Gå til innhold

balrog52

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av balrog52

  1. Leter etter en flaskehals i oppsettet mitt. Er fornøyd med oppsettet slik det er nå, om ikke PSUen må opp et hakk eller to. Vurderer også en ekstra GB på minne-delen. PCen skal hovedsaklig brukes til gaming. Tenker å spille RA3, Assassins Creed, Fallout og Diablo 3 når det kommer. Kommer også til å kjøre WinXP Pro så langt det lar seg gjøre uten betydelige ulemper.

     

    Corsair Powersupply 550W Bulk, black,

    MSI K9A2 Platinum, AMD 790FX, DDR2, ATX,

    AMD Athlon 64 X2 6000 89W,

    Corsair TWIN2X 6400C4DHX DDR2, 4096MB

    XFX GeForce 9800GTX+ 765M 512MB PhysX

    Seagate Barracuda 7200.11 500GB,

     

    Samsung 20" Wide LCD skjerm, 2032BW

     

    Noe jeg må utbedre?

  2. Tenkte jeg skulle kjøpe denne ja. Virker som en solid PC. Spørsmålet er; kan jeg spille spill som f.eks Fallout, GTA4, World of Goo eller Assassins Creed? I så fall, hvilke av de? Har egentlig ingen forhåpninger, men tenkte å spille litt fremover, og har ikke lyst å kjøpe stasjonær bare pga det. Kommer nok til å kjøpe den uansett, vil bare høre hva jeg kan forvente meg.

  3. Hei! Var på fest igår og fikk frastjålet jakka mi + iPoden (ikke kommenter dette)

     

    Jakka er borte vekk uten at jeg har den fjerneste anelse om hvor den kan være eller hvem som har tatt den. På bussen hjem kom jeg på at iPoder har et unikt "serienummer" som jeg skrev inn når jeg koblet den til iTunes.

     

    Jeg lurer på om det går an å få Apple til å spore iPoden neste gang den blir koblet til iTunes og tyven skriver inn dette nummeret for å få den til å virke med iTunes. Må vel gå an å spore IP og dermed hvem som bruker den?

     

    Og eventuelt, hvordan henter jeg ut serienummeret jeg allerede har skrevet inn i iTunes (om det da ligger lagret i det hele tatt)?

     

    Visste ikke hvor jeg skulle legge tråden, men håper dette går bra. Takker for alle svar.

  4. Vi har vel alle testet Battlefield 2 og syns vel at det er et OK spill :)

    Jeg spilte det senest igår kveld med en venn av meg og tenkte jeg skulle kjøpe meg det basert på hva jeg så der og da. Jeg la inn spillet og de nye driverne som lå på DVD-platen. Da jeg for første gang skulle starte spillet startet ikke spillet opp i det hele tatt. Skjermen ble svart og deretter ble jeg satt tilbake til skrivebordet.

     

    Jeg snuste litt rundt på nettet og fant etter hvert en fix som gjorde at jeg, i det minste, kunne spille spillet. Fixen hadde navnet GeForce 4 Ti Fix (eller noe lignende), så jeg antok at GeForce 4 har grafiske problemer med spillet.

     

    Da jeg endelig hadde konfigurert accounten min og alt var klart og jeg endelig skulle få skyte et par japser, rednecks eller whatever, så opplevde jeg til min store forbauselse at spillet var fylt av grafikkfeil og ekle farger. Dette angikk for det meste radaren min og GFX-effektene av bomber og raketter. Jeg lurer på om noen andre har GeForce 4 og har samme problemene og vet om en måte det kan fikses på?

     

    Dette er jo et dritfett spill, så det vil være synd dersom ingen som har GeForce 4 grafikkort.

     

    Takk på forhånd :)

  5. Jeg har spilt WoW i flere måneder og betaen i GW. Jeg fikk ikke testet GW til det fulle, men jeg er i den oppfatning av at spillene er ganske like; (som de fleste mmorpg-spill).

     

    Jeg syns GW er et bra spill, og den eneste grunnen til det ikke kan måle seg med WoW er at det ikke fins like store community for det. Faktisk, ikke på langt nær. Det samme er tilfellet med andre Battlefield spillene. Det er gode spill, men det fins ikke nok community til at spillene blir spilt online. Man blir for lei uten noen å spille med.

     

    Hovedgrunnen til at GW ikke er like populært som WoW er at det har fått LANGT mindre publisitet. Første gang jeg hørte om GW var vel før jul en gang, og har aldri hørt noe om det siden.

  6. Hei!

     

    Jeg var ikke helt sikker på hvor jeg skulle legge denne posten, men jeg får prøve her.

     

    Jeg skal legge inn et nytt spill som krever Direct X 9.0. Jeg har bare 8.0, og når jeg skal oppdatere Direct X tar det ca. 1 sekund, så står det "Fullført".

    Når dette var gjort Dro jeg en god gammeldags Kjør -> dxdiag. Der stod det fortsatt Direct X 8.0. En kompis fortalte om et slags removal tool der jeg kunne fjerne de gamle DX filene mine, for så å erstatte dem med enten nyere eller gamle. Jeg googla det, og kom opp med ingenting :\

     

    Lurer på om noen vet om et sant tool, eller om jeg må til å formatere hele skiten :p

  7. Hei!

     

    Som sikkert flere av dere vet, trenger dagens nye software og spill Driect X 9.0c, iallfall i skrivende stund. Jeg har et problem angående Direct X installasjoner.

     

    Jeg har Direct X 9.0b som funker fint, bortsett fra at et par features i dxdiag'en ikke virker, og at jeg ikke får installert versjon 9.0c.

     

    Jeg lurte på om det var noen som hadde en slags removal tool, slik at jeg fikk fjernet den tydelig korrupte installasjonen jeg har, og erstatte den med en ny DirectX som forhåpentlig vis vil virke.

     

    Takk på forhånd ;)

  8. Et av mitt livs store spørsmål, er universet uendelig, og er vi alene ?

     

    Ville sagt, dersom vi er alene, ville det vært fælt mye bortkastet plass :).

    Om det er noen der ute, er de som oss, eller er de små og grønne?

    Er du kommet langt i utviklingen i forhold til oss, eller sitter de i huler og har ikke utviklet grammatikk engang ?

     

    Er universet uendelig ? Hvis ikke, hvor langt er det ? Møter vi bare på en svart vegg hvis vi reiser langt nok ?

     

    Selvfølgelig kan ingen si noe sikkert, det vet jeg, men er interisert i å høre deres synspunkt på disse sakene.

×
×
  • Opprett ny...