Gå til innhold

Kobold

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kobold

  1. LarZen skrev:

    Om det er noe en burde boikotte så er det denne woke, LGBTQ+ søple agendaen. Makan til ustabile og sinte individer skal en se langt etter.

    Heldigvis ser det ut for Avalanche Software at det er veldig stor interesse for spillet så det vil forhåpentligvis selge bra. 

    Sier meg nå helt enig her med larzen. Og det som en person som faller innenfor denne 'LGBTQ+' leiren. (Riktignok 'bare' innenfor G-B) Begynner nå å bli møkk lei av alt dette Woke dritet som skal dra alt igjennom møkka. Og da gjerne av en gruppe folk som sjeldent har i spill men skal gjøre det for 'Virtue Signaling' og for å føle seg bedre med seg selv. Det er nå tross alt et spill, fiksjon. Har det vel ikke en dritt å si om spillet tar opp "rasisme" som tema når det gjelder gobliner vs mennesker innenfor HP-universet. Om man drar det langt nok så kan man si at plenty av spill og fiksjonelle univers tar det som utgangspunkt, ettersom mennesker i de fleste situasjoner er Good Guys og alle andre raser av forskjellige slag blir sett på som onde og alt annet. La fiksjon være fiksjon, og hvis en skal være uenig i hva en forfatter, utvikler, creator har å si, gjør eller mener så for det være så; du får gjøre som du vil og føler for. Jeg for min del kommer til å ordne meg dette spillet, for det ser kult og spennende ut, og gir nå blanke faen i woke drama som skjer på Twatter
    • Liker 1
    • Hjerte 1
×
×
  • Opprett ny...