Gå til innhold

Grogu

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grogu

  1. On 8/24/2022 at 8:06 PM, JK22 said:

    Fra Russland er det flere og flere tegn på at et skrekkvelde har blitt innført av Putin som har åpnet opp maktens korridorer for høyreekstremister og tilregnelige voldsfolk som tar fordel av det russiske folkets nihilistiske tendensene for å knuse all motstand og tilrettelegge en ekstremistisk utvikling av samfunnet. De vestligutdannede økonomene som holder i livet Putins regime burde skamme seg.

    Putins galskap bare fortsetter og fortsetter, sist i FNs sikkerhetsrådet var det sett at Zelenskyjs tale var forsøkt stoppet som hvis han ikke var et anerkjent statsoverhode, og Macron skal ha blitt helt fra seg av raseri etter en lang telefonsamtale med Putin som motvillig gikk med på å gi IAEA frimarsj til ZNPP atomkraftverket. Han oppførte seg som hvis Ukraina ikke eksisterer, og arbeider hardt med å tvinge dette på det russiske folket. I USA begynner Pentagon å knurre da de innså at russerne vil ikke følge bestemmelsene i New START-avtalen om atomnedrustning.

    Fra USA er det kommet fram at Biden omsider har åpnet våpendepotene, 245,000 155mm granater og 65,000 120mm mortergranater skal leveres sammen med noe som er enda mer viktigere; assistanseutstyr! Artilleriradar, dronesamband, samband, støttevåpen og 6 ekstra NASAMS batterier. USA sender nå ut reservemateriell i de aktive styrkene til Ukraina og tilrettelegge nyproduksjon og mekanismer for en langvarig forsyningsstøtte for det ukrainske militæret. Dette tyder på at USA har gitt opp og lagt opp for å støtte Ukraina for mange måneder fram til våren.

    Så langt bare HIMARS-angrepene, disse på broene begynner å bli kostbart, på ammunisjonsdepoter og droneflyene som ertet det russiske luftvernsforsvaret i Krim-halvøya.

     

     

    “You can always count on the Americans to do the right thing after they have tried everything else.” - Winston Churchill

    aw6K2GXZ_700w_0.jpg

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...