Gå til innhold

t_k

Medlemmer
  • Innlegg

    854
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av t_k

  1. Klarer nettleseren å spille av programmer på http://www1.nrk.no/nett-tv/ ? Noen som kan bekrefte dette?

     

    Nei, men jeg tror det finnes en eksperimentell M-Player plugin til browseren. Kanskje noen andre kan bekrefte dette?

     

    ...Man kan forresten legge inn disse streamene i KMplayer og stream'e NRK direkte til mobilen. Veldig kult og i bra kvalitet.

     

    Instruksjoner: http://talk.maemo.org/showthread.php?t=37479

     

    NRK 1 mms://straumV.nrk.no/nrk_tv_webvid03_h

    NRK 2 mms://straumV.nrk.no/nrk_tv_webvid04_h

    NRK 3 mms://straumV.nrk.no/nrk_tv_webvid05_h

  2. er det noen andre som har problemer med nedlastninger? prøvd meg på et par downloads i browseren men de stopper bare opp. podcast downloads er også fryktelig ustabile

     

     

    Streaming av radio ble også ustabil etter oppdateringen, men du kan gjøre følgene:

     

    Innstillinger - Internett-tilkoblinger - Tilkoblinger - [velg din tilkobling] Redigere - Neste - Neste - Neste - Avansert - Annet - Strømsparing PÅ (Middels)

     

    Ser ut som default strømsparing (På maksimalt) ble litt for heftig etter oppdateringen.

     

    Ellers ble telefonen mere responsiv og litt raskere med ny FW. :)

     

     

    Edit: Leifz.

  3. Er VIA VT6306 chipset. Ser ut som det er en del problemer med det og enkelte DV kamera etter en rask googling.

     

    Har du forresten de nyeste M-audio driverne?

     

    Edit: Ser ut som flere som har problemer med det VIA chipsettet. http://www.tkarena.com/forums/usb-1394-fir...4-pci-card.html

     

    Prøv og finn absolutt nyeste driverne til PCI kortet, og M-audio kortet. Om ikke det fungerer, så må du vel gå til innkjøp av et nytt Firewire kort. Pass på og kjøp et med Texas Intruments chipset, da det alltid fungerer best til lydkort.

  4. Har nå fått MIDI, midi-keyboardet mitt Edirol PCR-800 og jack med en ikke-merkbar latency til å funke :'D Nå mangler bare et skikkelig godt musikkprogram(mer) og jeg er i gang! Funker overraskende bra faktisk. Jeg bruker Reason til vanlig. Er Ardour bra, og kan man bruke (Windows) VSTi-er i det?

     

    Du kan bruke VST med wrappere men det er seff ikke ideelt. http://www.kvraudio.com/get/925.html

     

    Ting du kan leke deg med som er for Linux: (Jeg har gitt opp audio Linux og kjører Ableton Live og Sonar. Motu vil heller ikke lage Linux drivere til lydkortene sine foreløpig)

     

    Hosts: http://www.kvraudio.com/get.php?mode=resul...t=1&rpp=100

     

    Diverse: http://www.linux-sound.org/

  5. Det har du rett i.

     

    Rapportere bugs i kjernen kunne gått rett til utviklere, eller de som vedlikeholder den. Om den var en "option" om å sende feilmeldinger om problemer med kjernen direkte til utviklere uten noe mikkmakk, ville jeg glatt krysset av på den. Kjernen vil vell være "live" eller sentralisert i framtiden uansett, så det er vel greit nok å begynne med slikt uansett.

  6. Ferdig innstallert Linux:

     

    Istedenfor å tilby nettpc'er med forferdelige distribusjoner, burde faktisk noen som Ubuntu gjengen (eneste jeg ser på som dugende til å få gjennomført noe slikt, på nåværende tidspunkt) komme med en bedre løsning. De distribusjonene som nå er blitt gitt ut på diverse minipc'er har vært forferdelige! Ikke rart mange har levert de tilbake. Ja jeg vet at Linux kyndige kan få en slik opp å gå med en glimrende distro "in no time" MEN, vanlige folk som kjøper disse leverer de tilbake da disto'ene er knotete og utdatert. Linux får altså ikke større bruker base.

     

    Image is everything, og dette kan være "make or brake" for Linux. Om de får dårlig rykte på seg, og blir sett på som annenrangs OS, så er mye av slaget tapt, og rykte kan ødelegge hele markedet.

     

    Pre installed Linux er faktisk en nøkkel for å komme seg inn på markedet da over 90% av befolkningen kjøper ferdig innstallerte PC'er og kunne ikke bry seg mindre om hva en grafikkdriver i det hele tatt er/gjør. (som ofte nevnt på slashdot.com diskusjoner)

     

    Om f.eks. Ubuntu kunne gå sammen med et selskap og levere flotte designede og kanskje til å med nytenkende produkter (hva med en nett-pc som kun er en glassplate med touch? (oh. Den kommer vel Apple ut med snart)) Børstet titan, glass og flotte logoer selger.

     

    Nett-pc'ene burde også leveres med innstruksjons videoer og lignende, så folk lett kunne få satt seg inn i de. De som leverer OS'et burde kvalitets kontrollere brukervennligheten med å teste det på "vanlige dødlige" altså. Mor og far og hipsterjenta i nabolaget, så det er sikkert at user interface er dugende og lettforståelig for alle. Slik Apple har gjort i massevis av år med stort hell.

     

    Edit: Leif på leif på leif...

  7. Jeg har kjøpt lossless fra boomkat i evigheter.

    Nesten 50 kroner for en FLAC-fil i de verste tilfellene er litt drøyt.

    50 kr for en eneste FLAC fil? Er det virkelig sant? Og et annet spørsmål: er det i det hele tatt musikkbutikker som selger musikk i lossless FLAC format?

     

    Neida. Så ille er det ikke. Kan være noen sanger som er dyre. Noen artister som f.eks. William Basinski gir ut sanger som er nesten 70 minutter lange, så da må du betale litt.

     

    Her er et eksempel. Nyeste SKREAM/BENGA singelen. http://www.boomkat.com/item.cfm?id=173423

     

    To sanger i .flac for £2.95,- = 30,- NOK. Dette er ikke ille med tanke at det er myntet på DJ'er som spiller med Final Scratch eller lignende digitalt i steden for en LP singelen som koster opp mot 100,- kroner.

     

    Edit: Glemte og legge til at DJ'er i england kan bli sjekket, så har du laptoppen full av musikk du ikke har betalt for, så er du i deep shit!

  8. Neida rattlebattle. Tuller bare.

     

    Spørsmåler er vel om man i hele tatt burde selge musikk. Jeg syns faktisk artister burde legge ut musikken selv som .flac, og så kan de som laster den ned avgjøre selv om de vil støtte bandet med å donere penger, kjøpe t-shirts, gå på konserter osv.

     

    Jeg laster ned en hel del musikk, og kjøper inni mellom for å støtte de artistene jeg selv liker veldig godt. Det finnes ingen veldig gode alternativ atm, og det er vel Radiohead som har hvert nærmest en løsning på problemet.

×
×
  • Opprett ny...