Gå til innhold

Vod kaNockers

Medlemmer
  • Innlegg

    1 596
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vod kaNockers

  1. jeg er 191 og har alltid gått for kølle på 100cm, eller 101. Da har du bedre rekkevidde enn mange andre med lange armer og kølle. Flex på kølle burde ikke være mindre enn 26mm, men 32 synes jeg blir for mykt. 28-29 er passe til deg som nybegynner. Det er de tipsene jeg har til deg. ellers merke og utforming er smak og behag.

     

    ta en tur innom esport.no og se på køllene de har, les beskrivelse. Trenger ikke å kjøpe derfra, men du blir klokere på hvilke kølle du har lyst på :)

    • Liker 1
  2. Nittutt, som jeg nevnte tidligere, hun vil takke ja med glede til middagen, men må avlyse igjen senere. har allerede foreslått noe lignende og andre aktiviteter.

     

    tar det også med ro, kjenner hverandre i et halvt år nå.

     

    kommer ingen vei med den fremgangsmåten du foreslår, er derfor jeg måtte spørre herpå forumet.

     

    Fordi vi jobber i forskjellige avdelinger kan jeg holde kontakten ganske begrenset, for å ikke havne i vennesonen. det er ikke vanskelig da vi har ofte ikke tid til å gå til hverandre og prate heller

  3. Får markere meg på denne tråden for å vise at det er en til her :)

     

    Nylig fant meg et nytt lag som er mer ordentlig enn det forrige tullet jeg var med på.

     

    Spiller som midten på Void IBK i Bjølsenhallen i Oslo

    4. div

    Har spilt i ca 10 år og spiller med Unihoc Bow 26 med player bladet.

    Gleder meg til å spille på et ordentlig lag med regler og dommer igjen, ...ikke minst keeper :)

  4. ok, takker for svar. Jeg skal be henne på en date og være tydelig at det er en date istedenfor å bare spøre om vi skal finne på det og det andre som jeg spurte henne før.

     

    Må bare vente med det i ei uke da jeg er i utlandet nå.

     

    Hvis du sier nei etc, er det greit å si noe som: jeg er ikke enig med ditt synespunkt men respekterer din beslutning etc, eller er det dårlig å si om uenighet?

  5. Liker ei jente på jobben som jeg har en god tone med og vi kan snakke sammen leenge og greier. Men hun har liksom sagt en gang ala "hun holder seg unna forhold for å ikke bli brent." tror hun også opplevde noe dritt når hun var yngre.

     

    Har flere ganger invitert henne på noe casual med positiv respons men hun måtte avlyse det etterpå.

     

    Jeg vet hva friendzone er og er 90% sikker på at jeg ikke er der.

     

    jeg er 26 hun 23, jobber på forskjellige avdelinger og ser ikke hverandre hver dag. kan hende hun slutter snart også da hun er vikar.

     

    Hva synes dere? håpløst? eller mulig å få til noe med en annen fremgangsmåte?

  6. Kjenner meg igjen når jeg var på din alder. det som hjalp meg var å drive med lagidrett jeg likte og delta på kamper.

     

    1. formen ble bedre og selvtillitten gikk opp

    2. når du spiller kamper tenker du at alt annet er barnemat, så er det lettere å takle alt annet

    3. jeg klarte faktisk å imponere 2 jenter når de kom for å se på meg slik at forholdet gikk videre (har ikke gjort noen syke greier heller)

     

    tenkte å poste dette som et alternativ som hjalp meg i livet, kombinert med det andre Logarit sier

  7. Juviking, kan hende. Men hun snakket om følelser også er hun lei etter 2,5 dager? .....kanskje det, men trodde forelskelsen varte mye lenger i startfasen. Husk at dette her er jente som sa hun ideelt sett vil ha sex hver dag flere ganger om dagen, lol. For min del virker det ikke unormalt, er ikke så mye av den kyssingen som dere tror.

     

    vidarkri, tror ikke det, da jeg bodde hjemme hos hennes foreldre med henne, hvor var hun i halmen? På doen på jobben hennes? Men kunne stemme i et annet tilfelle.

     

    Skal gi henne mer plass når hun kommer i morgen.

  8. ....Vi får alenetid på rommet mitt i 1 time senere på dagen, men det blir en Lutefisk middag på andre side av veggen, så sex går ikke :/

     

    Joda, spennende det! Goooo for it! :dribble:

    Hun kom sliten i går, ....og siden jeg savnet henne hele dagen og var innstilt til å begynne å kline med henne prøvde jeg å starte med et kjempekyss, mens hun gikk for en vennlig kinn mot kinn. Når hun skjønte hva jeg prøvde på ble hun sur fordi hun var sliten og jeg åpenbart ikke tok hensyn til det (jeg visste ikke det, sorry). Så bestemte jeg meg for å finne ut hvorfor hun er fortsatt så kald mot meg, da snakket hun ut igjen....denne gangen sa hun at jeg var for mye på.....eh, var jeg det? Ikke noe mer enn før. Er nyforelsket og greier her. Tok inn det om at vi var bestevenner så lenge, nå er vi plutselig i et forhold.... Til slutt sa hun at jeg skal ta det med ro og ikke stresse, hun gjentok det siste 4 ganger på rad, hvis ikke mer.

     

    Jeg er ikke noe ball man kan sparke rundt, jeg konfronterte henne med mine synspunkter og mine meninger, hun skjønte til slutt også hvor bekymret jeg var for hvor jeg trodde dette var på vei, satt seg fort ved siden av meg og ga meg kjempeklem og sa at jeg ikke skulle bekymre meg om det.

     

    Så var vi ferdig med det og samtalen gikk over til vanlige daglige ting. Halv time senere et kyss ha det bra og hun dro hjem med bussen.

     

    HVORDAN ser dette ut fra siden? Ikke noe å bekymre seg for? Eller?

  9. Nja, vi kysser og sånt nå, men fordi vi var hjemme hos foreldrene hennes hele uka, var hun ikke villig til å gjøre så mye ut av det. Føler fortsatt at hun er som hun sa "frustrert for at jeg er for treig", men hva kunne jeg gjøre? Bodde hos foreldrene og moren hennes er sykemeldt og var med oss hele tiden. Ser henne en liten stund senere i dag, tenkte å ta henne og bygynne å kline med henne passe agressivt for å vise at jeg har lyst på henne. Er besøk her hvor jeg bor også, en del folk, så får ikke være alene med henne heller :nei:

     

    Så vi er ganske frustrerte begge to med andre ord. som sagt hun kommer hit i 1 time for å hente noe klær (her i Oslo), så drar hun hjem til foreldre. Kommer tilbake til meg på onsdag kveld og så drar vi på båttur til Danmark.

     

    NOEN TIPS? om hvordan jeg kan få henne til å glede seg til denne båtturen? Vi får alenetid på rommet mitt i 1 time senere på dagen, men det blir en Lutefisk middag på andre side av veggen, så sex går ikke :/

  10. Haha, skjule ja, alle mine mistanker høres bare latterlige nå som jeg vet hva grunnen var. Hun har lagt seg nå.

     

    Hun var redd for å gå alene fra veninna så sent, lite belysning i det området. Hun ringte og spurte om jeg kunne komme og møte henne, noe jeg gjorde. Litt småprat i starten, så kom jeg til saken: startet med at hun var sååå glad når jeg først kom, men virker ikke glad og avstøttende nå, hva skjedde? Og DER kom det ut ganske mye som hun holdte inne i seg.

     

    Hun var veldig frustrert, og det fordi ...wait for it....wait for it....jeg var ikke agressiv nokk, faktisk. Fra min side var jeg forsiktig, tenkte vi var venner lenge, nå må jeg avansere varsomt her. Mens hun er (det visste jeg fra før av) veldig følelsesladet, masse følelser som strømmer ut og det er ingen toleranse for forsiktighet, varsomhet og lansomhet som jeg praktiserte. Hun ble sååå sur at jeg var så forsiktig, ville at jeg skulle være røff mot henne med en gang (hun hintet om det på telefonen, men jeg trodde likevel jeg måtte tone det ned i starten). Og sånn er jeg selv, jeg liker å være "bad boy" så jeg ble mer og mer glad, ikke bare fordi problemmet var løselig, men også at hun er sånn og liker det sånn.

     

    Mens hun kom med masse argumenter tok jeg bare tak i henne (hun var så hot når hun snakket sånn småsint :) ) og kysset henne intenst, det ble med en gang gjensidig. Par kyss senere kom vi hjem og begge ble lettet. Nå er det bare å være meg selv, og drite i denne forsiktigheten jeg trodde var lurt i starten, lol.

     

    Edit: Det var veeeldig bra at jeg snakket med henne, jeg skjønte ut ifra det hun sa, at om jeg ikke snakket med henne tidlig nokk, kunne dette bli veeeeldig trist historie. En stoooooor takk til alle dere som tipset om å snakke med henne om det.

  11. Maldavo: ditt svar er betryggende. Håper det er slik.

     

    Trespiser: er også dypt inne i meg enig med deg, men håper det er ikke sant. Jeg prøver å forberede meg til det, men så dypt forelsket som jeg er, så går det bare ikke å forberede seg lenger...det går bare ikke...blir vondt uansett om det skjer :(

     

    Rumpelstiltskin: Vil si både til deg og andre lesere her at hun påpekte i etterkant for 2 mnd siden at jeg var for treig med å "make a move on her" de forrige 2 år (plus at det var andre grunner til at vi ikke ble sammen). Derfor prøver jeg kanskje delvis på grunn av forelskelse, delvis for å ikke skuffe henne med å "være treig" som hun sier å kjøre på for fullt med oppmerksomhet. Spillte jo myye hard to get før, og det kommenterte hun som "treeeeeeig", lol.

    Jeg kan gi deg tips på veien. Det du trenger for å helbrede deg seg selv på en effektiv måte dersom forholdet tar slutt er å reise bort og bli borte. Reis til en storby du liker godt hvor ingen kjenner deg og lev på å samle flasker, hjelpe turister osv. Eller så kan du ta deg en tur langt ut i skogen med telt og sovepose og leve på fisk og bær.

     

    Det som skjer med deg er at du blir så sliten at du ikke kan tenke på noe annet enn å skaffe deg mest mulig mat og få gjort det du må for å ha det best mulig. Du vil bli overrasket over hvor mye kroppen tåler og hva du er i stand til å gjøre.

     

    Når den prosessen er over og du er hjemme igjen så er du så sliten at du bare gjør det du liker best og sakte men sikkert så vil du finne tilbake til deg selv.

     

    Jeg har utført både bytur og skogstur på denne måten men jeg vil ikke anbefale deg å gjøre det men det er en ekstrem måte å rive seg løs fra det vonde på for så å bygge seg opp på nytt og finne sin egen styrke igjen og du bør vite hva du skal ta med deg. Jeg hadde kun en sekk med et pledd, pute og så mange sokker som mulig, noen småting som lighter, tobakkspipe(bare hvis du røyker), penn og papir til å ta notater, kamera, lader til mobil, mobilen skal bare brukes hvis du må.

     

    Ellers så er fysisk aktivitet svært viktig for å kvitte seg meg mentale lidelser.

     

    Men løsningen for deg kan godt være noe annet selv om det kan kanskje hjelpe deg også. Jeg var selv dypt forelsket og ga alt og så på den som min største kjærlighet noen sinne og synes det var vanskelig.

     

    Jeg vet du har mye å glede deg til i livet. Du er fortsatt ung.

     

    Håper det ordner seg og lykke til!

    Takk for tips, jeg har idrett og dagsturer ut som kur, prøver å slite meg ut på samme måte, men om det skjer, blir det vondt uansett og det lenge.

     

    Kanskje dommen er ikke langt unna, venter og gruer meg her. Tankene løper kaotisk overalt, tenker på hva jeg kunne ha gjort galt veldig mye.

  12. Hehe, jeg ser den, men hva folk prioriterer er forskjellig. For meg er det å tilbringe livet med en jeg stortrives meg viktigere enn penger, penger kommer etterhvert uansett. Kjenner mange som har slitt ræva for å tjene de millionene, for så å finne ut at: oi, jeg er 50 og har ingen bortsett fra disse pengene. Så dra til Thailand og fikse seg en jalla kone med tegnspråk forhold uten følelser. Men alle er forskjellige.

     

    Denne jenta er verdt å kjempe for....og karrieren fikser jeg uansett

     

    Merk deg at folk flest har en hel del forhold igjennom livet, noen mer vellykket enn andre. Og de føler akkurat like mye for alle og enhver. Forhold for meg virker litt overflødig, det bare er der fordi det er noe samfunnet forventer av deg. For mange har det sine fordeler. For meg er det i det store og det hele bortkastet tid. Jeg blir nok å ha noen flørter med tiden, men det blir seinere. Etter jeg er sterilisert og karrieren er i boks. Det ene forholdet jeg har bak meg krevde det som tilsvarer x10 normale forhold. :p

     

    Jeg skulle ønske jeg var foruten de erfaringene jeg har gjort meg.

     

    Lykke til med jenta og karrieren.

    Jo takk. Jeg forstår godt din holdning, men sånn er jeg bare ikke :)

  13. Jeg går frem og tilbake om jeg skal konfrontere henne før hun legger seg i kveld.

     

    På den ene siden kan jeg virke slem hvis det er noe annet som er i veien, enn mangel på følelser (følelsene borte på et øyeblikk? wtf)

     

    På den andre siden så fortjener jeg ikke å få en så kald skulder uten noe solid grunn.

     

    Den turen til Danmark i neste uke kan bli veeeeldig Awkward, kanskje ikke noe av i det hele tatt.

  14. det er nok slutt mellom dere.. Vær forberedt på det. Har kommet så langt i livet at jeg har funnet ut kjærlighetsproblemer er noe av det som ødelegger mest her i livet men jeg har også vært så heldig at jeg har fått alle mine drømmer oppfylt og det har ført til at jeg har fått min indre styrke tilbake. Kjærlighetsproblemer spiser opp din indre styrke. Jeg gidder ikke å tilføye mer.

     

    Du har et utrolig bra poeng her. Akkurat dette her er min nye "religion". Koser meg over andres problemer på denne fronten. Det er utelukkende dette som har motivert meg til å jakte på en karriere fremfor "familiefar" opplegget. Karrieren er det viktigste. Hvem du stikker tissen inni er så utrolig likegyldig at det er nesten vanskelig å beskrive med ord. Tenk hvor ubetydelig det egentlig er. Sammenliknet mot en lang flott karriere med drøyt over millionen i lønn.

     

    (man kan ha begge deler, sier bare at man ikke bør la karrieren gå i vasken over noe tull med en partner. Altfor mange gjør det mistenker jeg. Det er ikke lite smerte som kommer ut av samlivsbrudd og utroskap og generelt faenskap på dette området. Er ikke rart drap selvdrap er vanlig).

    Hehe, jeg ser den, men hva folk prioriterer er forskjellig. For meg er det å tilbringe livet med en jeg stortrives meg viktigere enn penger, penger kommer etterhvert uansett. Kjenner mange som har slitt ræva for å tjene de millionene, for så å finne ut at: oi, jeg er 50 og har ingen bortsett fra disse pengene. Så dra til Thailand og fikse seg en jalla kone med tegnspråk forhold uten følelser. Men alle er forskjellige.

     

    Denne jenta er verdt å kjempe for....og karrieren fikser jeg uansett

  15. Maldavo: ditt svar er betryggende. Håper det er slik.

     

    Trespiser: er også dypt inne i meg enig med deg, men håper det er ikke sant. Jeg prøver å forberede meg til det, men så dypt forelsket som jeg er, så går det bare ikke å forberede seg lenger...det går bare ikke...blir vondt uansett om det skjer :(

     

    Rumpelstiltskin: Vil si både til deg og andre lesere her at hun påpekte i etterkant for 2 mnd siden at jeg var for treig med å "make a move on her" de forrige 2 år (plus at det var andre grunner til at vi ikke ble sammen). Derfor prøver jeg kanskje delvis på grunn av forelskelse, delvis for å ikke skuffe henne med å "være treig" som hun sier å kjøre på for fullt med oppmerksomhet. Spillte jo myye hard to get før, og det kommenterte hun som "treeeeeeig", lol.

  16. Har vanskeligheter for å tro at dette bare er virkningene fra hormonene i angrepillen. Jeg har selv tatt angrepille to ganger og har ikke merket noe på humøret i det hele tatt. Dette er nok ganske forskjellig fra person til person, men tror likevel det må ligge noe mer bak oppførselen hennes..

    Enn hvis hun har mensen? Kan det være så ille da? Jeg har en viss grunn til å mistenke menstruasjon rundt denne tiden her nå, basert på alt vi snakket med henne om før.

  17. Oppdatering:

    Hun kom hjem, da snakket jeg en del på mobilen. Vi bare hilste på hverandre, hun var hjemme i kanskje 1 time før hun plutselig sa at hun drar til ei veninne (kjenner hvem det er). Jeg spurte alene? Ja sa hun, det er en slags jentekveld, jeg lovte. Hun dro uten å si noe mer eller se på meg. Jeg holdte meg tilbake og ga henne masse rom.

     

    Vet ikke om hun sa det på tull, men hun sa noe om en hodepine i 3 dager til broren sin som maste.

     

    Begynner å tro mer og mer at dette her kommer ikke til å gå bra :(

     

    Tror også at dette her er latterlig nå, kanskje jeg gidder å konfrontere henne i kveld.

  18. Altså jeg sier ikke at du skal ta totalt avstand fra henne, men kanskje droppe å f.eks sitte ved siden av henne i senga hver morgen, og hvis du f.eks sender mye meldinger kanskje trappe litt ned på det etc.

     

    Når det kommer til det med å snakke om det, så vet jeg ikke helt, siden hun praktisk talt jaga deg ut av rommet. Jeg ville ikke venta alt for lenge til det iallefall, men kanskje lodde stemninga om du skulle ta det ikveld eller en annen gang om hun er i bedre humør.

    Gjør det ikke hver morgen, men det virket passende i dag, til hun ble "bananas".

     

    Kan tilføye at jeg vet hun var ute etter et langt og seriøst forhold (generelt) og alt vi snakket om tatt i betraktning, ville hun ha seks med meg kun hvis jeg var ute etter et seriøst forhold.

     

    Takk til alle som gidder å svare, det hjelper meg stort, da jeg har holdt dette inn i meg siden i går. Skal såklart oppdatere hvordan hun oppfører seg de nærmeste par dager.

×
×
  • Opprett ny...