Gå til innhold

KlausB

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KlausB

  1. Siden det ikke er så mange andre her kan vi hjelpe hverandre...

    Som jeg har skjønt det rundt om kring her på forumet er denne routeren fra Linksys et veldig godt valg. Den er heller ikke så dyr heller.

     

    Men venter ennå på forslag fra noen med litt mer erfaring enn oss  :yes:

    6871189[/snapback]

     

    Ja, Linksys har jeg også fått følelsen av er goodshit. Linksys og 3Com. Den D-Link'n jeg har sett på er http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=316996 Har bare laptoper, så en printerserver integrert i routern hadde vært knall.

     

    MIMO er så vidt jeg har forstått det noe Multi-in-Multi-out-greier som virkelig setter fart på wlanet. MIMO skal vist nok gi opp til 240 mbit på wlan, men i praksis blir det drøye 100 av det....men fibern inn i stua her er ikke mer enn 10/10....så 100 på wlan hjelper meg heller lite. Har ikke helt den store trafikken internt på wlanet, så om farten på routern ikke bikker under 10mbit holder i grunnen i lange baner for meg...lurer på om jeg blir å gå for den d-link saken....kicker litt på det med printerserver i den....

  2. Hva vil MIMO si egentlig? Kan noen hjelpe meg til å peke ut litt mer spesifikk?

    6870842[/snapback]

     

    har akkurat samme bruksbehovet som deg der. Har fiber (10mbit) inn i stua, men vil ha en wlan router å bruke på 2 laptoper her. Har så vidt sett på en D-link 54mbit-sak hos mpx.no. Er innebygd USB Printer server i routern og det virker som en genial løsning synes jeg, men har fått litt advarsel mot D-Link....noen med erfaringer fra D-Link?

  3. Nå har harddisken i bærbar-pc'n nok en gang tatt kvelden. Er andre IBM-disken på 2.5 år. Er det bare møkkadisker fra IBM eller er det noe feil med bærbar-pc'n? Har en inspiron 8000.

     

    Uansett...noen som har en god harddisk for bærbar å anbefale? :w00t:

     

    Klaus

×
×
  • Opprett ny...