Gå til innhold

rbuljo

Medlemmer
  • Innlegg

    456
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rbuljo

  1. Håper dere guruer kan hjelpe meg. vært lenge ut av pc verdenen..

    trenger en pc som klarer dra rundt Star Citizen på 1440p.

    mtp at det finnes ikke skjermkort å få tak i. tenkte jeg på å kjøpe en ferdigbygd pc.

    ca 15-20k. trenger kun pc, har skjerm, tastatur osv.

    hvilke merker bør man styre unna, ser på netonnet, komplett, elkjøp osv. vil gjerne ha en maskin man kan utvide/bytte ut komponenter selv med tiden.

    denne for eksempel? eller er AMD Ryzen 5 3600 for lite mtp kostnad?

    https://www.netonnet.no/art/gaming/gaming-pc/stasjonar-gaming-pc/shark-gaming-hypenade-edition/1016865.11514/

  2.  

    Testet alle utenom hk. Jbl xtreme spiller alle under bordet med klar margin. Kan ikke skjønne at det blir så sprikende test resultater, nå har ikke jeg studio-hørsel å skille nyansene til operakvartetter.. Skal jeg høre klassisk musikk så fyrer jeg opp stereoen hjemme. Men én slik høytaler er lagd for å taes med å spille høyt på tur,å vare lenge.. Ingen slår jbl der, kan til og med lade andre enheter. Eneste minuset er propetiær lader pga det store batteriet.

     

    Da bør du prøve HK go+play 2016. Mer bass, renere lyd i alle registerene. Er dog litt større, men har bærehåndtak.

    Da skal du se at jbl xtreme flyger ut vinduet ;)

    Sikkert en kjempegod høytaler, men hadde aldri turt å ta den med på telt tur, stranden, bålgropa eller i dampbadet på hytta. Er jo ett must at en slik høytaler tåler vann/fukt. blir også for lite batteritid hvis man er borte fra strøm en hel helg. For meg er en slik sak en ting man kan ta med seg på tur, ellers så har jeg stereoanlegg hjemme å i garasjen :) å da er det fint lite som kan konkurrere med jbl, foruten om Sony sies det, men sonyen har ikke nubbsjangs mtp lyd å trøkk.

    • Liker 1
  3. Testet alle utenom hk. Jbl xtreme spiller alle under bordet med klar margin. Kan ikke skjønne at det blir så sprikende test resultater, nå har ikke jeg studio-hørsel å skille nyansene til operakvartetter.. Skal jeg høre klassisk musikk så fyrer jeg opp stereoen hjemme. Men én slik høytaler er lagd for å taes med å spille høyt på tur,å vare lenge.. Ingen slår jbl der, kan til og med lade andre enheter. Eneste minuset er propetiær lader pga det store batteriet.

  4. Har droid turbo 1, og kunne ikke vært mere fornøyd.. Vannvittig bra batteritid (3900mah) å byggekvalitet av de sjeldne. Har Ballistic nylon utgaven. Kameraet er ikke like bra som s6 men på høyde med min gamle note 4. Mer enn bra nok for meg. Klarer heller ikke tanken på en telefon uten ambient display lengere, men det er en personlig ting som kanskje ikke alle liker. Har root å 5.1 lollipop. Oppdateringer er det Verizon som er trege, ikke Motorola.

    • Liker 1
  5. går man på gsmarena å leser på erfaringer der så er det skrekkelig mange som rapporterer at skjermen tåler ingenting. knuses veldig lett. andre nettsteder har spekulert i at det kan være limen de bruker rundt glasset for å få den vanntett ikke er herdet ordentlig å skaper spenn i glasset som gjør at den sprekker lett..? kan amobil finne ut av dette.. var fristet av denne telefonen, men å kjøpe en "robust" telefon som ikke tåler fall fra sofakanten og til og med en som hadde fått knust glasset i en trang bukselomme.

    • Liker 2
  6. les artikkelen:

    http://benswann.com/exclusive-top-10-flashlight-apps-are-stealing-your-data-even-pics-off-your-phone/

     

    hvis dette stemmer er det jo vannvittig..

     

    utrag fra artikkelen:

     

    "Snoopwall has just released a THREAT ASSESSMENT REPORT

    Summarizing privacy and risk Analysis of top 10 Android flashlight Apps. According to Snoopwall, all of the top 10 apps are doing more than what consumers are expecting from a flashlight. For instance, the number 1 flashlight app for Android is the “Super Bright LED Flashlight”. This app has between 100 million and 500 million installs worldwide. So what does the app actually have the ability to do?
    • retrieve running apps
    • modify or delete the contents of your USB storage
    • test access to protected storage
    • take pictures and videos
    • view Wi-Fi connections
    • read phone status and identity
    • receive data from Internet
    • control flashlight
    • change system display settings
    • modify system settings
    • prevent device from sleeping
    • view network connections
    • full network access"

     

    ..........

  7. Og hva er fordelene med en kindle annet en prislappen over nettbrettene?

     

    En tusing ekstra og man har et fleksibelt og brukervennlig nettbrett.

     

    for 500.- mindre får man en trehjuls sykkel fra biltema...? man kan ikke sammenligne en ebok mot ett nettbrett. kindle paperwhite/voyage/kobo osv er som å lese ett digitalt papir. du må nesten prøve før du sammenligner disse med ett nettbrett.. lese bøker på ett nettbrett blir man gal av.

     

    jeg leser veldig mye bøker, og før jeg fant kindle så blakket jeg meg på bokhandelen. nå koster en ny bok i gjsnitt 15.-

    • Liker 4
  8.  

    finnes til og med hands on fra både theverge og andre nettsteder. kan forhåndsbestilles fra amazon.. har allerede bestillt min. elsker kindle

     

    Hvor bestilte du for å få den til Norge? Hverken .de elelr .com vil shippe den hit..

    Du må ordne deg en postboks i usa, så setter du levering å billing address dit. JetCarrier har jeg brukt i mange år å er kjempefornøyd.

  9. gleder meg bestandig til lanseringer fra de store aktørene.. syns det er imponerende at de har stappet en 5" skjerm på de samme fysiske målene som sgs3, og den er noen tideler mindre en xperia z. men der igjen er dXZ faktisk vanntett..(!!) men resten, oh skuffelse. selvfølgelig er den kraftigere enn forrige gen. og mange flotte nyttige funskjoner(som vil bli portert) men er i praksis i samme skuff som iphone 4s, er bare en mindre oppgradering, intet å krible over..

  10. var ganske enkelt når man bare fikk koblet det til og konfigurert at man skulle aktivere SLI og surround, 3DVI kabler, måtte koble til begge DVI på ene kortet og siste DVI på andre kortet..

     

    ja bruker pc`en til både jobb å sultne spill..

     

    var morro å prøve crysis 3 på very high på 5950x1200(bezel corrected). lå da på 35-40fps jevnt, skrudde ned noen instillinger som skygger å div til High, lå da jevnt over på ca 50fps +-5fps

  11. Heia. hadde en liten brann på kontoret og fikk da anledning til og oppgradere pc`en litt..

     

     

    har kjørt med 2x 6970 på 3 skjermer tidligere.

     

    idag kommer 2 GTX Titan i postkassen og jeg lurer litt på hvordan sette dette opp mtp 3 skjermer. nvidia sin surround guide vil ikke vise noe oppsett for titan kort.

     

    hvilke utganger skal jeg bruke på kortene og ellers noen tips angående å få dette opp å gå?

     

    lenge siden jeg har hatt Nvidia nå..

  12. Bestilte min den 14. fra elkjøp. Ble så lei utsettelse på utsettelse at jeg avbestille hele dritten og kjøpteen Xperia V isteden. Knallfornøyd, venter heller på at nexus kommer med 32gb utover året, evt på neste nexus kanskje fra Motorola eller Sony (ønsketenkning)..

     

    Håper dere som har bestilt får den før julaften dog :)

    • Liker 1
  13. heisann, har nettopp kjøpt en xoom 3g 32gb fra finn.no

     

    har ingen grunn til og tro at selger er en snik, men jeg vil gjerne være sikker siden han vant denne via jobb og har litt problemer med og framskaffe kvittering.

     

    hvordan sjekker jeg med serienummer e.l. om det er noe fusk med min Xoom? noen og ringe eller hva skal jeg gjøre for og være sikker på at den er lovlig. og når evt kjøpt osv..

     

    og hvordan påvirker dette min garanti? og hvor evt henvende seg hvis noe går galt på den?

     

    takk takk

×
×
  • Opprett ny...