Gå til innhold

Moriquendi

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moriquendi

  1. Du har vel ikke Smarttelefon, datamaskin ect? då kan eg skjønne.. (du er paranoid) :)

     

    Joda, har det meste som den gadgetfreaken jeg er, hvorfor skulle jeg ikke hatt det? Er dog opptatt av sikkerhet og liker å ha litt kontroll over hva som kommer ut på nett.

     

    Og jeg skjønner at du ikke må ha kinecten koblet til, er jo derfor jeg sier at jeg ikke ville brukt den? Det som var poenget mitt var at Microsoft prøvde så lenge de turte å selge oss en konsoll som alltid måtte være på nett for å fungere og hadde ett kamera(med mic) som alltid sto på i stua vår. Det har lite å si at de nå har snudd, de hadde jo ikke noe valg. Derfor er det helt uaktuelt for meg(og mange andre) å kjøpe Xbone, får heller se hva de kommer med til neste generasjon konsoll.

    • Liker 1
  2. Det er faktisk insaine mangen som bruker Drm og always online som en unnskyldning.. og tror det er sånn enda

     

    Jeg tror det er mange som bruker det som unnskyldning selv om de vet det ikke gjelder lenger. VELDIG mange som ikke liker hvordan Microsoft har håndtert situasjonen, og derfor trekker fram det som ett argument mot Xbone.

     

    I tillegg er det helt irrelevant om det er med kinect for de av oss som ikke er interessert i det. Jeg er ikke interessert i å gi 500kr for noe jeg antakeligvis aldri kommer til å bruke, og om jeg får lyst på det en dag bestiller jeg det bare for de 500 ekstra det koster. Jeg er også skeptisk mot å ha ett kamera og mic i stua som alltid lytter, ikke fordi jeg er redd for å bli avlyttet av Microsoft men fordi jeg liker å ha kontroll over duppedittene mine. Det er jo ganske store oppslag i media dårlig nettsikkerhet og avlytting om dagen(Shodan blant annet), og selv om jeg har kontroll på mitt utstyr tror jeg vi er i ferd med å gi fra oss mye av kontrollen mtp utviklingen med å alltid ha mic/kamera midt i stua osv.

     

    Når det kommer til ekslusive titler ser jeg ikke på det som noe stort problem at PS4 bare har 2 store klart til release. Innen Xbone kommer ut vil PS4-eiere kunne spille sine titler. "Det er bedre med en fugl i handa enn 10 på taket".

  3.  

     

    Og med det mener du?

     

    Jeg har sett Lolotraktor i tier 7/8 kamper etter patchen...

     

    At jeg havner der jeg forventer å havne når jeg kjører. Kjører jeg T34 havner jeg mest i T9/10 kamper, kjører jeg jagdtiger 8.8 havner jeg stort sett i T8/9 kamper og kjører jeg MT-25 havner jeg i T8/9 kamper.

     

    Har selv sett loltraktorer i T10 kamper, men da fordi de har kjørt platoon med noen som har MM som skaffer de i T10 kamper. Om en loltraktor tooner med en tier 4 light tank ville jeg ikke blitt overrasket om de endte opp i en T8 kamp. Og da fungerer MM som den skal.

     

     

    Om du derimot har sett en loltraktor helt alene havne i en T7/8 kamp vil jeg gjerne se screnshot/replay av det :)

  4. Så møter jo problemet at jeg aldri gjør noe annet enn crits med spg'en min. Brukjer SU-8 og skal gjøre 1000dmg per skudd cirka, men uansett så blir det den gode gamle "critical hit" og gjør ikke noe annet enn 300dmg og tar ut en track eller to.

    Noen som har taktikk for dette her? hjelper ikke akkurat å ta ut tracks med 28 sekunders reload

     

    Det er mye av poenget med artilleri, du skyter med HE(High Explosive) skudd som har lav penetration. Desto mer armor ett target har desto mindre skade gjør du(Du kan lese mer om det her: http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#HE_Shells). Jobben din som artileri er å gi støtte til laget, og det gjør du best ved å tracke og drepe crewmembers/ødelegge moduler(crits).

     

    Du kan bruke vanlige skudd(høy penetration men lavere skade) men da må du jo treffe, og du må nesten være heldig for å unngå å dinge 50% av skuddene.

  5. VS gir deg raskere aimtid etter at du har flyttet på skroget.

     

     

    Hjelper lite sålenge jeg ikke har muligheten til å montere VS på 261 min, heller ikke på TD'ene mine. Men point taken, trodde bare ikke det fungerte på samme måte. Trodde siktekornet blei 20% mindre når det var maks størrelse med VLS, ikke at du sikta inn 20% raskere.

  6. Det du tydeligvis glemmer er at du reduserer størrelsen på aimsirkelen med 20% hver gang du flytter på aimet med VS, uansett om det er skroget eller bare kanonen.

     

    Jeg sier det igjen:

    Det er ekstremt få tilfeller der du vil ha GLD over VS.

     

    Du får jo ikke redusert aimsirkelen noe mer etter den er redusert max, og om du da beveger sakte på løpet øker ikke aimsirkelen noe i størrelse lenger. Og da har du absolutt ingen nytte av VS. Vil mye heller ha raskere aimtime etter å ha flytta på skroget da.

  7. T92 og 261 vil ha mer nytte av VS enn GLD jo, hver gang man flytter på siktet vil VS redusere aimtiden med 20% mens GLD vil redusere aimtiden med 10%

     

    Det er jo bare å flytte turreten litt tregere så spretter ikke sikte utover. Og på en 261 flytter du på hele skroget HELE tiden, så da vil GLD være bedre. Usikker på hvordan det er på T92, har det ikke enda.

     

    UriasX: På min E100 har jeg Vent, Rammer og VS. Har VS mest fordi jeg skyter endel mens jeg ruller, men der kan du vel egentlig bruke både VS, GLD eller spall liner avhengig av hvordan du liker å spille. Og spall liner er i hovedsak noe jeg ser på som anti-arty equipment. Ser ingen grunn til å velge det etter arty-nerfen, møter nesten ikke arty lenger.

     

    Bonnskji: På det bildet ber du nesten om å dinge, treffer side armor i en veldig skrå vinkel og skal ha flaks for å penne der.

     

    Dux Ducis: 8000 potential dmg er bra, får jeg 3x tanken sin hp i potential recieved og overlever ser jeg på det som en bra runde. Rekorden er 24k på E100( <3 Himmelsdorf)

  8. Som angriper fungerer det egentlig ganske bra hvis laget har tolmodighet (som de ikke har). I en vanlig random battle er det dog minst like stor fordel forsvarer som forrige plassering av cap...

     

    Generelt sett vinnes mange kamper om folk har litt tålmodighet. Ett push før det har gått 5minutter er helt unødvendig, og om folk klarer å komme seg raskt i posisjon og vente ut rushing noobs de første 5min blir det stort sett win. Synest ikke det er noen maps som er "urettferdige" for noen lag atm.

     

     

    Edit: Apropos det å ha tålmodighet i games, her har ingen på laget mitt det og de ruller i døden, jeg ender opp med nesten 5k dmg og over 8k potential dmg taken i min jagdtiger 8.8 før jeg ryker med. 1k xp og 120k credits på tap.... :wallbash:

     

    http://wotreplays.com/site/248706#pearl_river-moriquendi-8_8_cm_pak_43_jagdtiger

  9. Har også lagt merke til rusa MM med 3man platoon(Det gikk mye bedre etter at du gikk og la deg i går Urias :p)

     

    Fikk forøvrig min første kamikaze idag på nesten ett år tror jeg, helt klart favoritt-medaljen min! :evil: Elsker E50'en min, noen som har E50M her som kan si hvordan den er i forhold til E50? Har av en eller annen grunn fått det for meg at det blir nesten som å gå fra E75 til E100 :confused:

  10. Da mener jeg man må whine til WG. Blir for dumt å whine i chatten. Alle kan kjøpe premium ammo. Selv de som ikke vil bruker penger på WoT. Spillet er lagt opp slik at premium ammo kan kjøpes for credits, og WG balanserer tanks mot premium ammo. Og det må vi spillere tilpasse oss.

     

    Det gjelder å se mulighetene med premium ammo. Tilpasse seg, istedet for å mase om at alt var bedre før.

     

    Heavies er ikke opprinnelig balansert mot at mediums spammer HEAT men her kommer WG til å gjøre grep.

    Virker som HEAT-shells får en slags nerf i 8.6.

     

     

     

    T69 er i følge WG balansert med heat. Jeg har med meg 8 stk. Bruker de hvis jeg må.

    Lader du kun heat er den OP ja.

     

    Helt enig, dessuten skal du ha en god runde for å tjene penger med premium. Med nerfen i 8.6 til premium blir det nok ganske bra.

     

    Og den største forskjellen mellom premium og normale skudd er at du slipper å sikte med premium, kommer i 99% av tilfellene gjennom med vanlige skudd og. Du må bare bruke litt tid på å sikte.

  11. E-50 låst opp, og på første match jeg spiller i spretter 4800 damage av, men ettersom teamet suger taper vi. Neste kamp tanker jeg 3800 damage, får steel wall, top gun, og 3000 damage med en 88L/71...

    For et monster den kommer til å bli når jeg får på plass 1200HP-motoren og 10.5cm-kanon :eek:

     

    Bare å glede seg, fikk E50 selv for litt siden og etter 20runder med den hadde jeg en kongerunde med 10 kills, steel wall og seff ace tanker(var eneste T9 i en T8 fight men fremdeles sykt bra runde). Den er ett beist, og helt hysterisk å ramme andre tanks med(spesielt franske)

     

    post-57720-0-37027200-1369133977_thumb.jpg

    • Liker 3
  12. Hva? har du overlevd når ammorack sprenger? Sikker på at det ikke var noe annet og du bare fikk skadet ammorack istedet?

     

    Helt sikker, kjørte E100 og var nesten tom for skudd. Når en ammorack sprenger så er det akkurat det som skjer, den ammoen du har igjen sprenger for en viss sum(det gjøres en roll her og, tror det er antall skudd igjen x average dmg i tilegg til en annen variabel) også tar du den mengden skade. De fleste som opplever det kjører som oftest Maus eller E100, pga de har så mye hp men kan skje med hvilken som helst tank.

     

    Bonnskji: Har en T-50-2 selv, en av de råeste scouts i spillet. Absolutt verdt grinden!

  13. Vel, moduler har hitpoints. Blir de skadet til under 50% blir modulen gul. Blir HP droppet til 0% blir de rød, og blir så reparert opp til gul tilstand (50%). Hvor lang tid det tar kommer an på crewet sin repair skill, toolbox eller ikke, og muligens modulen. Har inntrykk av at det er forskjellig tid på de i alle fall. Wet ammo rack og safe stowage øker rett og slett antallet hit points ammoracken har.

     

     

    Ja, hvor fort de blir reparert går på hvor mye hp den ødelagt modulen har(og reduseres som du sier med repairskill og toolbox). Det variere fra modul til modul, og jeg tror moduler på forskjellige tanks har forskjellig hp også(f.eks tracks på min E100 har mer hp enn tracks på en Leichtraktor).

  14. Overlord forklarte det nogenlunde på bloggen sin for litt over ett år siden om jeg ikke husker feil, spillet tar en "roll" som på dmg og penetration. Er du heldig exploderer ikke ammoracket(derfor crewet sier "lucky it didn't blow"), er du uheldig går du i lufta(du kan fremdeles overleve om ammoracken sprenges, har skjedd meg ett par ganger). Du kan redusere sjangsen for at det sprenger med "wet" ammo rack eller "safe stowage" perken til loaders.

  15. Flott med en litt mer utfordrende konkuranse!

     

    Men jeg er enig med flere her om at spørsmålene var noe uklare, og kanskje feil.

     

    Spessielt spm. 4 mener jeg er feil. Jeg tror jeg skjønner hva dere har prøvd å spørre om, men slik som spørsmålet er utformet så finnes ikke det riktige svaret blandt alternativene...

     

    Jo, riktig svar er blant svaralternativene. Da har du ikke funnet rett svar enda bare =)

  16. Er det noen kjente uhell/bricks ved rooting av telefonen? Jeg vet det har vært en del tilfeller, men tror samtlige hadde lagt inn alpha/beta.versjonn av apps2sd ogsp. Noen som vet om tilfeller der folk bare har rootet?

     

    Tilbehørsspørsmål:

    Jeg er ute etter en fjrtnkontroll til minijacken. En liten ledningsstump mellom telefonen og øreproppene mine som lar meg skifte sang og pause, akkurat som den som sitter (fast, dessverre) på de medfølgende proppene (som, dessverre, men dog akkurat som vanlig på alle spillere/telefoner, er ubrukelige). Noen som vet om noe? *veldig* kjekt å kunne pause, skifte sang, og gjerne justere volum, uten å styre med å få opp telefonen og av med tastelås. Noen som vet om noen, evt om Desire er lik Nexus eller andre HTC-modeller her og?

    Griffin SmartTalk virker utmerket. Er ikke volumkontroll, og det går av en eller annen sær grunn ikke an å skifte sang i den innebygde musikkavspilleren. Gjør du dette, ringer telefonen opp den sist ringte. Det går utmerket bra å skifte sang i Spotify.

    Virker vel ikke akkurat utmerket da?

     

    Virker ikke i innebygd musikkavspilleren. Går utmerket i spotify ;)

×
×
  • Opprett ny...