Gå til innhold

kRYTEC

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kRYTEC

  1. Hjelseth Computers AS søker web/systemutvikler i Stavanger.

     

    • Du må ha forståelse for Linux

    • Du må ha kjennskap til databaser

    • Du bør ha kjennskap til PHP eller tilsvarende

    • Det er en fordel om du har vært borti CMS/publiseringsløsninger og Photoshop

     

    Kontakt Daniel på mail Web/systemutvikler eller telefon 952 08 954 hvis dette passer deg.

     

    Spørsmål kan også stilles direkte på forumet her eller på PM.

     

    s%C3%B8ker6.png

  2. Jeg bare lurer ... Hva er det meningen jeg skal gjøre med all den forvirrende (for meg :p ) skriften og tallene?

     

    Hvis du får det til, så skal den filen lastes ned på maskinen din (som en .reg fil). Ta å lagre den lokalt på maskinen din en plass du finner den igjen. Du skal da kunne dobbelklikke på den for at den skal kunne gjøre nødvendige endringer i registeret på Windowsen din. Den "kryptiske" teksten du tydeligvis får opp er endringene som skal gjøres i registeret ditt. Hvis du ikke får til å laste ned filen, men bare vise det som står i den, så ta og kopier innholdet over i f.eks notepad og lagre filen som vista_exe_fix.reg (ikke .txt) på maskinen din. Dobbelklikk så på den for å se om det skjer noe da? Hvis du da fortsett ikke får det til kan du prøve å få kjørt ett program som heter regedit.exe (c:\Windows\regedit.exe). Der i fra kan du gå opp på Fil -> Importer -> Velg vista_exe_fix.reg

  3. reboot er å starte PCen pånytt. Husk at XP programmer kan skape alvorlig kluss for Vista. Vent til noen sier de har testet det med Vista eller vet at det funker med Vista.

    Ordet "bør" gjør meg litt tilbakeholden, kRYTEC. er du sikker på at det funker med vista?

     

    Til kRYTEC, altså.

     

    Edit: Fint, jeg forsøker:) Bare sånn ... Hva kan skje? Alvorlig kluss?

     

    Jeg har sett litt mer på det nå, og som sagt så bør det gå greit, uten at jeg kan garantere for det. Har uansett laget en ny fil som er tilpasset Vista. Hvis du ikke allerede har kjørt den andre så kan du jo teste med denne først:

     

    http://www.hjelseth.com/vista_exe_fix.reg

  4. I går ble plutselig alle exe-filer gjort om til utorrent. Så alt åpnes nå i utorrent (noe som ikke går, det kommer opp "invalid utorrent file").

     

     

    Last ned følgende fil og kjør den, reboot så maskinen så skal du se at alt er i orden igjen :)

     

    http://www.hjelseth.com/xp_exe_fix.reg

    Ser det står xp i navnet, jeg har vista, det gjør vel ingen forskjell?

     

    Takk, forresten. Uansett, jeg vet ikke hvordan man rebooter.

     

    Det bør virke fint i Vista også ja ut fra hva jeg kan lese i .reg fila. Den delen av registeret er bygget likt opp i XP og Vista. Bare start maskinen din på ny igjen etter du har kjørt fila og se om ikke alt er som det skal da.

  5. Vi programmerer en digital lydenhet vi bruker på konserter via usb tilkoblingen den har. Problemet nå er at vi må springe mellom scenen og backstage hver gang vi skal gjøre endringer, og det er passe ugunstig hvis det skulle være midt under en konsert. Ønsker derfor trådløs usb tilgang til den enheten på ett eller annet vis slik at vi kan sitte backstage og programmere den.

  6. Hei.

     

    Når det gjelder ICE, så har den ene av svogerene mine prøvd dette.

     

    Og han har fri sikt til antennen det blir sendt signaler ifra, det er cirka 1.5 mil til masten.

     

    Og det duger ikke, tidene er elendig og han bruker dobbel ISDN og har nå på prøve ett NGT long distance bredbånd.

     

    Vennlig Hilsen

     

    W_B

    9398982[/snapback]

     

    Jeg har levert ICE løsning til flere av mine kunder som bor virkelig dårlig til, og det har i alle tilfellene virket upåklagelig stabilt. Hastigheten er ikke verdens beste, men bedre enn andre løsninger de har mulighet til. Hastigheten har ligget jevnt på en 350kbps opp til en ca.850kbps.

    Så ut fra min erfaring kan jeg ikke annet enn og anbefale det.

  7. ...TElenor kan fortsatt ikke hjelpe, men har satt opp en testkonto hos Clickatell. Men de ser ikke ut til å kunne sende æ, ø og å ? Sendte du norske meldinger via dem? De har en post her http://forums.clickatell.com/viewtopic.php...t=special+chars, hvor det ser ut som om det går ann å sende alt bortsett fra liten å.....

     

    Dessuten får jeg noen ganger voldsomme forsinkelser på meldingene, oppimot 12 timer.... er det noe jeg gjør galt i min ende?

    9270547[/snapback]

     

     

    Jeg har faktisk aldri testet med norske tegn så det tør jeg ikke svare på. Når det kommer til forsinkelsene har jeg aldri opplevd dette. Men nå er det noen måneder siden jeg brukte det sist. Så mulig di har fått problemer i det siste?

  8. ..mulig dette er litt bom angående kategori, men tar en sjans... :)

     

    Vi driver mye med spesialtilpasset programvare for serverovervåkning, og da er naturlignok varsling via SMS glimrende. Og hipp hurra, Telenor har akkurat en sånn tjeneste, en webservice man kan bruke fra sine egne programmer og som

     

    ...dette er tjenesten jeg ønsker og bestille, og har fyllt ut "Kontakt oss"-skjemaet - uten at DET har vært til noe særlig hjelp.....  http://www.telenor.no/bedrift/produkter/mo..._internett.html

     

    ...

     

     

    Om ikke telenor kan hjelpe deg så er kanskje http://www.clickatell.com en løsning for deg? Har brukt de selv i en del forskjellige løsninger og fungerer helt utmerket. De levere løsninger for de aller felste grensesnitt, og prismessig er de ganske så billige. Anbefaler deg og ta en titt på "Developers" delen av hjemmesiden deres...

  9. takk for det, skal nå kjøre en testversion for ett av mine domener. Har til nå brukt Open webmail men ser klare ulemper med den , blant annet spamfilter støtte altfordårlig. Vi får ca 5000 spam mail iløpet av en normal dag. Synes du spamfilterløsningen til Mailenable er god?

    8046540[/snapback]

     

     

    Spamfilterløsningne til mailenable funger tilfredsstillende. Langt ifra dårlig, men ikke noe ypperlig god heller. Men jeg har en sterk mistanke om at det skyldes måten jeg har konfigurert den opp på siden jeg vet om flere som har betraktelig bedre restultater på spamfilteret enn det jeg har. Jeg burde strengt tatt satt meg ned og tatt en gjennomgang på det der, men som med alt annet så strekker ikke tiden helt til. Og så lenge det ikke er ett videre problem så blir det bare utsatt.

  10. Jeg har kjørt enterprise versionen i vel ett par år nå, og kan ikke si annet enn at den fungerer utmerket. Webmail funksjonen er også en av de bedre jeg har vært borti da den har kalender funksjon m.m. Flere av kundene som bruker den aktivt er ihvertfall meget fornøyd med den. Du trenger forresten bare pro versjonen for å få webmail funksjonen, og denne holde til de fleste.

    Er det noe konkret du lurer på så får du heller spørre...

  11. Har kjøpt meg ett MSI P965 Neo hovedkort for å oppgradere systemet til Core 2 Duo. Men har støtt på ett problem med at hovedkortet ikke finner PCI raid-kontrolleren jeg bruker. OS ligger på disse diskene og er derfor avhengig av å boote fra denne raid kontrolleren (Promise FastTrak S150 SX4M).

     

    Er det noen triks/bios instillinger på hovedkortet jeg kan gjøre for å då det til å finne PCI raid kontrolleren?

     

    (når jeg kobler raid kontrollerene tilbake til det gamle Asus P5AD2-E Premium 925xe hovedkortet finner jeg den med en gang)

  12. Har solgt mange Fujitsu Siemens og Asuser i løpet av de siste årene og har fått gjort en del erfaringer med disse. Har stort sett solgt til bedrifter, som har brukt maskinene mye og ofte behandlet de litt hardt.

    Jeg har aldri fått en eneste Asus i retur eller inn på service, disse tåler røff behandling, er meget stabile, tåler klattlading godt og har i den siste tiden vært mye pc for pengene. Kan anbefale Asus på det sterkeste.

    Fujitsu Siemens derimot, off... disse må jeg som oftes ta inn til service etter 6 måneder bruk, da har 90% av alle skruene som holde pc'en sammen løsnet, så disse må etterstrammes. På noen modeller tar også tastaturet oppi skjermen når maskinen er lukket noe som gjør at du får stygge striper på skjermen etter en stund. Batteriene på Fujitus Siemens er en vits, etter en stund med klattlading er disse bare til å hive. Ellers funker jo maskinene bra da, men kan overhode ikke måle seg mot Asus (ja jeg har sluttet og levere Fujitu Siemens maskiner).

     

    Ellers er jo Acer ett godt og kjennt merke som Jokka sier. LG og Tundra ville jeg ungått uten å ha førstehånds erfaring for å kunne si det. HP og Toshiba har jo generelt sett også levert gode maskiner. Du har også IBM da, men de maskinen mangler jo som oftest windows knappen på tastaturet, og det er jo helt krise :)

  13. Det skal gå greit å skive ut på nettverkskriver også, mistenker at problemet ditt er at driverene til nettverkskriveren din ikke er installert på maskinen du kjører remote desktop mot. Dette kan du lett finne ut ved å gå til System Event Log for den maskinen du remote dektoper til og se etter Event ID 1111. Hvis du får den erroren hver gang du logger på så er det fordi du ikke har de rette driverene installert. Vil typisk stå noe slik som "Driver hp LaserJet 2840 required for printer hp LaserJet 2840 is unknown. Contact the administrator to install the driver before you log in again." i description feltet.

     

    Problemet løser du altså enkelt og greit ved å installere disse driverene på maskinen du remote dekotoper til :)

  14. Har en Windows 2003 SBS som jeg vil aktivere File and Printer Sharing over internett på. Men får dette ikke til å virke.

    File and Printer Sharing virker helt fint over lokalnettet som serveren står på.

    Har åpnet alle de rette portene i firewall'en, sjekket alt jeg kommer på av diverse innstillinger uten at dette hjelper.

    Noen tips til hva som kan være galt her?

     

    Og ja, jeg er klar over at dette er fyfy, elendig sikkerhet osv og jeg heller bør sette opp en VPN løsning e.l. :) Men det hele her har endt opp med å bli ett såpass stor irritasjonsmoment at problemet bare må løses...

     

    Prøvde forresten å sette opp samme løsning mot en Windows 2003 Web Server Edition, og der virket det knirkefritt med en gang. Så hva har jeg gått glipp av her i forbindelse med Small Business Serveren?

×
×
  • Opprett ny...