Gå til innhold

olioolio

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olioolio

  1. Mala skrev (19 timer siden):

    Gitt at jeg fant rett skjerm, så sier rtings.com dette:
    https://www.rtings.com/monitor/reviews/asus/tuf-vg27aq

    Testen ble sist oppdatert 04.06.22, altså før PS5 fikk 1440p støtte.
    https://www.ign.com/articles/ps5-getting-1440p-monitor-support-today

    Her har du forøvrig Asus sin liste over monitorene sine som har en form for PS5 støtte:

    https://www.asus.com/support/FAQ/1045097/

    Så om du har lest om tilfeller og at folk sliter før PS5 fikk sin 1440p støtte, så kan det fortsatt være håp slik jeg tolker det.

    image.png.7e5d2a64b353e4564a78c49f5c0ce303.png

     

    Tusen takk for nice svar. Kan se ut til at noen får det til, og andre ikke (som tyder på at det skal være veldig mulig ;)) Får bare krysse fingrene, så tipper jeg at det skal gå fint.

    • Hjerte 1
  2. Kjøpte meg en ASUS TUF VG27AQZ i black week, og venter nå på å få monitoren. Skal bruke den sammen med min nye PS5, mainly for å kunne oppgradere til 120fps. Etter å ha lest litt reviews så ble jeg brått litt usikker på om det er mulig å få til, da det virker som folk har hatt problemer med det. Jeg kan generelt lite om sånt, så spør etter råd her. 

    Er dette en god monitor for PS5, og får jeg utnyttet 120fps, og muligens 2k?

  3. Ephrus skrev (10 minutter siden):

    Kast forbrukerkjøpsloven etter power, 🙂 liker punkt b.

    § 19.Forbrukerens krav ved forsinkelse 

    Dersom tingen ikke blir levert eller blir levert for sent og dette ikke skyldes forbrukeren eller forhold på forbrukerens side (forsinkelse), kan forbrukeren

    a. holde kjøpesummen tilbake etter § 20
    b. kreve oppfyllelse etter § 21
    c. kreve heving etter § 23
    d. kreve erstatning etter § 24.

    den er fin faktisk, tar med meg den :) 

  4. Ephrus skrev (1 minutt siden):

    Har vert en del av de episodene hos power de siste ukene. Fikk du ordrebekreftelse på klikk & hent? Hvis ja så skal du kreve at de holder av ps5 til deg

    yes, begge gangene fikk jeg bekreftelse, og begge gangene "glemte" de å sende ut melding om at de hadde gjort en feil. Reist norge rundt siste uka :) De nevnte noe sånt, så tenkte jeg skulle dra opp og forsikre meg om det i dag, begynner å bli lei hehe

    takk!

  5. Flere enn meg som har opplevd å reservere på klikk & hent på Power, men når jeg kommer for å hente vare, så har de den ikke allikevel?
    Fikk tak i ps5 her om dagen, men når jeg skulle plukke den opp viste det seg å være en bug i systemet (gudene vet om det er sannheten), som gjorde at jeg måtte dra tomhendt hjem. Det samme skjedde når jeg bestilte en ny monitor under black week. 

    Kjenner jeg begynner å bli sliten av Power og alle disse "bugsa".

  6. Nizzen skrev (12 minutter siden):

    De som følger med får. Slik har det vært siden release. De som er giddalause og bare tror at PS5 hopper opp i hendene automagisk, får ikke en dritt :p
    Slak er det mye annet i verden. Innsats gir resultat ;)

    Tror du misforstår hva jeg mener her. At hver enkeltperson må ringe inn hver gang de lurer på om en butikk har fått inn eksemplarer, er både ineffektivt og bortkastet tid. Det bør være en bedre løsning enn som så, som er bedre for både kunde og ansatt.

    • Liker 1
  7. THSB skrev (8 minutter siden):

    Først av alt: Elkjøp Slependen skal få inn et parti mandag morgen, i følge det en ansatt sa da jeg var der på leting tidligere i dag. Så:
    image.thumb.png.0326428ee22935b1dbe9d50f45f205ee.png
    image.thumb.png.a6cd335fe2dbe43e3c50b0357cd84480.pngVet ikke om dette er helt on point, så dere må bare slette posten om det er bom eller allerede velkjent info. Det er i hvert fall slik at man kan finne ut om Elkjøp har PS5 på lager via nettisden - selv om de egentlig har skrudd av denne muligheten - ved å velge en butikk i nærområdet og bruke "Vis produkter i butikk". Har sjekket dette både på Skøyen, Vinterbro, og Slependen nå; alle hadde hatt inne like i forkant av at jeg ringte/kunne bekrefte at de hadde inne da jeg ringte. Se vedlagte bilder for diff mellom Slependen (nå tomt) og Glasmagasinet.

    Er det mulig å benytte seg av klikk&hent da? Eller må en stille opp på Slependen mandag morgen?

×
×
  • Opprett ny...