Gå til innhold

noggy

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av noggy

  1. JanBanan:) skrev (3 timer siden):

    Jeg ser en del amerikanske nettsider har PS5 Disc Edition på lager, blant annet https://direct.playstation.com/en-us/hardware/ps5 (US). Er det noen som har erfaring med ''Parcel forwarding'' til Norge?

     

    Update: Har nå bestilt PS5 Disc Edition via Playstation US. Blir fraktet til et videresendingsselskap og deretter til min adresse. Estimert tid er 5 arbeidsdager

    Blir spennende å følge denne reisen. Får jeg spørre hvor mye du måtte ut med for frakt og konsoll? 

    Regner med du er klar over at det kommer et ekstrabeløp (fortollingsgebyr og 25%mva av frakt+vare) så snart pakken er ankommet Norge. Spent på om du havner på hva utsalgsprisen er i Norge.

  2. Hei,

    Får mest sannsynlig mulighet for å kjøpe en FIFA23 bundle digital pakke til uken, men er så forvirret rundt 1100-modell (som denne visstnok skal være) kontra den nye 1200. Noterer meg at 1200 har lavere strømforbruk og temperatur, men har det noe spesielt å si? Er ytelsen like god etc?

    Så store spørsmålet er jo om jeg skal la være å kjøpe FIFA23 bundlen og heller vente på 1200-versjonen? Jeg har ikke noe åpenbart hastverk med å anskaffe meg PS5. Kan godt vente litt for å si det sånn. Når tror dere evnt 1200-versjonen vil komme på det norske markedet? Hva ville dere gjort? Og tror dere ikke at MW2-bundle vil bli tilgjengelig i Norge også? 

×
×
  • Opprett ny...