Gå til innhold

Wimba

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wimba

  1. Vil bare tilføye at det gjøres store fremskritt for tiden angående kjøring av hjemmelagd kode. Så ja, man kan kjøre spill direkte fra harddisk. Snart vil man kanskje også ha like store muligheter som på den gode gamle xboxen.

     

    Men dette er vel begrenset til de proffe foreløpig og blir nok en stund til dette er vanlig for den "litt over gjennomsnitt interesserte" xbox/databrukeren, men brikker begynner å falle på plass.

     

    Et annet problem foreløpig, er at dette kun kan gjøres med xboxer produsert før juli 2009, og som ikke er oppdatert (mulig jeg tar litt feil med datoene her..).

  2. Har hørt at Micro$oft har sperra xbox360'er som er modda. Er du i fare for å bli banned om du modder drevet og spiller piratkopier? I så fall kjøper jeg heller overprisa spill.

     

    Nei

    http://nme2.com/

     

    Man kan bli bannet med den også. Ingen vet 100% nøyaktig hva Microsoft detekterer, som fører til utestengelse. Uansett, så ville jeg aldri flashet hvis jeg var redd for å bli utestengt fra live, eller var redd for at xboxen min skulle dø. Kjøp spillene du, det må du jo uansett!

×
×
  • Opprett ny...