Gå til innhold

Castor Troy

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Castor Troy

  1. ja, vurderte å gjøre det selv faktisk, men brannfaren ville bli for stor :w00t: det tok faktisk fyr inni kassa mi engang.... det blei jævlig røykfylt, skikkelig disko-stemning! :D ... særlig når det gjelder skjermen. limen har jo ikke akkurat gore-tex da. mus er jo meget mye enklere.... skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det enda... kreativiteten tok vel slutt, eller jeg begynte å tenke i nye baner :ermm: og tastaturet? tja, jeg gidder rett og slett ikke å sitte med saks i ti timer og klippe ut alle småbitene :wallbash: .. dessuten tviler jeg på at det ville sett så veldig bra ut , med mindre du har et svart tastatur da.

    :hm:

    men lykke til - det er en konge idé!!

    :thumbup:

  2. Men-eh... skal pc'en din se ut som et F-16 fly da eller? for det er jo isåfall aldeles fantastisk.... det eneste tipset jeg kan gi deg er at du må operere inn en motor fra en fjernstyrt bil, slik at den faktisk kan kjøre rundt og evt. ha en snack-skål oppi styrehuset eller hva faen det nå heter.... det som piloten sitter oppi da.... ja......hrrm... :hrm:

  3. hehe, joda, CD-rommen er et riktig monster. ;)

     

    håret ble festet med lim, rett og slett.... limpistol - den gode gamle metoden fra grunnskolen funker fortsatt til det meste.

     

    vi har tenkt over å lage en barbie-mod med rosa hår vi også, ja. men vi har liksom ikke klart å manne oss opp til å gjøre det enda. det krever sin mann, men vil jo unektelig være særdeles tøft! :cool:

     

    lykke til da :thumbup:

  4. [FONT=Geneva][SIZE=1][COLOR=blue]
    Ja, man bor da på Fagerholt. ja, i kristiansand. :cool:

    Nei, peace-merke ville ei passet bedre enn et jernkors. overhodet ikke og på ingen måte. det er da dog en skam at man kan foreslå noe slikt. :hrm:

    det er ikke rar stil, den er kun spesiell. og stor vekt er lagt på estetikk, i motsetning til hva menigmann måtte tro. :hrm:

    Jimi Hendrix ville ikke likt kofferten, han var overdrevet solariumsbrun i huden og de har en tendens til å mislike jernkors... ikke vet jeg hvorfor. :hmm:
×
×
  • Opprett ny...