Gå til innhold

Phssøker97

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phssøker97

  1. Bardeng007 skrev (5 minutter siden):

    Har ikke ord….. 

    Endring: Hæææ??? Jeg endte på 27. plass i fjor og nå er jeg nummer 16. hvordan er det mulig at du lå foran meg i fjor og bak meg i år??

    Forbedret ikke snittet nok, gikk fra 49,6 til 50,4. But still, syns bare det "understreker" hvor mye snittet økte😅 Hadde jeg hatt dagens snitt i fjor hadde jeg kommet inn... 

  2. Anony m skrev (12 timer siden):

    Jeg svømte personlig fortere enn det jeg har gjort på trening. Det hjelper på at det er tre andre som svømmer samtidig sånn at man får pushet seg selv litt ekstra. Var nesten 40 sek foran makstiden i mål og så fort har jeg ikke svømt før. Litt tørr i halsen etter løpinga da det var veldig tung luft i gymsalen.
     

    mellom hver øvelse er det litt variasjon. Er du blant de første puljene så går det ganske radig, men dersom man er litt lengre bak er det litt mer venting da løpingen tar ca. 10 min for hver pulje og all svømmingen fullføres av en pulje før neste kommer.

    Jeg hadde samme opplevelse i fjor! Adrenalinet hjalp meg mye når det kom til svømminga, og man er veldig preget av "det er nå det gjelder". Opplevde også samme i forhold til løping - Hadde god kontroll på løpinga, men lufta gjorde sånn at det føltes som Sahara i munnen etter bare typ 30 sekund😅Greit å være forberedt på! 

  3. Svbe skrev (2 minutter siden):

    Til dere som lurte på årets poenggrense for å kalles inn til opptaksprøver. Iflg PHS var dette snittet på 46,2

    Jeg har 47,92 i snitt. Er det noen søkertall eller andre grunner som kan tale for at dette vil holde for snittet i Bodø i år? Tror man faktisk må helt tilbake til 2016/2017 før man var på dette snittnivået, men jeg lever i troen (og håpet) 🤞

    Veldig spent på hva snittet blir! Jeg har selv foreløpig 49,6 i snitt og kom på 10.plass på venteliste i fjor i Bodø. Er redd snittet blir enda høyere i år da det var en 12% økning i antall søkere... Men alt vil jo avhenge av hva slags snitt de som kommer seg gjennom fysiske opptaksprøver og egnethetsvurderingen har🤞 krysser alt jeg har!!

    • Liker 1
  4. Hei! Jeg er på venteliste alle tre stedene - i Oslo har jeg falt ned over 20 plasser på venteliste og i Stavern har jeg gått ned over 10 plasser. Disse endrer seg hver dag.

     I Bodø har jeg stått på samme plass siden svaret kom…  jeg er mye nærmere på å komme inn i Bodø enn de andre stedene hvis det har noe å si. Får det bare ikke helt til å gå opp at ingen har takket nei til Bodø, men til de to andre stedene😫 er det noen her som faktisk har takket nei til Bodø?

×
×
  • Opprett ny...