Gå til innhold

Vatsvalsen

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vatsvalsen

  1. Hei :)

     

    For en tid tilbake kjøpte jeg meg en Nokia x3-02. Har fram til nå ikke hatt noen problemer med filoverføring av bilder og mp3 på denne men de siste dager får jeg ikke dette til. Kobler telefon til pc med usb kabel og går inn på Datamaskin og inn på Nokia. Men finner ingen bilder eller alle mp3 filene mine der. Veit de ligger på minnekort på telefon da jeg ser de der men får ikke opp noe på pc som sagt. Noen som har noen lure råd om hva jeg kan gjøre for å få dette til å virke igjenn. Har en del bilder på telefonen nå som jeg godt kunne tenkt meg å fått lagt inn på pcen min.

     

    På forhånd takk!!!!

  2. Hei.

     

    Har litt problemer med en Ipod Nano som jeg har hatt i litt over ett år. Er en femte generasjon. Problemet var att jeg tømte den for strøm her om dagen og har koblet den til lader. Men nå får jeg ikke slått den på. Har prøvd å trykke på alle taster å slå av og på hold knappen flere ganger. Har prøvd Menu knappen og senter knappen samtidig også men ingeting skjer. Kobler jeg den til pc og via itunes dukker den ikke opp der heller. Er det noen som har ett råd og tips om hva jeg kan gjøre for å få liv i den igjenn. Eller er det ingen håp!!!!

  3. Hei har kjøpt en SE W580i og har ett lite problem med den. Har nesten ikke dekning på den eller ikke dekning i det hele tatt. Legger den ved siden av andre telefoner så har dem full dekning og jeg har en eller ingen streker på min dekning. Telefonen ble kjøpt sist fredag. Noen som veit hva som kan være problemet??

  4. Hei  :yes:

     

    Sitter her med en sony ericcson T630. Hadde telenor mobil før som opperatør. Bytta til Noextras.net for å senke utgifter litt. Men har vel mista litt av dekninga på den. Vil legge til at jeg hadde trøbbel med Telenor her jeg bor før og men har vel litt mere trøbell med Noextras.net.

    Lurer på om det er en slags dingsedupp eller noe jeg kan kjøpe for å få bedre dekning. Vil helst ikke ha noe kabel kobla til telefonen her. Men finst det noe løsning som kan hjelpe meg som ikke tar for mye plass er det ok.

    Kan og være open for å sette opp antenne her så alle som er med mobil får bedre dekning, for de fleste sliter. Har lagt merke til at det kommer veldig ann på mobilmerke.

     

    På forhånd takk visst noen har noen råd til meg. :thumbup:

    Tror ikke der er noe annet en den kabelen de sikter til her :(

    Antenne forsterker funker ikke bare så det er sagt.

     

    Der byttet du til feil operatør gitt, telenor har best dekningen :thumbup:

    Vel Telenor er så og si likedann her så det har vel ikke så mye å si for min del når jeg bytta. Men prisen er jo ikke til å sammenligne da. Nei jeg får bare prøve meg fram. Kan hende det er lurt å prøve en annen telefon og. Vi får se hva jeg gjør. Kan jo spikre opp ei mast på taket så skal nok dekninga bli en helt annen her. hehehe. :D:thumbup:

  5. Til SonyEricsson modellene er det mulighet for ekstern antenne men du ville helst slippe det.

    Du får antenner på clas ohlson som skal forbedre mobil nettverket.

    Du kan se selv litt på antenne på Denne linken

    Forstår jeg det sånn att jeg ikke da trenger noen kabel kobla til telefonen, eller må jeg ha dette????

    Vil liksom helst slippe å måtte gå rundt i huset med en kabel tilkobla telefonen!!!

  6. Hei :yes:

     

    Sitter her med en sony ericcson T630. Hadde telenor mobil før som opperatør. Bytta til Noextras.net for å senke utgifter litt. Men har vel mista litt av dekninga på den. Vil legge til at jeg hadde trøbbel med Telenor her jeg bor før og men har vel litt mere trøbell med Noextras.net.

    Lurer på om det er en slags dingsedupp eller noe jeg kan kjøpe for å få bedre dekning. Vil helst ikke ha noe kabel kobla til telefonen her. Men finst det noe løsning som kan hjelpe meg som ikke tar for mye plass er det ok.

    Kan og være open for å sette opp antenne her så alle som er med mobil får bedre dekning, for de fleste sliter. Har lagt merke til at det kommer veldig ann på mobilmerke.

     

    På forhånd takk visst noen har noen råd til meg. :thumbup:

  7. Takker for gode tips.

    Nå har jeg da fortsatt telefon linje så jeg får jo lasta ned på den.

    Må legge til at når jeg bruker analogt modem 56 kbp så funker alt som det skal. Tok å lasta ned firefox.

    Men da skjedde det nemlig mer her nå kommer jeg ikke inn på sider på net som er utenlandske. Sitter her å klør meg i skallen og skjønner ingenting.

    Begynner nesten å lure på en del ting her. Hvorfor får jeg ikke noe beskjed på hva som er galt når jeg ringer selskapet som leverer breibandet. Dem sier dem skal ringe meg opp igjenn og jeg hørere ingenting. Sendt mailer og spurt men får ikke svar. Kan det være modemet tro?????

    Nesten så jeg blir gal av dette her.

    Men er fortsatt motagelig for tips da. Gir meg ikke prøver alt som skal til for å få ting til å funke her da. For det er så kjipt at det ikke virker.

  8. Sorry men jeg forklarte meg vel litt dårlig der ja. Kan ta ett eksempel her. Skal foreksempel laste ned msn messenger 7. Når jeg trykker på last ned så stopper det helt opp og vil ikke laste seg ned. Og hver gang jeg trykker på download av ett program så begynner det rett og slett ikke å laste ned noen ting.

     

    Legger til at jeg tok en ytelse test av linja mi og fikk der 495.

  9. Hei.

     

    Har endelig fått meg breiband etter mye venting. Får koblet meg på linja og surfa og detta går fint. Kjapt og greit. Men når jeg skal begynne å laste ned windowsoppdateringer og andre programvare oppdateringer så nytter ikke dette. Sliter og med å få sett video snutter fra nett. Linja mi er ei sdsl linje som skal gi 512/512. Noen som veit ka som kan væra problemet her???

     

    På forhånd takk.

  10. Hei.

     

    Jeg har ett lite spørsmål. Skal konvertere noen mov filer til mpeg eller fra mov til avi og fra avi til mpeg. Da har e skjønt at dette går greiest i Quick Time Pro. Men så før jeg kjøper dette programmet lurer jeg på. Visst jeg skal ta ned filmsnutter fra dvd og nett. Funker da det samme programmet eller er det noe annet jeg bør bruke?? Kan og tenke meg å drive litt med enkel redigering. Er det noen som veit om noe program som er eventuellt mer brukbare enn Quick Time Pro og hva jeg bør satse på. Bør selvfølgelig ikke koste all verden men litt er da greit.

     

    Håper på svar jeg nå da.

     

    Med vennlig hilsen Vatsvalsen.

  11. Hei.

     

    Sitter med en bærbar pc som jeg har koblet til en router av typen philips wireless base station 11 g. Dette fungerte som bare før. Men så formaterte jeg maskina og skulle begynne å bygge opp igjenn.

     

    :no:

     

    Det er da problemene har startet. Jeg får nemlig kontakt mellom router og maskin, men jeg får ikke noe nett via det trådløse her.

    Har prøvd det meste tror jeg, men selvfølgelig ikke alt for det skal vel fungere om jeg har formatert maskina mi.

     

    Noen som har noe forslag til hva som kan være galt og eventuelt hva jeg kan gjøre for å få det til å fungere her igjenn. Eller om noen har hatt lignende problem som kan gi meg ett lite tips????

     

    :yes:

  12. Hei. :yes:

     

    Har bare ett lite spørsmål. Er det noen som veit om ett firma som selger brukte bærbare pc er.???? :blush:

     

    Og hva jeg bør se etter!!!!! :hmm:

    Maskina skal brukes til å spille musikk på og eventuelt filmer. Noen spill blir det vel og trenger da ikke være nye spill. Litt tekstbehandling. Hvor mye minne trenger jeg og hvor stor hardisk i gigabyte er mest lurt da. Pcen bør bli så billig som mulig for jeg har en stasjonær så det blir bare en tilleggsmaskin dette da. Bør helst være trådløst nettverkskort kanskje og siden jeg skal sette den opp mot den stasjonære.

     

    På forhånd takk. :)

  13. Hei igjenn.

     

    Meg med den trege linja her. Nå har jeg kobla meg på nettet med samme linje og kabel fra modem til veggkontakt. Men sitter med den bærbare maskina til dama mi og no får jeg 50,6 kbps så det er jo helt tydelig at jeg kan dra mere ut av linja mi.

    Tror jeg vil prøve å kjøpe meg ett nytt modem til den stasjonære maskina mi. Har jo hatt den i nesten to år så noe vil vel hangle etter etter så lang tid.

     

    Visst noen tror det kan være andre ting som er galt er jeg glad for å få tips om dette før jeg handler nytt modem å installerer nytt.

     

    Vatsvalsen.

  14. Hei igjenn.

     

    Vatsvalsen her.

     

    Vil og legge til at under aktivitet og motatt når jeg ser på tilkoblinga så står det feil 1. Noen som blir noe klokere da?? Dessuten så når jeg nå instalerte windows xp service pack 2 så datt vi ned på 31,2 kbps her så jeg skjønner ikke noe.

    Skal jeg prøve med ett nytt modem kanskje. :hmm:

     

    På forhånd takk.

     

    Hilsen han med treg linje.

     

    Vatsvalsen.

  15. Hei.

     

    Jeg er av de få som bruker vanlig gammelt modem. Dette fordi jeg ikke kan få adsl eller breiband. Problemet er at når jeg har koblet meg på nett så er hastigheten 33,2 kps 32 kps 36.7 kps 37,2 kps 38,6 kps. Dette er veldig irritabelt :mad: . Lurer derfor på om noen veit om noe jeg kan gjøre for å få hastigheten opp en del. Eller om noen veit hva som er galt. Vi er lovd breiband her men det tar visst sin tid. Ville vert morro å få litt kjappere hastighet før den tid.

     

    Håper noen kan hjelpe.

     

    På forhånd takk.

     

    Vatsvalsen.

  16. Takker for tipset. ;)

    Har nå funnet ut at jeg må konvertere mov filene mine og da antagelig helst til mpeg/mpg. :D Har funnet noen programer på nettet hvor dette er mulig men de er selvfølgelig ikke gratis. :(

    Dem jeg har fått lastet ned setter reklame mitt på filmen min og det er kjedelig. :angry:

     

    Har noen ett forslag til gratisprogram som jeg kan få tak i som ikke setter reklame mitt på filmen min??? :) Eller er jeg nødt for å kjøpe det ett program???? :innocent:

     

    Håper noen der ute ser dette og som kanskje veit litt om det som gir meg ett hint. :thumbup:

     

    På forhånd takk. :D:D:D:D

     

    Hilsen

    :cool: Vatsvalsen :cool:

  17. Hei. :blush:

     

    Jeg har ett lite problem som jeg trenger litt hjelp med.

    Jeg har noen videosnutter som jeg har tatt med digitalkamera (foto) pluss en del andre videoer. Skulle gjerne ha lagt disse ut på cd slik at jeg kan få visst dem på DVD spilleren min. Jeg har ingen DVD brenner. Har ett program som skal klare dette men det tar ikke mine MOV filer. Lar dette seg gjøre og eventuellt hvordan.

     

    På forhånd takk. :love:

×
×
  • Opprett ny...