Gå til innhold

skarlun

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skarlun

  1. Google docs? Det er OS-uavhengig, og du kan dele dokumenter og kan bestemme hvem som skal kunne redigere, skrive kommentarer eller kun se på dokumentet.

     

    Du slipper å sende ut e-post med vedlegg - hvis du vil blir det sendt beskjed til de du har gitt tilgang til dokumentet.

     

    De som får tilgang til dokumentet bruker sin egen personlige Google-konto, slik at du slipper å ha ett passord som deles til 50 brukere.

     

    Takk for det... skal sjekke hva de sier...

  2. Det kan være greit å fortelle hvilke systemer dere kjører. Windows/Linux/annet ? Skal dokumentene være tilgjengelige over nettet?

     

    FTP-server kan være en løsning iallfall.

     

    La oss si det er en gruppe mennesker som sitter i 50 forskjellige hjem. Noen med windows, noen med mac. noen med outlook og noen med andre nettlesere. En person skal sende ut regelmessige dokument som alle disse menneskene hjemme skal lese, ikke endre eller noe. men jeg vil at alle skal ha et personlig passord som de skal bruke for å kunne lese dette. Hvordan kan man gjøre dette?

    t

  3. Hei

    Jeg trenger en PC til å LIVE-analysere beachvolleyballkamper og trenger derfor en PC jeg kan bruke Firewire på (de har nemlig ikke funnet en bra måte å streame fra harddiskkameraene enda) Derfor bruker jeg DVkamera.

     

    Jeg leter derfor etter en PC som bra batterikapasitet, min 4gb ram og min256mb videominne (helst mer)

     

    Noen som kan hjelpe meg med dette?

     

    mvh Tarjei Skarlund

    Ps- jeg kan bestille idag og trenger den i løpet av uka :-)

  4. Hei. For to år siden kjøpte jeg RLAN-USB-P18 trådløs antenne fra Danbit.no

    nå sitter jeg i brasil og skal prøve å få inn signal. finner dessverre ikke driveren. Er det noen som kan hjelpe meg. har prøvd å googlet det mange ganger uten hell.

    hadde satt veldig stor pris på det.

    hilsen beachvolleyballspiller på treningsleir i Rio

    Tarjei Skarlund

  5. Hei!

    Jeg har et problem. Vi er tre stk som sitter i henholdsvis Oslo, stavanger og zurich. Vi holder på med en excelfil som vi hele tiden gjør små endringer med.

     

    Finnes det noe mulighet for å laste opp denne filen på nett og deretter at alle kan åpne dem hver for seg og endre og lagre den slik at den neste som åpner den ser endringene?

     

    Det endres så mange ganger at vi helst ikke vil sende den over mail for da blir det så mange forskjellige filer....

     

    noen som har en løsning på dette?

     

    t

  6. Hei jeg har et Sony HVR-A1E kamera. HDV. jeg har to profesjonelle innganger XLR. hvis jeg kobler begge mikrofonene på vil jeg jo naturligvis få en mikrofon på høyre og en på venstre...

     

    Jeg bruker premiere pro 2.0 og jeg skulle gjerne hatt hjelp med et tips til hvordan man deler lydfilen i høyre venstre, slik at jeg kan doble dem og få lyd på begge sider av TV en fra begge mikrofonene. skjønte dere hva jeg mente?

     

    håper på hjelp snart.

    tarjei

  7. Kan noen fortelle meg hvilket filformat man bruker i TV. La oss si det er en freelance reporter som skal sende noe til TV2. Hva bruker han i premiere pro 2.0 for render til det riktige formatet. og hvordan gjør han det?

    Det ideelle for TV-selskapet er vel å få en ferdig redigert DV-kassett med filmen, altså at filmen ligger som DV-AVI. Da kan de enkelt konvertere filmen til det formatet de selv ønsker...

    7623757[/snapback]

     

    Det er jeg forsåvidt enig i... men dersom man befinner seg i Brasil for eksempel, og skal sende over internett en oppløsning som er TV-"godkjent", hvilket format skal man lage da?

    Jeg vet det blir gjort, men vet bare ikke hva som er riktig, og hvordan man gjør det...

     

    t

  8. Hei.

     

    Jeg driver aktiv idrett og har akkurat kjøpt meg et Sony HVR-A1E HDV-kamera og har lyst til å lage små reportasjer til å sende til TV-kanaler (Lokal TV osv).

    Jeg vil lære meg et skikkelig proff program. Hvilket bør jeg velge? og hva er kompatibelt med kameraet mitt... (og hva aksepterer tv-kanalene)

    og hva er forskjellen på

    Avid xpress pro vs Avid Liquid edition 7 (

    Premiere Pro 7

    osv

     

    jeg har en Laptop av

    IBM Corporation

    Intel prentium M

    prosessor 2,00 GHZ

    797 MHZ, 1,00 BG RAM

  9. Hei

     

    Jeg er på jakt etter et kamera som er lite men veldig god kvalitet på bilde og lyd. Jeg reiser omkring 250 døgn i året og jeg vil gjerne sende noen snutter hjem fra sportsverden til redaksjoner i TV hjemme i Norge. Jeg ser etter et kamera i 15-25000 kroners klassen. Er dette da det rette kameraet? har det god nok kvalitet? eller er der noen andre tips. Størrelse, bilde-, og lydkvalitet er viktig...

     

    Link til kameraet:

    http://www.pixmania.com/no/no/165860/art/s...#fichetechnique

     

     

    mvh Tarjei Skarlund

    Sandvolleyball

  10. jeg har ikke router... du skjønner at jeg har nettverkskabel som går inn i maskina mi og jeg tenkte at jeg skulle dele den koblinga med en annen maskin. da har jeg hørt at det er mulig å dele internett tilkobling ved å være påkoblet på LAN og koble den andre maskina via trådløst, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. og jeg er ingen datanerd så jeg trenger hjelp til en detaljert beskrivelse :-)

  11. jeg er ikke akkurat noen data fantast da ;-)

     

    problemet er som følger. jeg er i brasil, har ingen mulighet til å få kjøpt switch, og har en laptop koblet til en nettverkskabel. Begge maskinene har trådløst kort, og jeg vil ha begge på nett...

     

    kan noen være så snill å hjelpe meg med en detaljert beskrivelse av hvordan en gjør dette. Begge maskinene har windows xp.

     

    håper på raskt svar.

     

    mvh Tarjei Skarlund ( uten lyst til å låne vekk nettverkskabelen :-) )

  12. Hei igjen.

     

    Tusen takk for fin respons. Jeg må bare legge til at jeg har forsøkt det dere har sagt her, men jeg får det ikke til. Men så er jo ikke jeg noen data fantast heller da ;-)

     

    problemet er som følger. jeg er i brasil, har ingen mulighet til å få kjøpt switch, og har en laptop koblet til en nettverkskabel. Begge maskinene har trådløst kort, og jeg vil ha begge på nett...

     

    kan noen være så snill å hjelpe meg med en detaljert beskrivelse av hvordan en gjør dette. Begge maskinene har windows xp.

     

    håper på raskt svar.

     

    mvh Tarjei Skarlund ( uten lyst til å låne vekk nettverkskabelen :-) )

×
×
  • Opprett ny...