Gå til innhold

2022Phs2022

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 2022Phs2022

  1. Gomle skrev (På 9.7.2022 den 16.41):

    Regner med det var forbindelse med egnethetssamtalen og avslag på denne tjohei mente. 

    Uansett skummelt å anta om man kommer inn eller ikke... men det er litt synd at det er så kort tid mellom når vi får bekreftelse til skolen starter. Forholdsvis lite tid på å skaffe plass å bo. 😬

     

    Da forstod jeg spørsmålet feil 😄 

    Ja enig det. Det blir veldig hektisk fra man evt. kommer inn til man skal starte.

  2. God dag! skrev (7 timer siden):

    Supert at du sjekket ut! 
    Om vi da sier at det er -30% av 1300 som ryker på fysisk, blir da tallet som går videre til intervju på ca. 900 personer. Med -15% (egnethetsvurdering) av 900 vil det endelige tallet søkere lande på 756 personer.

    Vil tro at noen hopper av underveis (både før/etter fysisk og intervju), blir syke/skadet etc. så det reelle tallet på personer som går videre til det endelige opptaket vil være noe lavere.

    En annen ting man må tenke på er at det ikke er alle som har PHS på førstevalget. Et antall personer blir nok med gjennom søkeprosessen og vil potensielt få tilbud om å gå et annet studie enn PHS.

    De tok inn flere personer enn normalt til fysiske opptakskrav i år.

  3. phssøker99 skrev (12 timer siden):

    Jeg søker med 54,1 i snitt. med tanke på at det åpnes for 100 nye studieplasser og færre søkere generelt tror jeg snittet vil falle alle studiestedene. Hvor mye vet ingen. Oslo vil nok holde seg høyt hvis de ikke får tildelt flere plasser.

    80 av de 100 plassene går til Oslo.

    • Liker 2
  4. Frodleif skrev (14 timer siden):

    Det har desidert vært den største utfordringen for min del, tidsmessig nådde jeg aldri 2:30 i 25 meters bane. 12,5 meter hjalp, men ikke nok. Øvde veldig mye crawl, men byttet til bryst i siste liten. Jeg skulle begynt flere måneder tidligere med svømmingen, da jeg undervurderte svømmingen på tid. Teknikk er nøkkelen her! 

    Takk for svar! Det er svømmingen jeg også er mest usikker på. Jeg har også øvd crawl, og planen er å starte med crawl, og heller gå over til bryst etterhvert. Jeg ser at jeg akkurat er innenfor tidsmessig på 25 m bane, men har aldri testet 12,5. Hvor mye tid vil du tro at du sparte ved å svømme på 12,5 m bane? Lykke til om du søker igjen neste år :)

  5. Frodleif skrev (8 timer siden):

    Jeg røk ut i går på siste øvelsen med 9 sekunder margin på svømmingen, kjipt, men det fikser jeg neste gang :) 

    Ønsker alle søkere lykke til videre med søknaden! 

    Kan jeg spørre hvordan du har ligget tidsmessig når du har øvd til opptaket? Har du vært innenfor når du har øvd? 

×
×
  • Opprett ny...