, for å få dannet et bilde av hvor mye det vil koste til slutt..:-)

     

    Dyr moro, dette her, uansett...

     

    edit:

    Der hadde det kommet et svar til, ja..

     

    Ang å starte med d300, så tenker jeg veldig i samme baner. Gøy med høyere ytelse osv, men spørsmålet er om det blir alt for avansert å begynne med. Derfor har jeg vel egentlig konkludert med at jeg vil legge meg rundt d80-d90, evt eos 450d eller kanskje også 40d, avhengig av råd herfra. Tror det er et fornuftig segment å legge seg i.

  13. Interessant vending her.. Innser at jeg burde fortalt mer om tiltenkt bruksområde, kanskje. Kameraet skal ikke brukes i studio, for å si det sånn, men ute på tur for å skyte gode minner. Da blir det fort litt snø og ski, actionbilder, men også landskap osv. Dette må kameraet takle, både i forhold til byggekvalitet, men spesielt med tanke på hurtighet osv.

     

    Jeg har testet d80 såvidt, en kompis som har det. Tok endel bilder på en Frankrike-tur tidlig i høst, hvor det plutselig kom et vanvittig uvær over oss med massive skyer, lyn og torden og regn som i en bilvaskautomat, og mange av bildene ble knallbra. Derfor har jeg i utgangspunktet siklet på et d80, særlig nå som d90 kom og senket prisen på d80 en smule.

     

    Men så har jeg lest testen av d90 her på akam, og lurer på om det kanskje er verdt det å legge den ekstra lappen som må til for å få det nyeste?

     

    En annen mulighet er jo bruktmarkedet, er det sketchy å kjøpe kamera brukt, eller er det relativt safe? Evt noen tips om fora for kjøp og salg som er å anbefale?

     

    Og Canon 40D, pros and cons her i forhold til d80? Jeg har jo bare brukt d80 selv, men all erfaring med canon tidligere har absolutt vært positiv.

  14. Hm, kjenner jeg er veldig glad jeg faktisk gikk for å få noen råd her nå, det høres veldig fornuftig ut.

     

    Men jeg har forstått at Nikon-modellene billigere enn d80 ikke har af-motor innebygget i huset, noe som gjør optikken mye dyrere, stemmer ikke dette? Og vil evt optikk med af-motor fungere med et kamerahus man evt kjøper senere, som har dette innebygget? Eller må da all optikk byttes?

     

    Når det gjelder megapiksler og den diskusjonen er jeg ikke så voldsomt opptatt av å få presset flest mulig piksler inn i en liten brikke, vil mye heller ha god kvalitet på mindre antall piksler. Sjansen for at jeg skal blåse opp bildene så voldsomt er uansett liten.. Har ingen ambisjoner om å bli plakatfotograf, men det er gøy om bilder fra alpeturer på ski osv blir noe man virkelig kan glede seg over. Har allerede kastet bort mye tid i løpet av en Chamonix-tur på å ta bilder som ikke ble noe særlig å spare på på grunn av et middels godt Sony ultrakompaktkamera.

     

    To lapper for Nikon d40 høres jo meget bra ut, men hvordan er kvaliteten på bildene her? Er det slik at det bare skal en liten slump ekstra til for å gå markant opp i bildekvalitet?

  15. Hm, vet jeg kunne søkt bedre, men dette mener jeg er såpass subjektivt at jeg like godt kunne lage en ny tråd:

     

    Jeg skal ha digitalt speilrefleks, etter å ha gått lei de toppen middels gode bildene div kompaktkameraer har klart å gi meg.

    Spørsmålet går, som sikkert så ofte tidligere: Hva skal man gå for? Jeg tenkte meg noe i prisklassen rundt Nikon D80, men den kan i verstefall tøyes noe. Gjør vel ingenting om prisen er lavere heller, men..

     

    Slik jeg har forstått det, etter å ha lest litt og snakket med bekjente som driver med litt foto, har jeg forstått at forskjellene fra Canon til Nikon stort sett er smak og behag, og at alle andre merker er litt marginale. Stemmer dette?

     

    Videre kan jeg gjerne tenke meg at dette kameraet skal vare en stund, at det ikke er for dårlig etter bare noen måneder. Kameraet skal brukes i svært liten profesjonell grad, men det er jo alltid morsommere om bildene er gode enn om de er dårlige (selvsagt). Såvidt jeg har forstått det, er de enkleste kameraene, a´la Nikon D40 og Canon EOS1000, veldig greie å lære på, men blir fort for lite avanserte i forhold til manuelle innstillinger. Hva mener man rundt dette? Kan også nevne at jeg bruker mac, om det skal ha noe å si...

     

    Jeg ønsker et kamera som kan hjelpe meg mye i begynnelsen, men som når jeg etterhvert blir flinkere, gir meg rom til å utfolde meg (noe jeg håper også kommer til å skje). Fint hvis dere engasjerte sjeler kan få igang en seriøs, saklig diskusjon rundt dette.

     

    Og det beste er jo om det koker ned til en soleklar anbefaling eller to. Men å få med pro's and con's er viktig, ikke bare ubegrunnede fanboy-uttalelser. Jeg skal jo tross alt bruke dette som grunnlag for avgjørelsen;-)

     

    Gleder meg til å se fruktene av denne tråden!

  16. Noen som har noen tips om gode exchange-servere man kan få konto hos for en billig penge, evt gratis?

    8745891[/snapback]

     

    Du sier gode og gratis i samme omgang her, jeg tror ikke de to tingene er forenlige !

     

    :ph34r:

    8746150[/snapback]

     

     

    Hmmm, sant nok.. Men hvilken er det folk flest bruker her, da? Noen som gir mer for pengene enn andre?

  17. Slenger ut en spec-liste også, hentet fra samme nettbutikk:

    Product Specification

     

    Release Date: July, 2007

    Dimensions: 50 x 100 x 19 millimetres

    Mass: 120 grams (battery included)

     

    Software Environment

    Operating System: Windows Mobile 6 Standard

     

    Microprocessor

    CPU: 32bit Samsung SC32442

    CPU Clock: 400 MHz

     

    Memory, Storage capacity

    ROM capacity: 128 MB

    RAM capacity: 64 MB

    Hard Disk capacity: Not supported

     

    Display

    Display Type: color transflective TFT , 65536 scales

    Display Resolution: 240 x 320

    Display Diagonal: 2.4 "

     

    Sound

    Microphone: mono

    Speaker: mono

    Audio Output: Proprietary jack

     

    Cellular Phone

    Cellular Networks: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850, UMTS1900, UMTS2100

    Cellular Data Standards: CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA

    Call Alert: 72 -chord melody

    Vibrating Alert: Supported

     

    Control Peripherals

    Positioning Device: Not supported

    Keyboard: Slide-out QWERTY-type keyboard, 31 keys

    Directional Pad: 5 -way block

    Jog / Scroll Wheel: Pressable rotary scroll wheel

     

    Interfaces

    Expansion Slots: SDIO, microSD, TransFlash

    Serial: RS-232 , 115200bit/s

    USB: USB 2.0 client, 60Mbit/s , USB Series Mini-B (mini-USB) connector

    Bluetooth: Bluetooth 2.0

    Wireless LAN: 802.11b, 802.11g

     

    Multimedia Telecommunication

    Analog TV: Not supported

    Analog Radio: Not supported

     

    Satellite Navigation

    Built-in GPS: NMEA 0183

     

    Built-in Digital Camera

    Main Camera: CMOS sensor, 1.9MP

    Macro Mode: Supported

    Built-in Flash: Mobile light (LED)

    Secondary Camera: CMOS sensor, 640x480 pixel

     

    Power Supply

    Battery: Lithium-ion polymer , removable

    Battery Capacity: 1050 mAh

  18. Starter likegjerne opp her på egenhånd, jeg.

     

    I presentasjonsartikkelen her på amobil, og også andre steder på nettet, har det blitt presentert et bilde som visstnok skal være s730. Et vanvittig stygt bilde, om jeg får lov til å si det: post-58215-1179583810_thumb.jpg

     

    Men hvor er navigeringsknappene på denne? Hvis den ikke har touch-skjerm, hvordan skal man navigere rundt i os'et?

     

    Derfor tenkte jeg det er på sin plass å vise frem et annet bilde jeg har kommet over, som er fra en nettbutikk som allerede tilbyr forhåndsbestilling. Dette ser også ut som en animert bilde, og ikke et fotografi, men ser dog mye bedre ut:

    post-58215-1179584069_thumb.jpg

     

    Håper for all del det er det siste bildet som er det mest reelle. Nettbutikken det er hentet fra er linker jeg her (EasyDevices). Det må riktignok sies at forhåndsbestillingen her er relativt vag i form. De vet ikke pris, ikke lanseringsdato og har kun dette ene bildet. Men specsene er detaljerte, og de lover å kontakte deg før de belaster og sender telefonen, for å opplyse om pris og forsikre seg om at du fortsatt skal ha den.

     

    Noen kommentarer? Noen som vet noe mer?

  19. Nå som juli nærmer seg, tenkte jeg det var på sin plass med en egen ryktetråd for denne skjønnheten.

     

    Kjør debatt!

     

    (Klippet fra presentasjonsartikkel på amobil:)

    S730 (Wings)

    S730 er sannsynligvis en etterfølger til HTC S710 som vi har gjort en sniktitt på tidligere. Denne telefonen har alle tilkoblingsmuligheter, både EDGE, 3G, HSDPA og Wi-Fi.

     

    Skjermen er ikke trykkfølsom, men på utsiden finner du et vanlig mobiltastatur. Når du skyver opp skjermen finner du også et fullt tastatur i qwerty-format slik at e-postene og tekstmeldingene går unna på et blunk.

     

    I likhet med de andre telefonene som har lekket ut, har også S730 et to megapikslers kamera. Også denne modellen har integrert GPS-mottaker, i likhet med S420.

     

    S730 forventes å være i butikkene i juli.

  20. Jeg har Mac og E65 -- har hatt et par HTC-telefoner (TyTN blant andre), og det å bruke HTC-telefoner på Mac er rimelig nisse, spør du meg.

    8612878[/snapback]

     

    Vil det si at HTC og mac funker direkte dårlig sammen?

    Selvom man bruker Missing Sync? Noer som har erfaringer med bruk av missing sync? Hvordan er dette i bruk i det daglige?

     

    Takk for alle svar så langt! Fyll gjerne på med mer!

  21.  

    Vel, jeg kjenner de tekniske spesifikasjonene, det er ikke det jeg vil høre om. Det er brukeropplevelsen jeg vil høre om. Folk sier HTC'en er treg. Hvor treg? Plagsomt treg? At den henger seg opp. Som med vanlig windows datamaskiner? Det har blitt sagt at Windows Mobile fortsatt er dårlig på telefondelen av funksjonaliteten. Hvor dårlig? Hva er dårlig? Sammenlignet med hva?

     

    With me? Jeg trenger litt ordentlige råd om dette, nekter å bruke nesten fire lapper på noe jeg ikke vet om er bra nok. :hmm:

×
×
  • Opprett ny...