Gå til innhold

Monicakuku

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Monicakuku

  1. Kriaaaaa skrev (På 15.1.2022 den 0.39):

    Hei! Kom til å tenke på en gammel serie som gikk på nrk før, men klarer ikke å funne ut hva den heter, hehe😅 Den handlet om en jente som het Dina eln som fikk strøm i seg og etter det fikk hun superkrefter eln haha, ho lager en superhelt drakt selv og moren er død, but thats all I remember 😅 Thankuu

    Ååå jeg husker den jeg å, den het noe med energi men husker ikke jeg heller

  2. Lunareen skrev (På 5.7.2022 den 9.38):

    Hei!

    Jeg kom på en serie som jeg ikke har sett på flere år men klarer ikke å huske hva den heter. Den handlet en verden hvor alle menneskene måtte under jorden fordi overflaten var blitt forurenset. Mange år senere så dukker det opp tre unger (en jente, og to gutter som jeg tror var søsken, den ene var mye yngre enn de to andre) som på en eller annen måte kom seg opp til overflaten. De måtte da finne out om overflaten var beboelig eller noe slikt. Det var også en mann som prøvde å stoppe dem. De hadde også en sånn mini robot som fulgte med den over alt.

    Var veldig strengt under jorda, med masse vakter som passet på og slikt. Husker også at jenta var mørk i huden med blått hår som hadde en litt rar fasong (hadde også to gull bånd rundt noen deler av håret) de andre husker jeg ikke så veldig mye av. Men husker at i hver episode så dro de til forskjellige steder for å gjøre forskjellige ting. Tror også de møtte på muterte skapninger (på grunn av forurensningen) her og der. 

    Den heter chumballs!!

  3. HazelOrb skrev (På 14.12.2022 den 23.55):

    Hei! Jeg prøver å finne en animert serie som må ha blitt lastet opp på nett ukentlig, muligens i løpet av 2009-2012.

    Så vidt jeg husker en barneskole elev som ble sendt til en annen planet for å redde den. Det var et "ondt" selskap som forurenset mye, sjefen var faren/relatert til en hovedkarakter?

    Husker at slutten viste at jordkloden ville ende opp akkurat som planeten deres om vi ikke gjorde noe med det. Kan hende NRK produserte den, men husker ikke helt. Var hvertfall veldig stort fokus på klimakrisen.

    Tror du mener chumballs litt usikker

  4. Trenger hjelp222 skrev (På 26.2.2023 den 13.37):

    Vet noen om en serie som var med ekte mennesker der en jente var på en type leirskole eller noe også var de voksne der veldig rare og gikk med lange kapper på kvelden også var det et fyrtårn? Den gikk på 2000-tallet. Husker ikke mer håper noen kan hjelpe.

    Ååå keg tror jeg vet hav du mener. Var det lissom grønn og lilla tema på ting og symbol med to 8 krysset med hverandre?? Slags firkløver?

  5. Jeg trenger hjelp ved å finne en serie som handlet om en utvekslings elev i et annet land med andre utvekslings elever og den handler mest om ungdommer som går gjennom puberteten. Det er tegnet serie og har vært i nrk super før. I en episode var det hovedrollen som fikk mensen for første gang osv og i en annen episode var det en gutt som fikk stå pikk under søvne der han drømte om læreren sin. 

×
×
  • Opprett ny...