Gå til innhold

windowwasp

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av windowwasp

  1. On 1/21/2023 at 9:22 PM, Salvesen. said:

    Det er helt urealistisk å forvente å få tilsvarende lønn som en med lang erfaring når en er ung. Det blir en stor utgift over tid for du vill forvente 5%+ økning i lønn hvert år fremover. Dette blir mye penger over tid.

    Takk for svar. Forventer absolutt ikke å få lik lønn som min forgjenger, men ønsker å få bedre innsikt i hva jeg burde ligge på før jeg forhandler lønn.

     

    On 1/22/2023 at 3:14 AM, vidor said:

    Høres ut som du har grei kapasitet til å tilegne deg nødvendig kunnskap raskt, og det burde en god arbeidsgiver også se og belønne.

    Det er jo også noe med det å bli kastet ut på dypt vann som gjør at en lærer seg å svømme veldig fort, så tipper du har jobbet ganske hardt for å nå mest mulig det nivået den tidligere ansatte hadde.

    Jo, det kan jeg relatere til. Det var mange timer med lesing på ettermiddagen da jeg startet - nå er det mer lesing opp mot sertifiseringer (ikke nødvendig for stillingen, men det skader ikke). 

    Føler jeg fyller skoene ganske godt og kanskje mer, da jeg har tatt på meg ekstra.

  2. Stillingstittel: Driftsingeniør (in-house)

    Sted: Oslo

    Erfaring: 2 år etter fagbrev.

    Alder: 22 år

    Sertifisering: CCNA, AZ-104 og RHCSA

    Goder: Mobil / Internett, og veldig god forsikring.

    Utdanning: Fagbrev

    Årsinntekt: 550.000

     

    Personen som satt i stillingen før meg lå på 900k i lønn, men da med mye erfaring. Jeg har tatt over alle arbeidsoppgavene og ansvarsområdene hans, og startet en del prosjekter for å videreutvikle infrastrukturen i bedriften. 
     

    Jeg ønsker å tro at jeg er ydmyk, og vil ikke be om for lite når forhandlingene starter. Håper det er noen i denne tråden som kan stille med litt råd.

×
×
  • Opprett ny...