Gå til innhold

son

Medlemmer
  • Innlegg

    197
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av son

  1. Hei
     

    Jeg trenger hjelp til å finne min fars aksjer etter at han døde. Det er litt av en skattejakt og jeg har litt informasjon og gå på etter og ha gått igjennom papirene hans. 

    Jeg legger ved et bilde av selvangivelsen hans fra 2014. 

     

    ZmppclFT.jpeg

     

    Der ser man jo litt av hva han hadde. Jeg har vært i kontakt med alle med navn i den listen. I scandiabanken hadde han aksjer for 118k og 286k i nordnet. Og ikke noe særlig i de andre listede. 

    Men hva med "Verdi norske aksjer mv. i verdipapirregister" eller "Verdi fra utenl. selskap og fond" der står det jo inntekt på en del penger. Hvordan finner jeg ut hvor han hadde alle aksjene sine når det ikke står navn på alt i selvangivelsen og jeg ikke finner mer i de fysiske papirene han hadde hjemme hos seg.

     

     

    Takk for all hjelp!
     

     

    Edit: legger til at jeg aldri har hatt aksjer selv før, og at jeg fortalt bankene og bare selge. Men vet ikke helt om tidspunktet egentlig er riktig å selge i nå.

  2. Jeg har ødelagt min lader til samsung 900 x3c. Dette er en spesiell type lader med en veldig liten ladespiss. Har lett overalt, venta i 1mnd+ fra komplett men varen blir bare utsatt og utsatt fordi samsung ikke leverer, har også bestilt fra multicom men det samme skjer der, de venter på samsung..

     

    Utrolig frustrerende og ha en helt ny laptop med ødelagt lader som jeg ikke får brukt, har prøvd forskjellige typer universalladere men ladespissene er for store selv om det følger med 10 forskjellige typer.

     

    Jeg er lei av å vente på samsung og lurer på om noen her vet om en lader som selges som passer? I Oslo eller på nett(helst i Norge)..

  3. Klarer ikke fjerne dette viruset jeg altså.. og det hjemsøker meg visst og!

     

     

    Nettopp fått meg en helt ny Komplett-PC.

     

    Innstallerte windows 7 64bit,hadde ikke nettverksdriver innstallert så jeg innstallerte den via hovedkort CDn det første jeg gjorde når jeg koblet til nettet for første gang var og åpne internett-explorer gå på google.com og søke "google chrome" da jeg trykket på første svaret som var link til google chrome ble jeg videresendt til akkurat de samme reklame sidene som før. Hvordan er det mulig?? PCN ER JO HELT NY MED NYINNSTALLERT WINDOWS! ALDRI VÆRT PÅ NETTET PÅ DEN OG JEG FÅR VIRUS I SAMME ØYEBLIKK JEG GÅR PÅ GOOGLE? ENESTE WEBSIDEN JEG VAR PÅ!!

     

    THE FUCK WHAT!!!!!!!!!!111111 nå bæder jeg..

  4. Hei, google videresender meg til alle mulige reklame sider på søkene mine! Har prøvd:

     

    TDSS Killer

    Hitman pro

    Avast anti-virus

    Malware bytes

    Ad-aware

     

    Hitman pro var det eneste programmet som fant og fjernet noe men det hjalp ikke..

     

    Forslag?

     

     

    Edit: Bruker google chrome uten noen addons utenom stumbleupon, adblock og docs/pdf/powerpoint viewer av google.

  5. Spørsmål: hvordan kommer jeg inn i bios på ASUS U36Jc?

     

    vil innstallere windows 7 ultimate via usb men da må jeg vel forandre boot priority til USB..

     

     

    Edit: fant ut av hvordan jeg kommer inn i bios, men hvordan velger jeg at PCn skal boote fra USB først? får bare ett valg og det er harddisk..

  6. Hei, jeg og en venn LANer og vi vil spille MW2 online i team deathmatch. En inviter den andre i party via steam og trykker "find match". Problemet er at det er alltid en som dropper ut før gamet starter, først ser vi begge hverandre på lista over spillere så POFF dropper en av oss før gamet starter. Vi får ikke spilt sammen i samme game.

     

    Private game og co-op funker fint LAN men vi vil spille online i samme game. Kanskje noe krøll med at vi har samme IP når vi leter etter game? Funka når han brukte et annet internett enn det vi har sammen på LAN, men det har vi ikke mulighet til nå..

     

     

    er jeg på tur? noen ideer til fiks?

  7. Jeg registrerte meg på multicom.no for et par uker sia for å bestille et micro SDHC kort og allerede har jeg fått 3 spammmails. Jeg godttok ALDRI noe som helst SHIT om at de kunne spamme meg med irriterende søppelpost fordi jeg er ny kunde hos dem.

     

    Ja jeg vet, godt muligens da jeg registrerte meg sto det haka av "du godtar at multicom sender deg udugelig hore spammpost i mailen din flere ganger i uka" i bitteliten skrift nederst på siden. Eller kanskje de ikke gjorde det en gang, jeg vetda faen. Men sånt skal være automatisk slått av og skal jeg ha søppelpost skal det være MEG som tar iniativ til å be om det, det skal ikke være noen automatikk der du automatisk får tilsendt søppel som overfyller mailen din fordi du er ny kunde hos dem, er det sånn dere behandler kundene deres?

     

    Av prinsippsak handler jeg aldri på butikker som starter å sende meg søppelpost på mail fordi det er MAKS irriterende og respektløst. Dette gjelder ikke bare multicom men nevner dem som eksempel nå!

     

    DER MISTET DERE EN KUNDE!

     

    From: Multicom ([email protected])

     

    Lørdag 24. oktober er det 2 måneder til jul. Og det går fort! Istedenfor å stresse med julegaver i siste liten i kø på kjøpesenterene, minner vi om det komfortable nettet der du i fred og ro kan bestille julegavene allerede nå og virkelig nyte desember måned! Her presenterer vi våre første julegavetips!

     

    CALCUTTA Akupressur Spikermatte, reduserer smerte. 7052 pigger

     

    GADGET Homer Simpson Lommelerke og 4 shotglass i rustfritt stål, gaveeske

     

    EXIDO Shiatsu massasjepute for nakke og skuldre

     

    MELISSA Skotørker 350W med timer, hygienisk og effektiv, forhindrer vond lukt

     

    United Slettetang - retter ut krøller og fall på et blunk

     

    FETT!!!!!!111

     

    PS! det tok meg ca. 1min og finne ut av hvordan jeg avregistrerer meg som søppelpost offer, men dette er prinsippsak!

×
×
  • Opprett ny...