Gå til innhold

kiklo

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kiklo

  1. Mener å huske at du kan ta av gummien på føttene og finne skruer der.

    Men jeg har husket feil før.....

     

    For å gjøre en lang historie litt mindre lang: Jeg har en nabo som jeg har hjulpet med internett og nettverk, han hadde en WRT54GL, og han hadde hørt at han kunne øke signalstyrken på denne med ny programvare. Jeg flashet inn DD-WRT, som fungerte greit helt til den uten min tillatelse byttet til en blanding av russisk og engelsk. Klarte til slutt å gjette meg frem til firmware-oppdateringssiden, og startet flashing av HyperWRT i stedet. Hadde ikke gjort leksene mine tydeligvis, skulle vel brukt mini-versjonen først. I alle fall begynte PWR-lyset å blinke, og ingenting fungerte.

     

    Nå er ruteren ubrukelig slik den er, og jeg har prøvd alle metoder for å få liv i den igjen. Koble til via en svitsj med 10 Mbps halv dupleks, holde reset-knappen i det den starter og slippe den etter to sekunder, alt jeg har funnet på nettet. Untatt en ting.

     

    Jeg har tenkt å åpne den, og kortslutte pin 15 og 16 for å sette den i feilsikker-modus. Hjelper ikke det, er det vel ikke mer håp. Men den blå og den svarte delen vil ikke gå fra hverandre, de sitter ganske godt sammen. Det skal ikke være noen skruer som jeg har lest, hvordan åpner jeg den? Må man ta noe opp og ned, drar man rett fra hverandre, eller hva? Har skrudd av antennene.

     

    Tipper det er en v1.0, står i alle fall ingenting på den av slik informasjon...

     

    Takk for all hjelp. :)

    6722242[/snapback]

  2. Har noen klart å fjerne / endre / dempe kameralyd etter oppgradering til FW 12 ?

    programmet OD-02 feiler etter initiell kontakt med disk, (addr. violation).

    Har forsøkt uten brannmur aktiv også samme res.

    Forsøket på å endre filen 'profile.pd' virker heller ikke da den aktuelle linjen ikke lenger er i filen og forsøker en å legge den inn forsvinner den etter omstart.

×
×
  • Opprett ny...