Gå til innhold

Dr. Panda

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dr. Panda

  1. T-Solberg har spist en drops i dag, så han er vel ute :p

    Det er forskjell på "å smake på" og "å baske seg med"

     

    En liten drops gjør vel ingenting...

     

    Forresten synes jeg at denne hendelsen oppveies av at jeg kjøpte to epler og Bonaqua etter padlingen, i stedet for en cola light og en sjokolade...

     

    :ermm:

    Skremmende takter dette her Solberg! fortsetter dette, så slår Panda opp telt på plattingen og lusker rundt med godtepose, peppespizza og slush med sukkerbiter i.. :hmm: Bleikfeit sleskete slask med fett hår, dårlig ånde og brune tenner for teh win! :w00t:

  2. Jeg er fast bestemt på å bruke mindre tid på pc i hverdagen, og trenger derfor en hobby som kan erstatte noe av denne pc-bruken. Jeg har tenkt på å lære meg å spille bassgitar, men er fortsatt litt usikker. Er det tilfeldigvis noen der ute som veit om en knakendes spennende hobby som koster rundt 5000 å starte opp med? :)

  3. Bor på Sokna jeg.. :) Knøttlite sted utenfor Hønefoss.. J**** kaldt sted hvor de snørrhovne bærumsungdommene kommer innom for å kjøpe kvikklunsj og fylle bensin på pappas Land Rover før de drar på hytten på Norefjell... :hrm: Er dog en veldig fin plass å bo.. Langt vekk fra forurensningen og stresset du finner i byen.. :)

  4. Jeg kjøpte Denne ramen på netshop.no ved juletider, men er ikke kar om å få begge brikkene til å kjøre samtidig. Jeg har prøvd å øke spenningen fra 2,6 til 2,7 volt og har kjørt memtest på dem, men ingen av delene hjelper... noen som har forslag?

     

     

    PS: Rota litt rundt i BIOS og endte opp med å måtte restarte hele sjiten og nå står prossessoren oppført med 1,09 mhz, noe som er ca en ghz mindre enn den virkelig har. Noen som veit hvordan jeg får stilt den tilbake?

  5. Hmm... Fy faen! Norsk er et ubrukelig språk! bare 5 millioner folk som prater det! norge skulle fader meg blitt invadert under krigen ass!  :roll:

     

    [\retardmode]

    Det at landet skal skifte til et annet språk og at landets innbyggere kan et andrespråk er to HELT forskjellige ting.

     

    Sånn jeg vil ha det så snakker alle som før seg i mellom, men som internasjonalt så bør alle holde seg til engelsk istedefor å komplisere det, totalt unødvendig

    Tja, men du må tenke på at dette er ett land som har vært igjennom både nazisme og kommunisme i løpet av de siste 60-80 årene, og som kjent så oppmuntret ikke akkurat noen av disse regimene folket til å ta i bruk engelsk, så det tar nok enda noen år før engelsk har blitt ett vanlig nr 2- språk.. men det er en utvikling som følger internett det, så det er uungåelig... :thumbup:

  6. Går vk1 allmenn, og det er egentlig feiende flott det. Litt mye å gjøre i år (kommer an på hva du velger naturligvis), men jeg kunne ikke tenke meg å gå på noen annen linje. Blir uansett kung neste år med færre timer og russetid. :fun:

    Ok.. russetiden er vel det som lokker mest med å bli på allmen.. det og sjangsen til å få en høyere utdanning. Har nemlig tenkt på NITH og da må man ha studiekompetanse. Er det forresten noen som har gått der og aner hvordan det er? :hmm:

×
×
  • Opprett ny...