Gå til innhold

gustav2

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gustav2

  1. 1 hour ago, Capitan Fracassa said:

    Vi vet ikke engang om det er noen skapelse - siden det helt mangler bevis for at det er en skapelse. Så jo, den kan definitivt benektes.

    dette er ren fornektelse

    1 hour ago, Capitan Fracassa said:

    Det er tydelig at vitenskap ikke gir mening for deg, nei.

    For min del gir det mye mer mening med ting som kan begrunnes, testes og bevises, enn vidløftige fantasier som ikke har noen bevis, men vi er åpenbart forskjellige.

    testet og bevist hva?

    det eneste som er sikkert er når vinden kjærtegner ansiktet ditt og du er fri

  2. 9 hours ago, Capitan Fracassa said:

    Det er helt i orden at du ikke ønsker å begrunne dine egne påstander, men da kan du heller skrive det, eller la være å svare, enn å komme med enda ett ubegrunnet og usaklig ad hominen mot meg.

    Jeg har virkelig lyst til å finne ut hvorfor folk mener Bibelen eller Koranen eller en annen hellig bok er den riktige hellige boken å forholde seg til, og jeg bruker mye tid til å lese om dette (og lytte til podcaster eller se YT-videoer). 

    Men akkurat nå er jeg på et diskusjonsforum, og her var jeg visst så dum at jeg trodde folk som deg som kom med påstander, var villig til å begrunne dem slik at vi kunne diskutere det, men der tok jeg visst feil. 

    Koranen ikke fordi du må innse løgner når noen lyver for deg.

    Og du må være ydmyk når det gjelder å erkjenne sannheten når den blir fortalt deg, og sannheten er Kristus.

  3. 11 hours ago, Capitan Fracassa said:

    Nå vil vel bl.a. katolikker og ortodokse kristne være sterkt uenig med deg om at alle andre trosretninger enn protestantismen mangler Jesus.

    Men uansett, når du spør om protestantismen er den eneste riktige religion, hva mener du med riktig? Hvis du mener sann, så bør du jo da begrunne hvorfor den kristne historien om Jesus skal være mer sann enn historiene i andre religioner. 

    Hvis du mener å si at protestantismen er riktigst fordi den forteller om flest gode ting, så er det en helt annen sak, men for egen del er jeg mye mer opptatt av hva som er sant enn hva som føles godt.

    det som er sant er det som redder deg fra løgn, fra mørke.
    For meg er det som er sant Jesus, og der Jesus føler seg bra er i hans sanne kirke.

×
×
  • Opprett ny...