Gå til innhold

iPanda

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iPanda

  1. Leste anmeldelsene på camcorderinfo.com da jeg skulle bestemme meg for nytt kamera. Det stod mellom GS400 og HC1000. Etter å ha lest anmeldelsene var jeg nær ved å bestemme meg for GS400 men synes anmeldelsen var misstenkelig følelsesladet og etter å lest de begge en gang til var jeg ikke lenger sikker. Er veldig mange fora på nettet som refererer til camcorderinfo.com og det kan virke litt som anmelderens personlige preferanser har blitt ganske avgjørende for HC1000. Begynner nå å komme en del tilbakemeldinger fra folk som har brukt kameraet litt og mange av disse er særs positive. Har aldri brukt så lang tid på å bestemme meg for noe men nå har jeg bestemt meg for HC1000. Temmelig sikker på at jeg ikke kommer til å angre og glad jeg tok meg tiden til å gjøre meg opp min egen mening. Det som ble avgjørende for meg var at jeg har gode erfaringer med den solide konstruksjonen av sonys kamera, at jeg likte ergonomien og at jeg er en cadget-orientert person som ikke har noe mot touchscreen. Skal legge inn noen erfaringer straks jeg får meg noen flere.

  2. Jeg er i ferd med å kjøpe dette kamera nå. Hører så mange som uttaler seg negativt om det. Personlig er jeg ikke motstander av ta-på skjerm, kjøper kameraet pga 3ccd, lysfølsomhet og farger og det faktum at Sony sine kamera ofte er bra skrudd sammen (Solide). Er det noen som vil hevde jeg gjør en feil ? Konkrete argumenter og forslag mottas med takk.

  3. Min første post. Veldig mange bra synspunkter her men jeg blir litt forvirret av all informasjonen. En generell kommentar jeg har er at det hadde vært fint om folk kunne komme med "kildehenvisninger" for en del av argumentene og om man kunne "kvantifisere" utsagn som dårligere og bedre kvalitet.

     

    Jeg vurderer om dagen PC350. Det jeg hadde bestemt at jeg ville ha var kun ekte 16:9 og primærfargefilter eller 3CCD. Jeg heller fremdeles mot PC350 selv om jeg ikke kommer til å bruke det til fotografering. Er det noen som kan si noe om hvor mye dårligere den faktiske videokvaliteten blir av at brikken har så stor oppløsning ? Gjør jeg en feil om jeg kjøper dette kameraet ? Noen andre forslag ?

×
×
  • Opprett ny...